Heder

Savjeti

PITANJE POSJETIOCA: Postovani,

Zainteresirana sam za neke vase tecajeve, no ne mogu odsustvovati od kuce. Organizirate li tecajeve izvan Zagreba

ODGOVOR: Naši su tečajevi bazirani na individualnom radu sa svakim korisnikom ,a ne u grupama.Zbog toga,opreme,edukatora i pribora održavaju se samo u Zagrebu.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Postovani.. dali mi mozete reci, gdje mogu kupiti nekakv cd ili dvd u vezi geliranja noktiju.. Lijepi pozdrav..

ODGOVOR: Imamo mi dvd Američke tvrtke NSI sa svim tehnikama: geliranje,nadopuna,nail art i acryl tehnika.Dužina je preko 1 sat ,a jezik je engleski.Cijena je 180,00 kn.Želite li naručiti pošaljite nam podatke na nsi@nsi.com.hr i šaljemo pouzećem.
NSI Croatia


PITANJE POSJETIOCA: Interesira me kompletan tečaj za otvaranje tvrtke i salona.Možete li mi molim odgovoriti kada počinju termini edukacije.

ODGOVOR: Sve su naše edukacije individualne sa svakim polaznikom osobno.Po slobodnim terminima i vašim mogućnostima dogovoriti ćemo dane polaska edukacije.Javite se oko dogovora.
NSI Croatia


PITANJE POSJETIOCA: Da li na tecaju za manikuru, treba nositi rukavice ? Ili se uci bez njih?

ODGOVOR: Individualno je kod svakog polaznika hoće li nositi zaštitne rukavice ili ne.Kome je bolje raditi bez njih raditi će bez ,a želite li upotrijebiti rukavice one su osigurane i kao i sav materijal na tečaju uračunate u cijenu edukacije.
NSI edukacije


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me cijena startnog paketa za geliranj noktiju kod kuce i kako naruciti?Hvala!

ODGOVOR: Najbolje je doći u našu poslovnicu radi konzultacije oko proizvoda,cijena i količina.Ukoliko niste završili edukaciju bolje je da ne krećete s poslom ,jer će kupovina materijala biti samo bacanje novaca.Ukoliko niste iz Zagreba i nemožete doći do nas u NSI poslovnicu ,Cvijete Zuzorić 3 pošaljite nam mail ns nsi@nsi.com.hr da vam pošaljemo što bi sve bilo preporučljivo ili možete otići na naš web shop www.nsinails.com.hr
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Završila sam vaš kompletan obrtnički tečaj i htjela bih zapravo otvoriti j d.o.o ,mogu li raditi ako otvorim tvrtku s vašim certifikatom.?Ana

ODGOVOR: Možete Ana,i obrt i firma dolazi u obzir međutim tvrtka nudi više mogućnosti i djelatnosti ,a za jednostavni d.o.o je temeljnji kapital svega 10,00 kn.Pogledajte propise na facebook stranici edukacija.eu.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: postovani,
molila bi vas informaciju kako i gdje u splitu doci do proizvoda dr.grandel?ili da li se u krajnjem slucaju mogu negdje naruciti?
jako sam zadovoljna njihovim proizvodima.
hvala

ODGOVOR: Proizvode dr.grandel možete naručiti na web stranici www.bigshopping.info gdje je i web shop,a naruđbu možete poslati i na mail: nsi@nsi.com.hr


PITANJE POSJETIOCA: molim vas hitno ,mi odgovorite.otvorila bi frizerski salon,nemam diplome ali sam isla 3 god.za frizera i radim,zanima me mogu li otvoriti i raditi bez diplome i radnicu jednu bi uzela..molim vas odg.te mi

ODGOVOR: Poštovana,
Kao što ste mogli vidjeti na našim web stranicama edukacija mi u svom programu nemamo frizerstvo .Za savjetodavne usluge obratite se obrtničkoj ili gospodarskoj komori.


PITANJE POSJETIOCA: poštovani imam jedno pitanje koliko kod vas košta tečaj za ugradnju noktiju tipsama geliranje crtanje znači sve.htjela bi otvorit obrt pa me zanima cijene tečaja

ODGOVOR: Na našoj web stranici www.edukacija.eu pogledajte obrtnički tečaj u kojemu ćete naučiti sve za otvaranje obrta ili tvrtke ,te vlastitog salona ,te njezi ruku,ugradnji noktijui gel laku što vam je potrebno za rad kao profesionalcu.Ostalo ćemo vam proslijediti mailom.


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me tecaj kozmetike lice i tjela.Nemam nikakvog iskustva,imam 18 godina.Koliko dodje,koliko traje,sta mi je sve potrebno?hvala

ODGOVOR: Sve naše tečajeve pa i kompletan kozmetički tečaj čija edukacija je bazirana na individualnom pristupu i praktičnom naukovanju pogledajte s planom rada i cjenama na našoj web stranici www.edukacija.eu
Ukoliko i nakon toga budete imali dodatnih pitanja ili se želite naručiti nazovite tel:01/7774746 ili e-mailom: nsi@nsi.com.hr


PITANJE POSJETIOCA: Mogu li kod vas završiti kompletan obrtnički tečaj i odmah otvoriti svoj salon?Zahvaljujem,Dražena Šibenik

ODGOVOR: Možete završiti kompletan obrtnički tečaj i otvoriti vlastiti salon na obrt ili tvrtku.U kompletnom obrtničkom tečaju naučiti ćete sve o propisima i otvaranju obrta i li tvrtke te sve potrebno za njegu noktiju:manikura,gel-šablone i tipse,korekciju,soak off i polish pro.Javite se.
NSI Croatia


PITANJE POSJETIOCA: dali kurs postoji u BIH,, koja je cijena kursa koliko traje

ODGOVOR: Svi se naši tečajevi odvijaju u Zagrebu ,jer radimo individualno sa svakim polaznikom.Niste naveli koji tečaj vas zanima ,te sve naše tečajeve pogledajte na web stranici ww.edukacija.eu
NSI


PITANJE POSJETIOCA: interesira me otvaranje obrta za njegu ruku i geliranje ,a kako sam nezaposlena imam li pravo na neke poticaje za samozapošljavanje.hvala

ODGOVOR: Imate mogućnost poticaja za samozapošljavanje ukoliko ste 6 mjeseci na burzi rada.Više o tečajevima za otvaranje salona i propisima,te poticajima pročitajte na našoj facebook stranici EDUKACIJA.EU
NSI Croatia


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me,kada bih napravila cijeli obrtnicki tecaj..i kada bih otvarala salon za nokte..da li mi je potreban samo vas tecaj i jer mora biti SSS skola zavrsena??? I da vas pitam o NSI proizvodima..sastojci me zanimaju jer nisam nigdje pronasla,dali sadrzi stetnih tvari poput toluena,formaldehida i Ftalata Dbp-a??? Unaprijed se zahvaljujem!!!!

ODGOVOR: Do sada nismo imali slučaj da je netko imao samo osnovnu školu i tečaj ,te otvarao obrt,no ne bi trebalo biti nikakvih zapreka.Spojevi koje ste naveli su zabranjeni i ne koriste se u kvalitetnim tvrtkama,eventualno su mogući u nekim kineskim proizvodima.Sastave svih proizvoda možete vidjeti na NSI USA web stranici pod MSDS.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas da mi pojasnite trebam li imati upis u radnu knjižicu ili ne.

ODGOVOR: Nije potreban upis u radnu knjižicu već je važan ovlašteni certifikat ,a zadnje novosti o radnoj knjižici pročitajte u nastavku:
Upis u radnu knjižicu uređen je Zakonom o radu i Pravilnikom o radnoj knjižici, čije će se odredbe primjenjivati do dana pristupanja Hrvatske EU, a tada prestaje važiti odredba članka 291. Zakona o radu, pa radna knjižica prestaje biti javna isprava i neće se više izdavati.

Također upis u radnu knjižicu nije bitan za traženje zaposlenja putem ponuda ili javljanja na natječaj kod određenog poslodavca, a ni u postupcima posredovanja pri zapošljavanju. Naime,Hrvatski zavod za zapošljavanje od nezaposlene osobe ili tražitelja zaposlenja prikuplja i evidentira sve podatke o znanjima i vještinama stečenim bilo formalnim, bilo neformalnim obrazovanjem, koje su relevantne za uspješno posredovanje pri zapošljavanju.

Tu se zapravo postavlja pitanje, čemu onda radna knjižica zapravo služi ,a ona je važna za dokazivanje prava iz mirovinskog i zdravstvenog osiguranja, te osiguranja u slučaju nezaposlenosti.


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me što je sve potrebno za geliranje noktiju tj. popis opreme za geliranje.

ODGOVOR: Na našoj stranici pod usluge i tečaj ugradnje umjetnih noktiju možete vidjeti popis osnovnog materijala za geliranje i ugradnju noktiju.Na našem web shopu web stranice www.nsinails.com.hr možete pronaći sve proizvode i cijene istih.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: postovani,
zanima me dal ima negdje tecaj za pedikera u osijeku osim u poetici i koja je cijena? hvala.

ODGOVOR: Veliki broj polaznika imali smo upravo iz Osijeka ili okolice,tako da pretpostavljam da nema.Pogledajte naše tečajeve na web stranici www.edukacija.eu.
NSI i Noelle


PITANJE POSJETIOCA: molim vas recite dali imate BS špange br. 20 22 i 24. Imam salon za pedikuru. hvala
M.

ODGOVOR: B/ S sapange clasic imamo u veličini 18 i 22 pakirano po 10 kom.Quick model pakiran po 5 komada u veličini 20 i 22.Cjenik šaljemo na mail.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: zanima me cijena gelova za manikuru kao i tipse,kistovi i turpice i kako ih narućiti

ODGOVOR: Na našoj web stranio www.nsinails.com.hr imate web shop i sve proizvode ,te možete sve naručiti.Isto tako možete naruđbu poslati emailom ili pozivom na broj telefona +38517774746.
NSI croatia


PITANJE POSJETIOCA: Koliko je cjena akril seta(paketa)?

ODGOVOR: Na našoj web stranici www.nsinails.com.hr imate web shop gdje možete vidjeti sve cijene proizvoda .Izaberite sve što vam trba i pošaljite naruđbu ili ukoliko neznate nazovite nas da zajedno prođemo što bi sve trebali ili htjeli kupiti.Nemamo gotove start pakete ,jer se radi o profesionalnim proizvodima i svatko prema svojim željama i mogućnostima kupuje materijale za rad.
NSI croatia


PITANJE POSJETIOCA: Kupila bi opremu za frizerski salon i stol za manikuru pa me zanima imate li opremu u ponudi.

ODGOVOR: Imamo u ponudi kompletnu opremu za opremanje frizerskih i kozmetičkih salona.Na našoj web stranici www.edukacija.eu pod oprema salona nači ćete kataloge i cijene dvije talijanske tvornice s opremom koju zastupamo.
NSI Croatia


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, kupila bih fiberglas trakice koje pomažu kod uraslih noktiju, imate li ih na ponudi, cijena? hvala, Ljiljana Meštrić

ODGOVOR: Poštovana,
Vjerovatno mislite na BS Spange.Imamo ih u ponudi ,a sve o njima pogledajte na našoj web stranici www.pedikura.com.hr,a cjene ,veličine i naruđbe primamo preko web shopa www.nsinails.com.hr/shop/ .Mi ćemo vam također poslati i cjenik ,a naručiti možete i na naš telefon 01/7774746.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: dobar dan,imate li svoje prodajno mjesto u BiH.mozete mi poslati cjenovnik vasih proizvoda

ODGOVOR: Nemamo prodajno mjesto u BiH no sve proizvode možete naručiti putem web shopa na strnici www.nsinails.com.hr.
NSI Croatia


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas da mi pošaljete cijenik bs špangi.HVALA.

ODGOVOR: Cjenik BS Spangi vam šaljemo e-mailom,.Također sve cijene i proizvode možete vidjeti na našem web shopu : www.nsinails.com.hr
NSI croatia


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
Zanima me da li prodajete UV lampe za umjetne nokte, te koja je njihova cijena i mogućnosti plaćanja?
Unaprijed hvala.

ODGOVOR: Imamo sve vrste UV lampi .Sve imaju ugrađen timer i 4 žrulje ukupne snage 36 w,a cijena je zavisno od proizvođaća i kvalitete od 650,00 do 1.390,00 kn.plaćanje gotovina ili kartice ,te american kredit.Sve proizvode možete vidjeti na web shopu i našoj web stranici www.nsinsils.com.hr
NSI Hrvatska


PITANJE POSJETIOCA: koliko kosta,tečaj kozmetike ali sminkanja.. :) i jel se moze prije punoljetnosti... ;)

ODGOVOR: Ttečaj šminkanja nemamo u ponudi ,a za sve naše ostale tečajeve plan rada i cijene pogledajte na web stranici www.edukacija.eu
Sve tečajeve možete pohađati i prije punoljetnosti.
NSI croatia


PITANJE POSJETIOCA: želim otvoriti svoj salon pa me zanima kompletna obuka,trajanje,cijena...sve

ODGOVOR: Bilo bi preopširno da vam u kratkoj rubrici savjeti iznesemo sve o našim tečajevima ,zbog toga vas molimo da pogledate našu web stranicu www.edukacija.eu sa kompletnim načinom rada i cijenama.
NSI Croatia


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, zanima me koliko dugo traje vaš tečaj obuke za ugradnju umjetnih noktiju? Hvala

ODGOVOR: Svi naši tečajevi dostupni su na našoj web stranici www.edukacija.eu.Tečajevi imaju različite dužine trajanja zavisno o kojem se tečaju radi.
NSI Hrvatska


PITANJE POSJETIOCA: PoĹĄtovani,
Da li imate zastupnike u BiH, odnosno u Sarajevu, koji bi vrĹĄili obuke za nadogradnju noktiju, pedikir itd.? Da li se u Sarajevu negdje mogu kupiti vaĹĄi proizvodi za manikir? Unaprijed zahvaljujem!

ODGOVOR: Sve za nokte možete naručiti na našim web stranicama i web shopu ili osobno u našem prodajnom prostoru.U Sarajevu nemamo nikog ,jer tražimo zastupnika.Obuke se održavaju također kod nas.
www.nsinails.com.hr
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, zanima me jel dajete obuke na područje BiH, točnije Mostara?

ODGOVOR: Svi tečajevi se odvijaju samo kod nas u Zagrebu.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas da mi na mail adresu pošaljete informacije o trajanju tečaja geliranja noktiju i cijenu, te popis svih proizvoda i cijenu istih, kao i listu svega što je potrebno za profesionalni rad.
Također vas molim da mi odgovorite koji su sve načini plaćanja. Unaprijed se zahvaljujem.

ODGOVOR: Sve o trajanju tečaja cijeni i načinu rada možete nači na našim web stranicama www.edukacija.eu ili www.umjetni-nokti.info.Ostale informacije proslijediti ćemo vam putem maila.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Gdje mogu kupiti nokte za nadogradnju? Hvala :)

ODGOVOR: Naša poslovnica za prodaju materijala za ugradnju noktiju nalazi se na adresi Cvijete Zuzorić 3 u Zagrebu i tamo možete kupiti materijal za ugradnju noktiju od 09-16.30 sati..Također imate mogućnost sve naručiti putem web trgovine na stranici www.nsinails.com.hr
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Htjela bih saznati ima li načina da se u Zadru upiše tečaj za kozmetičare?

ODGOVOR: Mi radimo samo u Zagrebu ,a u Zadru koliko znam nema takve edukacije ,jer su svi polaznici iz Zadra dolazili k nama u Zagreb.
Pogledajte našu web stranicu www.edukacija.eu
NSI Croatia


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani ,htjela bih saznati vrijeme održavanja vašeg tečaja za ugradnju noktiju..hvala

ODGOVOR: Tečajevi se održavju individualno ,a ne u grupama tako da se sa svakim polaznikom posebno dogiovaramo o terminu tečaja.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: zanimalo bih me da li postoji neki određeni gel ili nešto što bih poboljšalo primanje gela na mesne nokte?

ODGOVOR: Za odmaščivanje i bolje prijanjanje umjetnih noktiju postoje nekoliko proizvoda u tvrtci NSI koju zastupamo.Ukoliko ste mislili na "masne" nokte koji uopće ne primaju gel tu nema pomoći već možete koristiti tehniku acryl koja će sigurno primiti i na masne nokte.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: zanima me moze li se akril stviti na obicne nokte tj. prirodne,bez da upotrebljavam tipse ???

ODGOVOR: Može,isto kao i gel.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Postovani,molim Vas cjenik Vasih proizvoda..Hvala

ODGOVOR: Poslati ćemo vam cjenik i katalog ,no sve možete vidjeti na našoj stranici sa web shopom www.nsinails.com.hr
NSI


PITANJE POSJETIOCA: dali imate cd za ucenje ugradnje noktiju

ODGOVOR: Imamo DVD u trajanju 75 minuta na Engleskom jeziku sa svim tehnikama i postupcima.Cijena je 370,00 kn.Ukoliko kupujete start paket za rad DVD je besplatan,pa se javite.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Molila bih Vas pošaljite mi Vaš katalog i cijenik! Hvala!

ODGOVOR: Katalog i cjenik je poslan na vaš e-mail,a isto tako ga možete skinuti na našoj web stranici :
WWW.NSINAILS.COM.HR gdje će za tjedan dana proraditi web shop.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me da li za otvaranje salona za masaže,pilatesa treba zvati komisiju iz ureda za gospodarstvo

ODGOVOR: Naša je djelatnost edukacija i prodaja materijala za umjetne nokte,te vam nemožemo dati savjete u vezi pilatesa no za salona za masažu možemo vam odgovoriti da nisu potrebni minimalni tehnički uvjeti.Za ostalo nazovite ured za gospodarstvo.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: pocetnica sam,te nadogradujem nokte sebi i prijateljicama,ali mi nokti brzo spadaju :/ ne znam u cemu grijesim....sve kupujem u frizerlandu.unaprijed hvala

ODGOVOR: Morate kupiti proizvode kvalitetnih provjerenih proizvođaća za profesionalnu upotrebu.Slijedite sa takvim proizvodima postupak kako je propisano uspjeh je garantiran.Mi vam možemo pomoći tako da kupite naše proizvode uz koje ćete dobiti i kvalitetnu podršku.Javite se da vam pomognemo oko odabira i postupka na tel: 01/7774746.

NSI


PITANJE POSJETIOCA: zanima me cjena tečaja za pedikuru manikuru ugradnju noktiju i kozmetičarku.koliko bi to trjalo i kolika je cjena.Za otvaranje svog obrta i sve potrebno što bi još trebala znati,ako me možete uputiti.unaprijed hvala.

ODGOVOR: Nemožemo vas uputiti u sve što ste pitala putem e-maila već vas molimo da nazovete na naš telefon 01/7774746.Ukoliko ste početnik preporučujemo da s tečajevima idete jedan po jedan ,a krenete s ugradnjom noktiju.Više o svim tečajevima sa cijenama na eeb stranici:
www.edukacija.eu
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,zanima me tečaj za kozmetičara koliko košta i da li se sa tim certifikatom može otvoriti salon?Unaprijed hvala!!!

ODGOVOR: Cjenik svih tečajeva je na web stranicama : www.edukacija.eu.Mi ćemo vam poslati sve o tečaju.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me tečaj UGRADNJA UMJETNIH NOKTIJU-Obrtnički pristup i priprema za otvaranje obrta ali i svi ostali tečajevi. Molim vas da mi pošaljete na mail cijene tečajeva i opreme te mogućnosti plaćanja i termini tečajeva. Unaprijed hvala.

ODGOVOR: Poslano je sve mailom,a vi se javite imate li pitanja ili se želite predbilježiti za neki od individualnih termina.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: POstovani,posebno me zanima NSI SOAK OFF tehnika geliranja, cijene proizvoda te da li biste mi mogi poslati na mail cjenik i katalog svih proizvoda.
Unaprijed zahvaljujem.

ODGOVOR: Poslali smo vam kompletan cjenik 13.02 sa svim gelovima.Ponovili smo ga ponovno danas pa provjerite.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me cijena tečaja za nadogradnju noktiju i opreme te mogućnosti plaćanja. unaprijed hvala..

ODGOVOR: Cijene svih tečajeva i plan rada pogledajte molim na našoj web stranici koja je navedena:
WWW:EDUKACIJA:EU
Mićemo vam također poslati sve o tečaju.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Molim Vas cjenik tečaja medicinske pedikure, masaže te kozmetičiki tečaj, te ako može cijene ili katolog pribora koji se koristi

ODGOVOR: Cjenik i plan rada svih naših tečajeva naći ćete na našoj web stranici:
WWW.EDUKACIJA.EU
Opremu svaki polaznik kupuje samostalno po svojim mogućnostima i potrebama i nemamo ništa posebno specificirano.Imate li dodatnih pitanja nakbolje je nazvati na tel:01/7774746.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me tečaj pedikure! Koliko košta? Nisam iz Zg!

ODGOVOR: Kao što piše na našoj stranici plan rada svih tečajeva i cijene možete vidjeti na našoj web stranici :
WWW.EDUKACIJA.EU
Mi ćemo također poslati sve o tečaju mailom.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,zanima me tečaj manikure i pedikure.Trajanje,opis rada i cijena.Dali postoji te čaj u Rijeci,hvala.Pozdrav Ljubica

ODGOVOR: Sve o tečajevima koje tražite poslti ćemo mailom.Tečajevi se održavaju samo u Zagrebu zbog pribora ,opreme i edukatora.Tečaj se po potrebi može dnevno produžiti i skratiti za polaznike izvan Zagreba,jer se radi individualno i važno je proći svu tematiku.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas da mi na mail adresu pošaljete informacije o trajanju tečaja geliranja noktiju i cijenu, te popis svih proizvoda i cijenu istih, kao i listu svega što je potrebno za profesionalni rad.
Također vas molim da mi odgovorite koji su sve načini plaćanja. Unaprijed se zahvaljujem.

ODGOVOR: Sa zakašnjenjem zbog puta šaljemo cjenik tečajeva.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,molim Vas da mi pošaljete cjenik tečaja,i katolog na naznačenu e mail adresu...
Hvala

ODGOVOR: Sa zakašnjenjem zbog puta i edukacije u USA šaljemo cjenik.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, htjela bi ić na tečaj za geliranje noktiju i ugradnju tipsa pa me zanima kolka je cijena tečaja, gdje se tečaj održava i kada otprilike bi mogla. Hvala

ODGOVOR: Poslali smo vam sve o tečajevima na e-mail.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani zanimalo bi me da li se može kod vas naručiti start paket za nadogradjivanje noktiju akril sistemom i kolika je cijena? Unaprjed zahvaljujem

ODGOVOR: .Ispričavamo se što nismo odmah odgovorili zbog službenog puta i edukacije u USA.Naravno možete sve naručiti poslati čemo vam sve mailom.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,molim Vas da mi pošaljete katalog i cjenik.
Lp

ODGOVOR: Šaljemo cjenik mailom.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: zamolila bih vas da mi na mail pošaljete informaciju o tečaju geliranja noktiju ( koliko traje, cijena itd)
dali se može kod vas naručiti start paket za uređivanje noktiju i kolika je cijena?unaprjed zahvaljujem

ODGOVOR: Sve o tečajevima i cjene pogledajte na stranici:
www.edukacija.eu
Mi ćemo vam također poslati sve o tečajevima i materijalima za rad.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: poštovani zanimalo bi me dali se može kod vas naručiti start paket za uređivanje noktiju i kolika je cijena?unaprjed zahvaljujem

ODGOVOR: Možete kupiti sav materijal za rad bilo privatno ili profesionalno.Poslati ćemo vam na e-mail što vam je sve potrebno,cijenu i načine plaćanja.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: poštovani, zanima me stol za manikuru i njegova cijena, ko može na mail što prije, hvala

ODGOVOR: Poslati čemo vam sliku no nažalost stolovi su rasprodani i do dolaska novih proči će do 60 dana,a vi vjerujem ne možete čekati.Javite se u svakom slučaju s komntarom.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: poštovani da li mi mozete poslati dvd s kompletnim načinom rada nokti od 370 kn.. moj mail kristina.bxxx@gmail.com i dali imate dvd za rad na depilacijama i za koliko..hvala

ODGOVOR: Pošaljite nam točnu adresu za slanje DVD-a.
Cijena je 370,00 kn plus poštarina od 30,00 kn.Jezik je engleski i trajanje 75 min.Depilaciju nemamo na videu.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, morala bi napraviti tečaj medicinske pedikure,pa vas molim da mi napišete koji su uvjeti ,koliko traje tečaj i koja je cjena tečaja.Unapred hvala

ODGOVOR: Tečaj medicinske pedikure kao što ste mogla vidjeti na našoj stranici traje sedam dana.Radi se individualno tako da su termini po dogovoru i slobodnim mjestima.Više možete saznati na stranici www.edukacija.eu,a mićemo vam također poslati plan rada.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,zanima me da li imate kozmetičke tečajeve u Splitu i kada tečaj počinje?

ODGOVOR: Svi tečajevi održavaju se isključivo u Zagrebu ,a više o svakom tečaju sa cijenama možete naći na našoj web stranici www.edukacija .eu
NSI


PITANJE POSJETIOCA: da li imate u ponudi gotove setove za ugradnu noktiju a koji sadrži sve što je potrebno.U slučaju da imate molila bih Vas da mi kažete cijenu, način plačanja i preuzimanje seta.

ODGOVOR: Nemamo gotove setove jer radimo sa profesionalnim proizvodima već sastavljamo sve što vam je potrebno za rad.Popis materijala i načine plaćanja šaljemo putem emaila.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, htijela bih završiti tečaj za nokte pa me zanima,koliko to traje sati dnevno i kakav je raspored tečaja,molim vas da mi pošaljete vaš katalogi cijenik o tečaju. Hvala

ODGOVOR: Naši tečajevi su individualni što znaći da radimo samo sa vama,te se zbog toga termini dogovaraju sa svakim polaznikom posebno.Više o tečajevima možete saznati na našoj web stranici www.edukacija.eu,a mi ćemo vam poslati više o tečaju.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas dali mi možete poslati katalog i cjenik.I dali imate neku knjigu ili cd kako gelirati nokte?Hvala

ODGOVOR: Pošaljite nam molim na naš email nsi@nsi.com.hr što vas zapravo interesira proizvodi ili tečajevi tj, dali već radite ili želite naučiti raditi.Imamo dvd s kompletnim načinom rada i cjenom od 370,00 kn.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
imala bih još jedno pitanje , da li imate u ponudi gotove setove za ugradnu noktiju a koji sadrži sve što je potrebno.
U slučaju da imate molila bih Vas da mi kažete cijenu, način plačanja i preuzimanje seta .
Hvala unaprijed , LP

ODGOVOR: Naravno imamo spremno sve što trebate za ugradnju noktiju od pribora i kvalitetnih UV lampi do gelova .Posalti ćemo vam emailom što je sve potrebno ,a dostava je moguća i hp expresom pouzećem.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani , molila bih Vas da mi pošaljete katalog i cijenik proizvoda te okvirno cijeu tečaja : TEČAJ UGRADNJE UMJETNIH NOKTIJU. Hvala

ODGOVOR: Poslali smo vam sve traženo na vaš email.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani! Završila sam srednju obrtničku,trogodišnju školu za zanimanje kozmetičar. Molim vas da mi odgovorite koji su uvijeti da ja otvorim svoj kozmetički salon, tj. da li moram imati odrađeni staž u svojoj struci? Molila bih Vas da mi odgovorite i koje su prednosti ako završim 4. stupanj, smjer kozmetičar u školi Vladimira Preloga u Zagrebu! Unaprijed se zahvaljujem!

ODGOVOR: Obratite se obrtničkoj komori ili ured za gospodarstvo u svom mjestu prebivališta.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, zanima me da li su termini održavanja tečajeva po dogovoru ili su unaprijed poznati datumi?
također bih Vas zamolila ako mi možete poslati cjenik koji sadrži sve što mi je potrebno za rad sa geliranim noktima( gelovi, lampe, stol...) hvala!

ODGOVOR: Termini su individualni i zato su po dogovoru zato je potrebno nazvati i rezervirati svoj termin.Osttalo šaljemo emailom.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Molila bih Vas pošaljite mi Vaš katalog i cijenik! Hvala!

ODGOVOR: NSI cjenik i katalog poslali smo na vašu e-mail adresu.Imate li pitanja o proizvodima ili naruđbu nazovite na tel. 01/7774746.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Koliko sati traje vas tecaj i kakav je raspored rada? zanima me cijena i svi detalji vezani uz tecaj umjetnih noktiju.Dolazim iz Zadra.

ODGOVOR: Poslati čemo vam sve o tečaju ugradnje umjetnih noktiju mada niste naznačila koji vas tečaj interesira.Sve tečajeve možete vidjeti na web stranici www.edukacija.eu.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovanje,osobno zanimaju me posebno manikura te pedikura, te bih htjela otvoriti svoj salon u kojem bih nudila te usluge.zanima me bih li mogla otvoriti svoj obrt sa tim tečajevima te koje biste mi vi predložili te što je sve potrebno za otvaranje vlastitiog obrta.Unaprijed zahvaljujem

ODGOVOR: Predlažemo da započnete s obrtničkim tečajom manikure tj. njege ruku i prirodnih noktiju ,te ugradnjom umjetnih noktiju.S našim certifikatom možete otvoriti obrt tj. salon za njegu ruku i ugradnju noktiju,a kasnije možete nastaviti s drugim tečajevima.Trebate li više informacija kontaktirajte nas telefonom.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: dobra večer.zanima me ako završiš tečaj kod nekoga ko nema kvalitetan gel i ostali materijal za geliranje noktiju dali mozeš kupiti negdje drugdje materijal ili samo kod njih?

ODGOVOR: Večina Ljudi nasjedne jeftinim nepoznatim firmama ili edukacijama,te ponudi beplatnih tečajeva uz obavezu kupovine robe koje ne prati strana podrška priozvođača i zastupnika.Takve edukacije su obično loše i nepotpune,bez podrške i međunarodnog certifikata.Kod nas je bitno da znate raditi taj posao i možete kupiti sve NSI proizvode,a mi ćemo vas dodatno educirati o proizvodima.Kakva je praksa drugih ,to neznamo.Imate li pitanja nazovite 0177774746.


PITANJE POSJETIOCA: zanimaju me cijene tecajeva za pedikera......

ODGOVOR: Više o svim tečajevima i cijenama pogledajte na našoj web stranici www.edukacija.eu.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, molila bih vas da mi pošaljete NSI katalog i cjenik. Hvala

ODGOVOR: Cjenik i katalog smo poslali e-mailom .
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
molila bih vas da mi pošaljete kompletan nsi cjenik.
Hvala.
Pozdrav!

ODGOVOR: Cjenik i katalog je poslan na vaš e-mail.Hvala na upitu.Za pitanja i naruđbe nazovite 01/7774746.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Dobar dan!Zainteresirana sam za katalog nsi,hvala,pozdrav.

ODGOVOR: katalog i cjenik poslan.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: molila bih vas da mi pošaljete katalog sa cijenama,proizvodima i materijalom za soak off tehniku

ODGOVOR: kompletan nsi cjenik već je poslan na vašu adresu.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Postovanik, molim Vas da mi posaljete katalog

ODGOVOR: Poslali smo vam katalog i cjenik.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me koliko dodje tečaj ugradnje umjetnih noktiju-obrtnički pristup i priprema za otvaranje obrta? Hvala

ODGOVOR: Tečaj košta 4.400,00 kn.Više o svim tečajevima i cjenama pogledajte na našoj web stranici www.edukacija.eu ili www.umjetni-nokti.info.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Postovani ,dali mi mozete poslati cjenik tecaja za ugradnju noktiju i informacije gdje se tecak odrzava.Hvala

ODGOVOR: Tečaj ugradnje umjetnih noktiju održava se u našoj poslovnici NSI,Cvijete Zuzorić 3,Zagreb.Više o tečaju pogledajte na stranicama www.edukacija.eu ili www.umjetni-nokti.info.Mi vam šaljemo e-mail s pojedinostima.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, zanima me da li postoji tečaj koji ukljucuje i tečaj za masera i kozmeticara? odprilike trajanje tecaja te naravno i cijena...unaprijed zahvaljujem...LIJEP POZDRAV

ODGOVOR: Poslali smo vam cjenik tečaja i načine plaćanja na rate.Kako se tečajevi odvijaju individualno tako su i termini po dogovoru.Tečaj kozmetike i tečaj masaže su odvojeni no na svaki sljedeći tečaj je popust od 10 %.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: zanima me tecajkozmeticarke (make up-a,dekorativna kozmetika)koja je cijena tecaja i ako sa tecajem mogu otvorit d.o.o.? HVALA

ODGOVOR: Pogledajte malo po našim stranicama i vidjeti ćete da ne održavamo tečajeve make upa.
d.o.o možete otvoriti i bez tečaja ,a obrt samo s tečajem ugradnje umjetnih noktiju.
Imate li pitanja nazovite ili nam pošaljite e-mail.
NSI Hrvatska


PITANJE POSJETIOCA: molim vas jeli mi mozete reci koliko kosta kod vas start paket za nokte,znaci sav materijal potreban za ugradnju noktiju,ako vam nije problem da za svaki dio napisete cijenu,i dali mozda imate dvd ili cd koji ima objasnjenja...
Unaprijed hvala

ODGOVOR: Poslati čemo vam na mail start paket za uhradnju noktiju s UV lampom,gelovima i priborom.DVD će biti uz start paket gratis.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: molila bi da bi posaljete cjenik tecajeva i svako koliko ih otprilike odrzavate..?ako je moguce i katalog proizvoda! hvala!

ODGOVOR: Tečajevi se održavaju individualno tj. samo sa vama i radimo ih konstantno .Termini su po dogovoru.Sve ostalo poslati ćemo vam mailom.
NSI Hrvatska


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me sve o tečaju ugradnje noktiju, uključujući i cjenu, te održavaju li se tečajevi u splitu?

ODGOVOR: Sve u vezi tečajem poslali smo vam na e-mail,a tečajevi se zbog jer su individualni i certifikata te opreme održavaju isključivo u Zagrebu.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: molim vas da mi pošaljete cijenik vaših proizvoda za geliranje noktiju

ODGOVOR: Cjenik je poslan na vaš e-mail zajedno s katalogom proizvoda.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: zanima me cijena seta za ugradnju nokti?i dali se moze placati u ratama?srdacan pozz

ODGOVOR: Može se platiti american cardom na 3-60 rata po izboru ilim master zagrebačke banke do 12 rata.Start paket za početak rada poslan je na vaš e-mail.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Ima li u zadru termina za tečajeve? ili na području dalmacije?
Pozdrav! :)

ODGOVOR: Kako možete vidjeti na našim web stranicama tečajevi se zbog kvalitetne individualne edukacije i opreme održavaju isključivo u ZagrebuPolaznici nam dolaze iz svih krajeva Hrvatske .Termina ima i možete nas konmtaktirati na tel:01/7774746.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: možete mi reći koliko košta kod vas tipse,ljepilo,rašpice,podloga,gel,gloss,french gel,škare za tipse,kist,šablone za produljivanje gela,vata,aceton.najosnovnije stvari za ugradnju noktiju.hvala

ODGOVOR: Šaljemo vam start paket pa pogledajte u cjeniku.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: ako imate dvd zanima me koliko košta

ODGOVOR: DVD košta 370,00 kn.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas da mi posaljete sve sta mozete poslat na mail, da vam ne pisem posebo sve unaprijed hvala... i veliki pozdrav

ODGOVOR: Molimo vas da nam samo na e-mail napišete što ? Sve u vezi tečaja ili proizvoda.?
nsi@nsi.com.hr
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Molila bih vas da mi pošaljete katalog materijala za ugradnju i geliranje noktiju.

ODGOVOR: Poslano vam je mailom ,a dvd košta 370,00 kn.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: možete mi reći koliko košta kod vas tipse,ljepilo,rašpice,podloga,gel,gloss,french gel,škare za tipse,kist,šablone za produljivanje gela,vata,aceton.najosnovnije stvari za ugradnju noktiju.hvala

ODGOVOR: Poslati čemo vam start paket za početak rada sa svim potrebnim materijalima.Moramo vam samo skrenuti pažnju da ukoliko tražite najjeftinije, kod nas to nećete naći ,jer imamo samo profesionalne NSI proizvode koji zbog svoje kvalitete nemogu biti na jeftinjii.Ukoliko kupite jeftine" no name "proizvode kupovati ćete ponovno i tako dva puta platiti iste proizvode .
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Molila bih vas da mi pošaljete katalog materijala za ugradnju i geliranje noktiju. Također me zanima dali održavate edukacije izvan Zagreba?

ODGOVOR: Sve edukacije se zbog certifikata,opreme i individualnog pristupa održavaju samo u Zagrebu.Cjenike vam šaljemo putem e-maila.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: zanima me cijena kompleta za geliranje noktiju s dvd-om? hvala

ODGOVOR: Poslano vam je na e-mail.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: zanima me cijena seta za geliranje sa cd-om? unaprijed hvala

ODGOVOR: Kompletan set za rad s gel tehnikom sa svim potrebnim materijalom i alatom ,te UV lampom košta oko 3.400,00 kn.Kupovinom start paketa besplatno ćete dobiti DVD sa objašnjenjima rada tehnike gel,acryl i nail art vrijednosti 370,00 kn.Imate li još pitanja nazovite na 01/7774746.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: zanima me tecaj geliranja noktiju,koliko kosta i koliko dana traje

ODGOVOR: Poslali smo vam mailom sve o tečaju ,a vi možete više pogledati na našoj web stranici www.edukacija.eu.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: molim vas da mi pošaljete katalog i cijenik za ugradnju i geliranje noktiju i gdje se nalazite?

ODGOVOR: NSI Croatia,Cvijete Zuzorić 3,Zagreb.Tel 01/7774746.
Katalog je poslan putem e-maila.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas da mi posaljete sve sta mozete poslat na mail, da vam ne pisem posebo sve, hahaha... unaprijed hvala...

ODGOVOR: Poslali smo vam sve na e-mail ,a ukoliko imate pitanja o proizvodima nazovite 01/7774746.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: molila bih vas da mi poslajete vas katalog materijala za ugradnju i geliranje noktiju...Hvala

ODGOVOR: Poslano je sve na vaš e-mail.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: molila bih vas da mi poslajete vas katalog materijala za ugradnju i geliranje noktiju...Hvala

ODGOVOR: katalog poslan putem e-maila.
Pozdrav,
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, molim Vas da mi posaljete cjenik kompletne opreme za gel tehniku...unaprijed hvala!

ODGOVOR: Neznamo jeste li početnik ili već radite no poslati ćemo vam cjenik,a ukoliko imate pitanja nazovite nas ili pošaljite e-mail.nsi


PITANJE POSJETIOCA: molila bih vas da mi pošaljete katalog sa cijenama,proizvodima i materijalom za ugradnju umjetnih noktiju i opreme te cijene tečaja...unaprijed hvala.
Pozdrav..

ODGOVOR: Poslali smo vam sve cjenike putem maila.Ukoliko vam zbog veličine datoteka e-mail ne stigne javite nam se putem maila nsi@nsi.com.hr ili tel. 01/7774746.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
molila bih vas da mi pošaljete katalog sa cijenama,proizvodima i materijalom za ugradnju umjetnih noktiju.
Pozdrav..

ODGOVOR: Cjenik 09-2010 sa proizvodima NSI poslan je na priloženu e-mail adresu.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Molila bih vas da mi pošaljete katalog sa cijenama,proizvodima i materijalom za ugradnju umjetnih noktiju i ako može koji prijedlog za početak rada.Hvala!

ODGOVOR: Poslali smo vam sve mailom.Javite se treba li pojašnjenja u vezi materijala za rad.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Da li odrzavate edukacije u Rijeci?
Koliko dana traje edukacija tj. tecaj?

ODGOVOR: Održavamo preko dvadeset tečajeva od kozmetike do ,pedikure,manikure i ugradnje noktiju.Sve se zbog certifikata i opreme održava u Zagrebu i dolaze nam polaznici iz svih krajeva Hrvatske.Više o svim tečajevima na našoj web stranici www.edukacija.eu ili nam pošaljite na e-mail koji vas tečaj točno interesira: nsi@nsi.com.hr
NSI Croatia


PITANJE POSJETIOCA: Molim Vas da mi posaljete cjenik kompletne opreme za gel tehniku i cjenu tecaja za nail art. Inace, radim gel tehniku, te sam tecaj zavrsila prije 6 godina .

ODGOVOR: Poslati čemo vam sve za početak rada gel tehnikom i cjenik tečajeva pa se javite.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani
Molim Vas da mi pošaljete cijenik materijala i proizvoda za ugradnju umjetnih noktiju

Srdačan pozdrav

Božana Kezić

ODGOVOR: Poslali smo vam cjenik 09 iproizvode NSI.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani!
Zanima me dali će se koji tečaj geliranja i produživanja noktiju organizirati ubrzo u Puli?
Ako ne dali se koji ubrzo organizira u Zagrebu?

ODGOVOR: Svi tečajevi se zbog organizacije,edukatora,prostora i proizvoda održavaju u Zagrebu.Radimo individualne tečajeve tako da se nakon godišnjih odmora termini popunjavaju i dovoljno je samo nazvati i dogovoriti svoj termin.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Molila bih vas da mi pošaljete katalog sa cijenama,proizvodima i materijalom za ugradnju umjetnih noktiju. I zanima me dali imate dostavu?

ODGOVOR: Poslali smo vam cjenik 09 putem e-maila.Ukoliko trebate objašnjenja o proizvodima slobodno nazovite 01/7774746 ili pošaljite upit na e-mail: nsi@nsi.com.hr
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Molila bih vas da mi pošaljete katalog sa cijenama,proizvodima i materijalom za ugradnju umjetnih noktiju. Hvala!

ODGOVOR: Poslali smo vam cjenik NSI za 09 mjesec e-mailom.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Molila bih vas da mi pošaljete katalog sa cijenama,proizvodima i materijalom za ugradnju umjetnih noktiju.hvala

ODGOVOR: Poslano na vašu mail adresu!
NSI


PITANJE POSJETIOCA: poštovani,zvala sam vas na telefon da vas pitam za tečaj kozmetike lica i ugradnji noktiju.zanima me dali se može nakon završenog tečaja kod vas otvoriti kozmetički salon.po struci sam medicinska sestra.unaprijed zahvalana

ODGOVOR: Ukoliko otvorite tvrtku tj. d.o.o možete sigurno raditi i otvoriti salon,za obrt nismo sigurni ,jer su kod obrtnika propisi nešto drugačiji i najbolje je kontaktirati ured za gospodarstvo.Oprema za kozmetičare i nije baš najjeftinija ,jer trebate dosta opreme i krema za početak rada.Najbolje je da nas ponovno kontaktirate telefonom.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Molila bih vas da mi pošaljete katalog sa cijenama,proizvodima i materijalom za ugradnju umjetnih noktiju.hvala

ODGOVOR: Poslano mailom ,a vi se javite imate li upita.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,Živim u Zadru, zanima me kad počinje tečaj ugradnje umjetnih noktiju UV gelom,kolika mu je cjena,što sve ulazi u cjenu,te s obzirom da nemam nikavih prijašnjih iskustva da li ću dobiti sva potrebita znanja za konkretan rad.
Lijepo Vas pozdravljam

ODGOVOR: Tečaj radimo individualno tj. samo sa vama tako da je samo potrebno nazvati i dogovoriti datum termina.Cijena UV gel je 2.440,00 kn i bez brige sve ćete naučiti.To što ste poćetnik još je bolje ,jer nećete imati grešaka koje imaju oni koji već nešto znaju.Više o svim tečajevima pogledajte na stranici www.edukacija.eu,a mi ćemo vam sve poslati mailom.

NSI


PITANJE POSJETIOCA: Molila bih vas da mi pošaljete katalog sa cijenama,proizvodima i materijalom za ugradnju umjetnih noktiju i ako može koji prijedlog za početak rada od kuće jer sam nova i u strahu kako sve započeti uspješno. Hvala!

ODGOVOR: Poslati čemo vam sve mailom,no preporuka je da ipak nazovete da vam sve objsanimo i eventualno vas uputimo u posao i proizvode.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,interesira me gdje se u Rijeci može završiti tečaj ugradnje umjetnih noktiju i cijena tečaja.
Unaprijed hvala i srdačan pozdrav!

ODGOVOR: Naši tečajevi održavaju se u Zagrebu na adresi Cvijete Zuzorić 3,tel:01/7774746.
Naši polaznici dolaze iz svih krajeva HR ,te Slo,,Bih i Srbije.Rijeka je na sat vožnje od Zagreba i vrlo brzo možete završiti kvalitetnu edukaciju kod nas.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, zanimam se za tečaj medicinske pedikure. Ekonomistica sam, posjedujem frizerski salon te bih i sama uključila u posao kao pediker. Da li bih mogla s vašim certifikatom nesmetano obavljati tu djelatnost u okviru postojećeg salona. Napominjem da salon posluje kao poduzeće. takodjer me zanima cijena tečaja i da li nakon tečaja dobijem sva potrebita znanja za konkretan rad. Zahvaljujem na odgovoru te vas lijepo pozdravljam.

ODGOVOR: Najbolje je da me kontaktirate telefonom 01/7774746 kako bih vam objasnio propise no možete raditi pošto ste d.o.o.
U našem tečaju čete proći praktično svu tematiku ,a teoriju dobiti u skriptama.Više o tečaju šaljemo mailom.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani zanima me gdje je moguće vidjeti cijene gelova i ostalog pribora. Takođr bi me zanimao set za rad sa akrilom...cijena i šta sve spada s set..hvala

ODGOVOR: Zbog godišnjih odmora svima kasnimo s odgovorima zbog čega se ispričavamo.cjenik i katalog proizvoda šaljemo mailom.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
da li znate kome se moram obratiti da mi objasni koje uvjete moramo zadovoljiti u kozmetičkom salonu da bi se mogla ponuditi usluga medicinske pedikure? Moja kćer je po struci kozmetičarka, ima kozmetički salon otvoren kao d.o.o. a ne kao obrt.

ODGOVOR: Sve u vezi propisa možete uputiti nama na tel 0177774746 gdje ćemo vam sve objasniti ili uredu za gospodarstvo u vašem gradu no tamo ovisi kojem službeniku ćete doći na razgovor i želi li vam objasniti više mogućnosti. S obzirom da imate d.o.o i kozmetički tečaj nema problema za rad pedikure.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me informacija o prodaji materijala za nokte te mogućnosti plaćanja i uvijeti.
Unaprijed hvala

ODGOVOR: Poslali smo vam cjenike i katalog proizvoda putem maila ,a vi nas možete kontaktirati i telefonom 0177774746
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, posjetila sam vasu stranicu ali ne mogu naci cijenik,a zanima me cijena tečaja za kozmetičarku?I koliko tečaj traje?

ODGOVOR: Pogledajte na stranici www.edukacija.eu
,a mi ćemo vam poslati cjenik još na mail.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,

posjetila sam Vašu stranicu, jer sam zainteresirana za tečaj. S obzirom na to da sam početnik, te nemam iskustva o tome, voljela bih kada biste mi predložili od kuda početi.

Da li biste mi mogli poslati cijene tečajeva te načine plaćanja, odnosno da li postoji mogućnost plaćanja sa karticama ukoliko bi se kod Vas odlučila za tečaj i kupnju potrebnog materijala.

S obzirom da sam iz Zagreba, da li održavate tečajeve u Zagrebu , te Vas molim ako mi možete reći u kojim terminima vršite edukacije, te da li je moguće da to bude vikendom.

Unaprijed zahvalna,

Lijepi pozdrav,

Dijana Grmuša.

ODGOVOR: Nqše edukacije se i održavaju u Zagrebu što možete vidjeti i na našim web stranicama www.edukacija.eu ili www.umjetni-nokti.info.Za vas je najbolji tečaj ugradnje noktiju UV gel u kojemu ćete naučiti kompletnu ugradnju gel tehnike koja se kod nas i najviše koristi.Robu i materijal kod nas također možete kupiti što je i preporučljivo ,jer ćete nakon tečaja trebati i praktično sama raditi da dobijete rutinu.Tečajeve radimo individualno pa se tako dogovaraju i termini,a vikendom nije moguće pohađane osim po dogovoru subotom.Ostalo šaljemo mailom.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: poštovani,
molim Vas da mi kažete koliko bi me došao početnički set za geliranje noktiju za kučnu upotrebu i što je sve tu uključeno
hvala unaprijed,Andreja

ODGOVOR: Poslati ćemo vam na e-mail preporučeni set za početak rada.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, molimo Vas da nam navedete uvjete za distribuciju Vaših proizvoda, te nam pošaljete cjenike. Hvala i pozdrav!

ODGOVOR: Šaljemo cjenike poštom.Za distribuciju nema nekih posebnih uvjeta ,a najvažnije ćemo vam poslati mailom.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani!
Zanima me da li ste ikada radili s noktima osobe koja je oboljela od psorijaze i da li imate neke posebne tretmane za takve osobe? Imam dva nokta oboljela od psorijaze i sasvim su se deformirali, a što je najgore pucaju poprijeko (radi se o noktima na nožnim prstima). Ne znam što da radim, da li mi možete kako pomoći, da li imate neko rješenje?
Unaprijed hvala, Barbara

ODGOVOR: Imamo rješenje za vas u protetici noktiju koje vam možemo obaviti u salonu Noelle,ilica 129.Javite se voditeljici gđi. Zlati na tel. 3702195.
Radi se protetika nokta od materijala sličnog zubarskom .
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me tečaj za kozmetičara. Koja je cijen a tečaja,da li sa tečajem mogu otvoriti obrt?
srdačan pozdrav Nevenka

ODGOVOR: Poslati čemo vam uvjete i cjenu za kozmetički tečaj no sve tečajeve također možete vidjeti na stranici www.umjetni-nokti.info
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Molila bih vas da mi pošaljete katalog sa cijenama,proizvodima i materijalom za ugradnju umjetnih noktiju i ako može koji prijedlog za početak rada.Hvala!

ODGOVOR: Poslali smo vam mailom cjenik i prijedlog za početak rada.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Završila sam srednju medicinsku školu i radim u struci, ali me zanima i manikura, ugradnja noktiju i medicinska pedikura... Zanima me kako se kreću cijene tečaja, u kojem djelu grada se odvija, te dobije li se kakvo uvjerenje nakon tečaja? Hvala!

ODGOVOR: Na našoj web adresi www.umjetni-nokti.info možete vidjeti sve tečajeve i cijene,no mi ćemo vam poslati dodatno cjenik putem e-maila.U prednosti ste što ste završila medicinsku školu,a naravno dobii ćete i uvjerenje tj. certifikat za svaki završeni tečaj.Tečajevi se odvijaju na krugama i u ilici.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
zanimaju me informacije o prodaji materijala za nokte i lampe za sušenje te mogućnostima plaćanja. Hvala

ODGOVOR: Poslali smo vam mailom;cjenik i pdf katalog sa proizvodima,te prijedlog za početak rada ukoliko ste početnik,a vi se javite imate li pitanja.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
zanimaju me informacije o prodaji materijala za nokte i mogućnostima plaćanja. Hvala

ODGOVOR: Poslati čemo vam cjenik za 07 mjesec.Platiti možete virmanom,gotovinom,karticama i kreditom na amex ukoliko je račun preko 1000,00 kn.Šaljemo i HP expesom.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: zanima me tečaj manikure tj sa gel tehnikom i produžavanje tj ugradnja umjetnih noktiju.koliko košta tečaj i početni start paket i šta sve sadrži početni start paket.dali u 7 mjesecu održavate tečajeve inače sam iz pule.hvala.

ODGOVOR: Tečajeve održavamo do kraja sedmog mjeseca pa je najbolje pridbilježiti se na vrijeme.Ostalo šaljemo putem maila,a vi nas kontaktirajte.
U puli imamo jednog kupca i polaznicu koja je otvorila salon u centru,pa ćete se i s njom kasnije moći konzultirati ukoliko će trebati pomoć.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
Zanima me cijena tečaja ugradnje umjetnih noktiju, te cijena kompletne opreme.
Unaprijed zahvaljujem.
Lijepi pozdrav,
Senka

ODGOVOR: Poslali smo vam sve na vaš e-mail.,a vi se javite .Tečajeve održavamo do kraja mjeseca,a poslije nakon 20.08.2010.Za termin nazovite 01/7774746.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: može li se otvoriti obrt sa završenim vašim tečajem medicinske pedikure

ODGOVOR: Za otvaranje obrta treba majstorska diploma za pedikere,a to se može tek nakon nekoliko godina rada u struci.Na firmu d.o.o možete raditi.Također možete raditi pod njegom nogu.Ukoliko želite više informacija najbolje je nazvati da vam objasnimo više o propisima otvaranja zanimanja.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: zanima me tečaj manikure tj sa gel tehnikom i produžavanje tj ugradnja umjetnih noktiju.koliko košta tečaj i početni start paket i šta sve sadrži početni start paket.dali u 7 mjesecu održavate tečajeve inače sam iz pule.hvala.

ODGOVOR: Šaljemo vam sve mailom i još cijeli sedmi mjesec imamo individualne tečajeve.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: da li mi možete poslati neki katalog opreme s cijenama i da mogu vidjet kako izgleda sve to meni treba i usisavač i brusilica,lampa

ODGOVOR: Poslali smo vam dva puta putem maila sve NSI proizvode.Poslati čemo vam sve ponovno.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: zanima me da li se moraju povesti modeli i da li se može skratit tečaj jer sam iz vinkovaca pa mi je to problem i zanima me cijena tečaja i opreme kod vas

ODGOVOR: Ukoliko se najavite ranije možemo se sve dogovoriti.Cjenu tečaja i opreme šaljemo na vaš priloženi e-mail,a vi se javite najbolje na telefon 0177774746.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
interesira me tečaj za pedikuru, manikuru prirodnih niktiju, i ugradnja niktiju i kozmetički tečaj, molim vas koliko bi me koštalo sve skupa..

ODGOVOR: Cjene svih tečajeva pogledajte na našoj stranici www.umjetni-nokti.info.Za više tečajeva dobiti ćete popust.Najbolje je javiti se radi dogovora.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Treba li nakon završene srednje ekonomske škole za posao vizažista polagati državnu maturu ili se samo negdje zaposliti?
Hvala...

ODGOVOR: Ne radimo sa zanimanjem vzažista ,te vam nemogu odgovoriti na to pitanje,
NSI


PITANJE POSJETIOCA: poštovani,

htjela bih se profesionalno baviti noktima, zanima me tečaj gela i acrila + sva potrebna oprema (lampa kistovi gelovi,..) i mogućnost plaćanj ana rate americanom???
hvala

ODGOVOR: poslati čemo vam sve putem maila,a vi također možete vidjeti sve o tečajevima na stranici www.umjetni-nokti.info.Sve možete platiti na rate americanom do 60 rata.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: zanima me koliko kosta oprema potrebna za ugradnju noktiju ...i gdje se mogu nabaviti matrijali (gel i sl..)

ODGOVOR: Kod nas možete kupiti sve za ugradnju noktiju.Ukoliko vam je sve potrebno kao početniku od UV lampe ,do gelova,kliješta tipsi,šablona,kistova itd takav početni set košta otprilike 3.300,00 kn.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: pozdrav,
zanima me da li mogu otvoriti salon bez tečaja i certifikata ali zaposliti djelatnicu koja ima završeni tečaj manikure?

ODGOVOR: Možete otvoriti takav obrt no ukoliko vas ona napusti morate odmah tražiti drugu no u praksi je sigurnije da i vi imate završen tečaj i certifikat,jer ste nosilac obrta,a i morate zbog kontrole rada znati sve o tome poslu.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Molim Vas da mi pošaljete vaše cijenike tečaja vezano za kozmetičare i pedikuru, manikur, umjetene nokte,...gdje se održavaju tečajevi, koliko vremenski traje pojedini tečaj i sve što mi je potrebno i cijenu materijala za kućnu izradi i koji su mi uvjeti potrbni za otvaranje vlastitog obrtal. Unaprijed Vam zahvaljujem, Zdravka iz Šibenika

ODGOVOR: Sve tečajeve i cjene pogledajte na web stranici www.umjetni-nokti.info,a mi ćemo vam poslati još sve o tečaju ugradnje noktiju i otvaranju obrta ,te materijal koji je potreban za početak rada.Ostale informacije najbolje je dobiti telefonom i predlažem o vam da s tečajevima krenete postupno,a ne sve odjednom.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Da li se u Puli održavaju tečajevi manikure uz certifikat, ako da gdje i cijena. Hvala

ODGOVOR: Svi tečajevi se zbog opreme i edukatora održavaju u Zagrebu.Polaznici nam dolaze iz svih krajeva HR pa mislim da to nije prepreka da dođete do nas na tečaj.Sve tečajeve i cijene možete vidjeti na našoj web stranici www.umjetni-nokti.info, ili telefonom 01/7774746.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: bok!!!molila bi vas da mi pošaljete cijenik vaših proizvoda.unaprijed zahvaljujem....

ODGOVOR: Pretpostavljamo da želite cjenik Nail System International pa ćemo njega poslati.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani htjela bi završiti tečaj pedikure, molim Vas da mi kažete koliko traje i koja je cijena.
S poštovanjem

ODGOVOR: Pogledajte na našoj stranici www.umjetni-nokti.info ,a mi ćemo vam još poslati sve o tečaju mailom.
nsi
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,

zainteresirana sam za Vaše tečajeve i to,manikura i geliranje, depilacija i kozmetički tečaj.
Molim Vaš odgovor vezan za termine tečaje unaprijed Vam zahvaljujem.
Srdačan pozdrav,
Ana

ODGOVOR: Naši tečajevi rade se individualno sa svakim polaznikom,a za termine nazovite početkom tjedna na tel: 01/7774746 radi dogovora.
Više o tečajevima na web stranici www.umjetni-nokti.info
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me da li u Vašem programu postoji tečaj (ili kratki seminar ) nadogradnje noktiju akrilnom tehnikom, te neki pripadajući samoedukativni Cd, skripta i sl. Ako postoji, molila bih i cijenu ,te vrijeme potrebno da se tehnika savlada( geliranje radim već neko vrijeme).
Unaprijed zahvaljujem i pozdravljam.

ODGOVOR: Postoji tečaj Acryla.Više o svim tečajevima na stranici www.umjetni-nokti.info.Najbolje je završiti tečaj jer je tehnika Acryl nešto zahtjevnija nego Gel,ali ukoliko niste u mogućnosti imamo DVD sa svim tehnikama po cjeni 360,00 kn trajanja 75 min,jezik Engleski.
Sve materijale Gel i Acryl možete također kod nas naručivati.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: završila sam za frizerku prije dvije godine nisam radila jel sam imala problema sa koljenom sad bi u 9 mj upisala se za kozmetčarku u osijeku.zanima me koliko traje obrazovanje i koliko novaca dođe ??molim vas odgovorite mi.hvala

ODGOVOR: Naši tećajevi održavaju se isključivo u zagrebu,a više o svakom posebno možete vidjeti na našoj web stranici www.umjetni-nokti.info.Mi ćemo vam također poslati cjenik i uvjete putem e-maila.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,dali postoji knjiga ili cd preko kojeg bi mogla naučiti gelirati nokte kod kuće pošto nemam vremena ići na tečaj?Uanprijed hvala

ODGOVOR: Imamo DVD na Engleskom jeziku u trajanju od 75 minuta sa kompletnim načinom rada.Cjena mu je 360,00 kn.
Naručiti možete putem našeg maila nsi@nsi.com.hr
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Želim završiti tečaj za geliranje noktiju. Zanima me na kojoj lokaciji u Zagrebu je to moguće i koja je cijena tečaja.

ODGOVOR: Pogledajte naše web stranice www.noelle.com.hr ili www.umjetni-nokti.info ili www.umjetni-nokti.net i tamo vam je sve objašnjeno,a mi ćemo vam na mail još sve poslati.nsi


PITANJE POSJETIOCA: Postovani, molim vas da mi pošaljete mailom cjenik tecajeva koji su u Vasoj ponudi. Hvala unaprijed

ODGOVOR: Poslati čemo vam cjene tečajeva ali kompletan cjenik i sve cijene možete vidjeti i na našoj web stranici www.umjetni-nokti.info
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani imam upit zašto nemate otvoreno i u Puli ja bi Vam radila besplatno!!!!

ODGOVOR: U Puli smo pregovarali sa otvaranjem distribucije,ali nije isključeno da otvorimo i sami zbog velikog interesa.Javite se slobodno na naš e-mail sa prijedlozima.
nsi@nsi.com.hr
NSI


PITANJE POSJETIOCA: molila bih da mi kazete koliko dojde paket za geliranje noktijui upute?

ODGOVOR: Skripte za tečaj i upute za rad se ne prodaju već se dobivaju besplatno uz svaki tečaj no možete kupiti DVD NSI u trajanju 75 min na engleskom sa svim fazama rada:gel i geliranje,acryl,nadopune,nail art,priprema nokta itd po cijeni od 360,00 kn.Preporučeni start paket s UV lampom vam šaljemo na vaš e-mail.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Cao, zanima me dali znate gdje se u Rijeci moze zavrsiti tecaj za geliranje, koliko kosta i sto dobijem kada ga zavrsim? Vidim da ovdje ima pitanja i da saljete cjenik tecaja i potrebnog pribora...pa zahvaljujem unaprijed.

ODGOVOR: Tečajevi se održavaju u Zagrebu zbog ovlaštenih certifikata,pribora i individualnog pristupa.Sve ostalo šaljemo mailom.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas da mi posaljete cijenike svih tecajeva koje kod vas mogu polagat. Hvala

ODGOVOR: Sve cjene i uvjete možete pogledati na nsi web stranici www.umjetni-nokti.info.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, zanima me tečaj geliranja noktiju (za osobne potrebe)- koja je cijena, što uključuje te potreban pribor i cijena istoga. Molim da mi pošaljete cjenik. Unaprijed hvala, lijep pozdrav!

ODGOVOR: Imate dvije mogućnosti pošto mislite raditi za osobne potrebe.Basic tećaj po cijeni od 1.440,00 kn gdje radite samo jednu podtehniku šablone ili tipse ili kompletan tečaj gela sa tipsama,šablonama i geliranjem.Više vam šaljemo mailom.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Postovani zainteresirana sam za razne tecajeve, s toga molim cjenik za tecajeve koji su u Vasoj ponudi. Zahvaljujem i srdacanpozdrav

ODGOVOR: Kompletne cjene i sve tečajeve možete vidjeti na web stranici www.umjetni-nokti.info,a mi ćemo vam poslati također mailom.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: lijep pozdrav.pribilježila sam se na vas tečaj,ugradnja špange i protetika. molim Vas da mi pošaljete cijenik.hvala

ODGOVOR: Poslati čemo vam cjenik BS špangi mailom
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Lijepi pozdrav. Moje pitanje je da li mi možete poslati cjenik za tečaj noktiju,ali za cijeli komplet, jer sam vidjela na vašoj stranici cijene za svaki tip posebno? Hvala unaprijed

ODGOVOR: Da imamo tečajeve po tipovima tehnika kako bi svi mogli unaprijediti svoje znanje.Tečaj ugradnje košta 2.440,00 kn i traje tri dana no više detalja mailom.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: da li postoji tečaj pedikure i manikure u osijeku?kolika je cijena?hvala.

ODGOVOR: Tečajevi se održavaju u Zagrebu.Mi ćemo vam poslati cjenik,a vi možete više o svim tečajevima saznati na našoj web stranici:
www.umjetni-nokti.info
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani! Voljela bih završiti tečaj za pedikuru , možete mi poslati detaljnije informacije u vezi vašeg tečaja. Hvala!

ODGOVOR: Sve o tečaju medicinske pedikure poslali smo na vaš mail.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: zanima me tečaj za geliranje noktiju tj.umjetna ugradnja,kolika je cijena i koliko traje tečaj

ODGOVOR: Sve o uvjetima tečaja poslali smo vam na e-mail no on se vratio kao neisporučen.Provjerite jeste li dobro upisali mail adresu..Više možete takđer naći na stranici www.umjetni-nokti.info
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas da mi pomognete.Zanima me koliko dođe tečaj za umjetne nokte.hvala.

ODGOVOR: Mi ćemo vam poslati sve o tečajevima sa cjenama,a vi također više o njima možete saznati na našoj web adresi www.umjetni-nokti.info.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas da mi pošaljete cjenik NSI; Hvala.

ODGOVOR: Poslano,molim.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me koji su minimalni tehnicki uvjeti za otvaranje salona za nokte?

ODGOVOR: Ovakva pitanja treba uputiti na ured za gospodarstvo.
Također u sklopu našeg obrtničkog tečaja mi pomažemo kod otvaranja obrta i svih popratnih sadržaja.
Ipak kako bi vam pomogli da ne lutate za otvaranje salona nema više minimalnih uvjeta ,a onaj koji radi s klijentima treba samo zadovoljiti sanitarne uvjete.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Pozdrav
Ja sam Ivana iz Pule,bila sam kod vas prije otprilike 2 tjedna.Još nisam dobila diplome pa me zanimalo kada bih mogla ih dobiti.Puno pozdrava

ODGOVOR: Pozdrav Ivana,nazovite molim na telefon edukacije 0177774746 i tamo će vam reći jesu li diplome stigle i li kada će stići.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: molim vaš cjenik,hvala

ODGOVOR: Niste naznačili koji cjenik,te smo vam mi poslali cjenik Nail system internationala.Ukoliko ćete imati interesa za druge proizvode slobodno nas kontaktirajte.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Molom vas da mi pošaljete cijene tečaja i cijene vaših proizvoda

ODGOVOR: Poslano na vašu mail adresu.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: poštovani,
molim Vas da mi pošaljete cjenik za materijal potreban za ugradnju i njegu noktiju?
hvala

ODGOVOR: Cjenik NSI je poslan,a također i preporučljiv start paket.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: interesirao bi me tečaj za ugradnju noktiju ali da je u puli.i cijena naravno.
pozdrav Aida Luchesi

ODGOVOR: Radimo individualne tečajeve ugradnje noktiju uz certifikat.Zbog opreme i rada samo s jednom osobom tečajeve radimo samo u zagrebu.Cijena je 2.440,00 kn
Više o svim tečajevima možete vidjeti i na našoj stranici www.umjetni-nokti.info
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,zanima me dali mi možete poslati cijenovinik vaših proizvoda i cijene tečaja za geliranje noktiju.

ODGOVOR: Cjenik je poslan na vašu mail adresu.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: molila bi vas da mi kažete gdje mogu nabaviti aparate za pedikuru i po kojoj cijeni! unaprjed zahvaljujem!

ODGOVOR: Ukoliko mislite na Aparat za brušenje peta i noktiju budget verzija sa 20.000 okr.kod nas košta 1.500,00 kn.
Dijamantni nastavci za aparat koštaju cca 500,00 kn.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: molim vas da mi posaljete cjenovnik vaših proizvoda za geliranje noktiju,unaprijed zahvaljujem

ODGOVOR: Poslali smo vam cjenik na vaš mail.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: molim cjenik vaših proizvida i cjene tečaja za geliranje noktiju.prošla sam neku obuku i radim već geliranje ali bi htjela još bolju obuku i proizvode.imam obrti sad bi otvorila i salon za nokte te trebam pomoć

ODGOVOR: Mi vam šaljemo tečajeve i cjenike,a vi se svakako javite mi pružamo maksimalnu podršku kod otvaranja obrta.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas da mi pošaljete cjenik za materijale koji su mi potrebni za rad kod kuće. Hvala unaprijed.

ODGOVOR: Poslali smo vam preporučljivi materijal za rad.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: molim vas da mi posaljete cjenovnik ukljucujuci sve sto je potrebno za rad,za nadogradnju noktiju,geliranje i sl.kao i uv lampu...unaprijed hvala

ODGOVOR: Može,šaljemo vam mailom.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
Molim Vas da mi odgovorite da li se može kupiti knjiga tečaja za ugradnju geliranih noktiju i koliko košta?

ODGOVOR: Ne postoji takva knjiga.Mi imamo skripte sa načinom rada ,ali to se ne prodaje već se dobiva uz tečaj.Ono što bi vam pomoglo bolje od knjige je DVD s kompletnim načinom rada.Trajanje je 75 minuta,jezik je Engleski,a cijena je 370,00 kn.Možete naručiti i pouzećem kod nas.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Postovani zanima odrzavate li tecajeve u Osijeku? i da li mi mozete poslati cjenik proizvoda gel i akril tehnike i tecajeva?? unaprijed hvala

ODGOVOR: Tečajevi se zbog individualnog pristupa ,opreme i certifikata održavaju samo u Zagrebu.Iz Osijeka smo već imali velik broj polaznika koji su došli osobno.
Cjenike i uvjete tečajeva šaljemo mailom.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,u cilju mi je otvoriti svoj salon za uređenje noktiju pa bi vas zamolila ako mi možete mailom poslati cjenik svih vrsta tečaja te cjenik za naruđbu vaših proizvoda, sve o vašem tečaju ugradnje noktiju, načine plaćanja. Da li je u cijenu tečaja uključen certifikat?

ODGOVOR: Zahvaljujemo na upitu.Obratili ste se na pravu adresu ,jer mi upravo svojim obrtničkim pristupom i radom pripremamo polaznike za samostalan profesionalan rad ili otvaranje vlastitog salona.Naravno certifikat s kojim možete otvoriti obrt ,je uključen u cijenu tečaja.Opširnije šaljemo mailom.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Molim lijepo ako mi možete poslati cjelokupan cjenik materijala,unaprijed hvala

ODGOVOR: Poslano.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,prvenstveno me zanima tečaj za kozmetičara, ali bih Vas molila da mi pošaljete cijene i uvjete ostalih Vaših tečajeva koje nudite. Unaprijed Hvala, Irena

ODGOVOR: Na našoj novoj web adresi www.umjetni-nokti.info možete više saznati o svim tečajevima sa cijenama,a mi čemo vam poslati i cjenik sa uvjetima tečaja.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, molim pošaljite mi termine i mjesto održavanja i uvjete,te cijenu i načine plaćanja za Basic tečaj Gel ili Acryl, te Nail art. Srdačno zahvaljujem, pozdrav.

ODGOVOR: poslano sve na vaš mail.Također sve tečajeve sa cijenama možete vidjeti na našoj web stranici www.umjetni-nokti.info,a nsi proizvode na www.umjetni-nokti.net.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas lijepo ako mi možete poslati cjenik za gel tehniku ,unaprijed hvala

ODGOVOR: Poslali smo vam sve o gel tehnici i našim ostalim tečajevima.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,u cilju mi je otvoriti svoj salon za uređenje noktiju pa bi vas zamolila ako mi možete mailom poslati cjenik svih vrsta tečaja te cjenik za naruđbu vaših proizvoda. Unaprijed zahvaljujem, LP

ODGOVOR: Poslali smo vam cjenik i uvjete tečajeva.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: mozete li mi reci moze li se kod vas naruciti npr pocetni set ili neke gelove i koja je cijena..hvala...

ODGOVOR: možete sve naručiti pojedinačno ili da vam mi preporučimo što je potrebno za početak rada.Poslati čemo vam na mail set i pojedinačne proizvode.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Molila bih vas da mi na e-mail pošaljete cijene i popis tečajeva koje nudite. Hvala.

ODGOVOR: Poslali smo vam sve o našim tečajevima na vaš mail.Javite se ukoliko ste za koji zainteresirani.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani..
Molim Vas da mi na e-mail adresu pošaljete sve o vašem tečaju ugradnje noktiju, načine plaćanja i start pakete cijene. Da li je u cijenu tečaja uključen i start paket i certifikat?

ODGOVOR: Poslali smo vam uvjete i cijene tečaja.Edukacija i sav materijal koji se koristi na tečaju ,te certifikat s kojim možete raditi kod nas i u preko 50 zemalja svijeta je također uključen.Materijal za rad kupuje se posebno po izboru i našoj preporuci.
Javite se slobodno s pitanjima ili pridbilježbom vašeg termina.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Molim Vas da mi na e-mail pošaljete cijenu tečaja ugradnje umjetnih noktiju,te imali tog tečaja u Osijeku i ako ima,kada počinje?
Unaprijed hvala

ODGOVOR: Tečajevi se zbog certifikata i opreme održavaju isključivo u Zagrebu,te su individualni samo sa vama ,jer ne radimo u grupama.Kako je Osijek vrlo blizu Zageba mislim da vam to neće predstavljati problem ,a mi smo baš iz Osijeka i okolice imali stvarno dosta polaznika.Ostalo šaljemo mailom.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Molim Vas da mi na e-mail posaljete cijene za tečajeve koje nudite. Posebno me zanima cjenik tečaja za osposobljavanje za kozmetičara. Hvala

ODGOVOR: Poslali smo vam sve o tečajevima na vaš e-mail.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Molim Vas da li mogu kod Vas kupiti BS špange i ljepilo, kao fizička osoba?
Hvala unaprijed!

ODGOVOR: Možete,javite se na tel 0177774746 ili nam pošaljite mail.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, zanima me cijena početnog tečaja ugradnje umjetnih noktiju,te koliko vremenski dugo traje tečaj. Zahvaljujem! Matea

ODGOVOR: Sve smo poslali mailom sa uvjetima,trajanjem i cijenom,a vi se javite ukoliko želite na vrijeme rezervirati vaš termin.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,zanima me cijena kozmetičkog tečaja,kada počinje i koliko traje te što sve spada u paket tečaja.Također me zanima s obzirom da trenutno ne mogu pribaviti model da li je moguće pohađati tečaj bez svog modela.Hvala!Lena

ODGOVOR: Kozmetički tečaj može i bez modela.U tečaju nema nikakvog start paketa već se radi tečaj tj. osposobljavanje za kozmetičara.Sav materijal i pribor ,te sredstva za rad su osigurana i u cijeni su tečaja.Ukoliko želite kupiti kozmetiku za rad u salonu imamo profesionalnu kozmetiku dr.Grandel koju kupujete po želji i plačate posebno.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Postovani,
molila bih vas da mi posaljete na mail cijenik vasi proizvoda.
Unaprijed zahvaljujem Sandra

ODGOVOR: Poslali smo vam mail s cjenikom pa se javite imate li pitanja i naruđbi.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: kupila bi lampu...da li je moguce naruciti u bosni i hercegovini? koja je cijena?

ODGOVOR: Možete je naručiti.Cijena UV lampe s uključenim 4 UV žarulje od 9w,Timerom,promjenjivom podlogom Njemačke kvalitete i nije Kineska roba je 1.250,00 kn.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,molil Vas pošaljite mi cjenik i uvijete svih tečajeva...srdačan pozdrav
Natalija

ODGOVOR: Pozdrav Natalija,zahvaljujemo na upitu i obavještavamo vas da smo vam poslali cjenike na vaš e-mail,a vi nas kontaktirajte mailom ili telefonom.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
možete li mi reći koja je cijena kozmetičkog tečaja?

Zahvaljujem! Josipa

ODGOVOR: Šaljemo vam uvjete sa cijenama ,a vi se javite ukoliko ste zainteresirana.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas da mi pošaljete sve info o tečajevima ugradnje noktiju i kozmetičkim tečajevima te posbno o Vas molim o tečaju za otvaranje vlastitog obrta. Unaprijed hvala!
Ivana

ODGOVOR: poslali smo vam sve o tečajevima ugradnje i obrtničkom tečaju.Za dodatne upite ili pridbilježbe javite se na tel. 01/7774746.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: poštovani!Završila sam trgovačku školu,te bih voljela krenit na vaš tečaj za kozmetičarku!!zanima me koliko košta , koliko traje,i dali mogu otvorit s tim certifikatom kozmetički salon? unaprijed hvala.

ODGOVOR: Poslali smo vam cjenik i uvjete svih tečajeva putem emaila kojeg ste naznačili u upitu,a vi nam se javite telefonski oko dogovora ili dodatnih upita.


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me sve o tečajevima ugradnje noktiju, koliko traju i koja im je cijena... hvala

ODGOVOR: Na našim stranicama je dosta opisano o svakom tečaju no mi ćemo vam poslati i sve o tečaju ugradnje sa cijenama i načinima plačanja.Termine dogovaramo individualno pa je najbolje da se javite na naš info telefon 7774746.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas sve o tečajevima ugradnje noktiju; koliko traju i koja im je cijena hvala

ODGOVOR: Sve o tečajevima smo vam poslali još 17.01.na vaš mail koji ste naznačili.Provjerite,a mi smo vam poslali ponovno.Ukoliko ga ne dobijete na provjerite jeste li dala točnu mail adresu ili nazovite 01/7774746.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,

zanima me cijena tečaja za kozmetičarku. Koliko traje tečaj? Dali se spomenuti tečaj upisuje u radnu knjižicu?

Unaprijed hvala.


Katarina Perković

ODGOVOR: Hvala na upitu .Mi ćemo na vaš mail poslati uvjete i cijenu osposobljavanja za kozmetičara,a vi nam se javite telefonom ,jer vam usmeno možemo prenjeti još dosta informacija.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas sve o tečajevima ugradnje noktiju; koliko traju i koja im je cijena hvala

ODGOVOR: Sve smo vam poslali mailom pa se javite telefonom na 01/7774746 od 09-16.30 sati.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: poštovani,zanima me obrtnički tečaj za ugradnju noktiju i geliranje.cijena ,način plačanja american karticom ,start paket ako imate i gdje se održava tečaj?da li postoje termini poslije 17 sati? unaprijed hvala ........

ODGOVOR: Sve o obrtničkom tečaju i ugradnji noktiju poslati čemo vam mailom.Platiti možete karticom american na 3-60 rata po izboru.Također možete kupiti i sav materijal za daljnji rad .Tečaj se održava u Zagrebu,Cvijete Zuzorić 3( Kruge).Svi termini su mogući po dogovoru pa čak i subotama jer radimo individualno sa svakim polaznikom.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: molim vas da mi napišete cijenu tečaja za manikuru i pedikuru i trajanje.

ODGOVOR: Šaljemo uvjete sa cjenama.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
zanima me sve o manikuri i pedikuri. Gdje bi mogla pohađati tečaj,koliko košta, koliko traje taj tečaj i termine tečajeva. Puno Vam hvala

ODGOVOR: Cijene i uvjete čemo vam poslati poštom ,a za termin nazovite na naš telefon 01/7774746 odmah, jer radimo individualnu poduku sa svakim polaznikom pa tako i dogovaramo termine .
NSI


PITANJE POSJETIOCA: postovani
zanima me koliko traje tecaj kozmeticarke i pedikure, sto se s njim usavrsava?? htjela bi otvoriti svoj salon pa me zanima dali je znanje steceno na Vasem tecaju dovoljno za tako velik pothvat!!
unaprijed Hvala s postovanjem, Monika

ODGOVOR: Naravno da ste nakon tečaja sposobni za samostalan rad ,jer čemo vas mi praktično naučiti svim potrebnim radnjama koje su potrebne u pojedinom zanimanju.
Javite se slobodno oko dogovora i savjeta.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Molim Vas da mi pošaljete informacije gdje i koliko košta kurs manikure.
Unaprijed hvala.
Eldina Rhić.

ODGOVOR: poslati čemo vam uvjete svih tečajeva pa se javite oko dogovora ili mogućih upita.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,zanima me sve o tečaju kozmetike i pedikure. hvala vam

ODGOVOR: Poslali smo vam sve o kozmetici i medicinskoj pedikuri pa se javite.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,zanima me tečaj kozmetike te ugradnja noktiju.Hvala

ODGOVOR: Uvjete i cjene tečaja poslali smo vam mailom,a vi se slobodno avite telefonom imate li dodatnih pitanja ili se želite predbilježiti.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, zanima me da li postoji dobna granica za pohađanje kozmetičkog tečaja, te Vas molim da mi pošaljete sve o tečaju kozmetike na moj mail.
S poštovanjem!

ODGOVOR: Ne postoji dobna granica za pohađanje bilo kojeg tečaja osim malodobne djece koja nisu u stanju pohađati ili usvojiti program.Šaljemo vam sve o tečaju na e-mail.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: poštovani,ja bih htjela lampu za sušenje za privatno,kod kuće,da li bi ja nju mogla naručiti i koliko bi koštala?da li se njome može sušiti obični lak? hvala

ODGOVOR: UV lampa djeluje na stvrdnjavanje gela i ona ne suši pa tako nemože služiti lak.Uv lampa košta 1.250,00 kn za gotovinu i možete ju naručiti,te vam se može poslati i pouzečem.Nazovite na tel.01/7774746.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: mozete mi molim vas reci koliko tocno kosta cijeli tecaj kozmeticarke i gdje se sve moze zavrsiti?i dali je u tom tecaju sminkanje i dobiva li se mozda neki start paket npr.za geliranje noktiju??zahvaljujem unaprijed

ODGOVOR: Sve o tečaju kozmetike čemo poslati putem maila.U tečaj kozmetike koji obuhvača njegu lica i tijela ne spada šminkanje ili ugradnja noktiju.U to je uključena edukacija i praktičan rad.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: zanima me koliko traje tecaj za kozmeticara ,što se s njim usavršava i koliko je cijena tečaja

ODGOVOR: U kozmetičkom tečaju učite sve što jedan kozmetičar mora znati u svom poslu.Traje sedam dana i radi se individualno.Uvjete i cijene čemo vam poslati.
NSI i Noeelle


PITANJE POSJETIOCA: postovani,htijela bi otvoriti svoj salon za uljepsanje.sta mi je potrebno zavrsiti,gdje i koliko to kosta??kakvi su nacini placanja,zapocetak zanima me geliranje,masaze,pedikura,sminkanje i sli.dali se u takvom salonu smije bez problema imati i solarij?sta je potrebno???hvala unaprijed

ODGOVOR: Sve o tečaju poslati čemo mailom.U takvom salonu možete imati i solariji nisu vam potrebni minimalni tehnički uvjeti po novim propisima već odmah po opremanju možete početi sa radom.Za savjete i više o otvaranju nazovite molim telefonom.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,htje bih završiti tečaj za kozmetičarku ali nemam nikakvih iskustva s time,htjela bih otvoriti svoj kozmetički salon jer sam u financijskoj situaciji da to mogu.sada me zanima da li je tečaj dovoljan da bi se otvorio vlastiti komzmetički salon,koliko je to profitabilno,kako bi on trebao izgledati i koliko traje sam taj tečaj i koliko bi koštao,šta sve ulazi u opis tog posla i da li sam sposobna samo s tim tečajem raditi sama kozmetičke poslove????

ODGOVOR: Kozmetički tečaj je dovoljan za samostalan rad no isto je kao i sa školom s praksom i iskustvom vi čete dobiti na brzini i novim znanima.Mi također uvijek i nakon tečaja stojimo uz vas u savjetima i podršci.Više o tečajevima ,uvjetima i cjenama šaljemo mailom.Oko svih drugih stvari i objašnjenja najbolje je nazvati na telefon 01/7774746.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovanje,zanima me nešto više informacija o tečaju za ugradnju noktiju,gdje se održava,koji su načini plaćanja.....Unaprijed hvala!

ODGOVOR: Tečaj ugradnje noktiju održava se u našem prodajno edukativnom centru u ulici Cvijete Zuzorić 3 u Zagrebu.Platiti možete gotovinom,karticom ili american karticom na 3-60 rata.Više o tečaju šaljemo još mailom.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: postovani,zanima me dali je pocetni tecaj dovoljan za rad u salonu ili moram zavrsiti napredni...i dali se to upisuje u radnu knjizicu..te sto bi predlozili za pocetnikaili bolje receno nekog tko nikad nije radio sam nokte drugima....al zelim zavrsiti kompletno pa i koji su uvijeti placanja..ipak nije malo novaca to sve..

ODGOVOR: Za odgovor i pitanja o tečaju dovoljno je odgovoriti na poslani mail ili direktno na nsi@nsi.com.hr kako se nebi morali svaki put ulogirati na našu stranicu.Nije potrebno završiti napredni tečaj .Što se tiće upisa tečaja u radnu knjižicu možete ga upisati ukoliko želite no s našim certifikatom možete raditi ili otvoriti obrt.Platiti možete i American kartiicom na 3-60 rata.


PITANJE POSJETIOCA: postovani,zanima me koliko kosta tecaj za ugradnju noktiju,te sta ide uz taj paket i koji su uvijeti za otvaranje obrta?

ODGOVOR: Kako radimo na obrtnički način i pripremamo vas za samostalan rad tako nakon malo prakse po završetku tečaja možete poćeti sa samostalnim radom.Imamo tečaj ugradnje noktiju i obrtnički tečaj ugradnje.Sam rad je isti u oba tečaja a razlika u obrtničkom je što vas mi upučujemo u otvaranje obrta,dokumentaciju i sve što je potrebno za samostalan rad.
opširnije mailom.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: zanima me dali ima tecaj za kozmeticarku u osijeku ?? i koliko traje,i cijena ?! hvala!

ODGOVOR: Tečajevi za kozmetičara održavaju se isključivo u Zagrebu zbog programa i direktnog rada s kozmetikom i priborom,tako da smo već mnogo polaznika imali iz vašeg kraja i a iz cijele HR.Pojedinosti i cijene vam šaljemo na mail koji ste poslali.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Postovani zanima me sve o tecaju za kozmeticare , cjene i nacin placanja te kakve su mogucnosti zaposlenja pri zavrsenom tecaju i dali se upise u radnu knjizicu.Iz Pule sam pa me zanima dal su tecajevi u radnim danima il samo vikendom.Napominjem da nemam nikakvo znanje u tom podrucju.Unaprijed hvala

ODGOVOR: Kako je tematika dosta opširna odgovor i cjenik ,te uvjete tečaja poslati čemo vam na e-mail.Zahvaljujemo na interesu.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, zanima me kad su termini tečajeva za otvaranje obrta i kolika je ciejna istog???

ODGOVOR: Tečajeve održavamo konstantno j,jer su individualni ,a također i obrtničke.Za dogovor oko termina najbolje je javiti se na naš tel. 01/7774746 .
Cijene čemo vam poslati mailom.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Molila bih vas da mi objasnite sve o tečajevima ugradnje noktiju i geliranja, koliko traje, koja je cijena..Unaprijed zahvaljujem

ODGOVOR: Poslano sve o tečaju mailom.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: postovani,zanima me da li imate tečaja u splitu, koliko traju i kako dalje kad se zavrsi tečaj. nisam u toj struci vec sam zavrsila upravnu skolu. sta mi savjetujete...
unaprijed se zahvaljujem.

ODGOVOR: Iscrpniji odgovor poslati čemo vam na e-mail.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,

Završila sam srednju ekonomsku školu i htjela bi se prekvalificirati i otvoriti obrt.
E sada,nisam sigurna koji tečaj,ustvari program je potreban za sve to pa bi vas molila da mi malo pojasnite i kažete cijenu i naravno kakvi su termini jer sam zaposlena trenutno.
Unaprijed hvala.

ODGOVOR: Ukoliko želite otvoriti obrt najbolje je završiti naš obrtnički tečaj gdje čemo vas praktično i teoretski pomoći otvoriti obrt i naučiti vas zanimanju ugradnje noktiju.Detalje šaljemo na mail.Kako su tečajevi individualni svi termini su mogući i po dogovoru ,te se javite da vam sve pojasnimo na tel.01/7774746.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, zanimaju me vaši tečajevi manikure, i cijene start paketa?Također me zanima dali se kod vas može nabaviti set za manikuru sa gelom,lakovima i slično isto me zanima cijenik setova? Unaprijed hvala...Pozdrav...

ODGOVOR: Mi se upravo bavimo prodajom materijala za ugradnju noktiju Američke tvrtke NSI s tradicijom od preko 50 godina,te priborom za njegu prirodnik noktiju i ruku Američke tvrtke Orly koja proizvodi preko 30 godina tako da kod nas uvijek možete sve pribaviti.Naše iskustvo u edukaciji je preko 15 godina,a sve o tečaju poslati čemo vam putem e-maila.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me koliko kosta kucni set za geliranje noktiju.
Zajedno sa lampom, gelovima i sl.
(recimo jedan pocetnicki set)
LP

ODGOVOR: Nail System International ima isključivo profesionalne proizvode, no s njima naravno možete raditi i kao dopunu posla kod kuće ili za svoje osobne potrebe.Osnovni paket za rad s UV lampom košta oko 3.000,00 kn.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
koji program se uzima za početnika, a sa kojim se dobije certifikat za otvaranje obrta? Da li je program od 2.500 isto valjan za otvaranje obrta? Ako se odlučim, kada su vam termini jer moram uskladiti obaveze?
Lijep pozdrav, Sena

ODGOVOR: Uz svaki naš tečaj dobivate certifikat.Raimo na obrtnički način kako bi vas pripremili za samostalni rad tako da su svi programi podobni za otvaranje obrta.Odgovor je poslan također na vaš mail
NSI


PITANJE POSJETIOCA: poštovanje,
Da li u Rijeci imam mogućnost završiti tečaj ugradnje noktiju, da li se dobije certifikat, koliko košta, koliko traje, i kada su termini?
Lijep pozdrav, Sena

ODGOVOR: Tečajevi se zbog kvalitetne edukacije ovlaštenog edukatora i izdavanja certifikata odvijaju isključivo u Zagrebu.Da naravno dobivate certifikat na osnovu kojeg možete otvoriti brt ili vlastiti salon i što je najvažine radimo s materijalima NSI koji su iznimni po kvaliteti i tradiciji,inovacijama i proizvodnji što je također vrlo važno kod odabira tečaja.Rijeka stvarno nije daleko od Zagreba ukoliko želite dobro naučiti sve o ugradnji noktiju,a nama dolaze polaznici iz svih krajeva HR.Šaljemo vam sve o tečaju mailom.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me da li se kod vas moze nabaviti lampa i gelovi,s obzirom da nemam polozen tecaj.Htjela bih da nabavim to za privatnu upotrebu.

ODGOVOR: Da možete nabaviti svu opremu bilo za kućnu ili profesionalnu upotrebu.Javite se mailom ili telefonom što trebate .Sve materijale možete dobiti i pouzećem putem pošte.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: kako ugraditi najbolje nokte,koliko košta tečaj i kako se plača

ODGOVOR: Sve o ugradnji i tečajevima poslano je putem maila.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, zanima me tečaj ugradnje noktiju(gel i akril)i koliko košta start paket opreme.Hvala

ODGOVOR: Poslali smo vam sve o tečajevima.Oko detalja i dogovora o tečajevima najbolje je nazvati telefon 01/7774746.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: postovani,zanima me tecaj ugradnje noktiju chrome i akril,cjenik,nacin placanja,izdavanje diploma,koliko dugo traje tecaj,te isto sve me zanima i za tecaj kozmeticara,unaprjed hvala

ODGOVOR: Vjerovatno ste mislili Gel i acryl.Šaljemo vam podatke o svim tečajevima pa se javite.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas sve o tečajevima ugradnje noktiju; koliko traju i koja im je cijena hvala

ODGOVOR: sve o tečajevima ugradnje poslali smo vam putem maila.Javite se telefonom ili mailom imate li pitanja ili želite predbilježiti svoj termin.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, zanima me tečaj ugradnje noktiju (gel + akril) i cjenik start paketa opreme, ako ga imate u ponudi.
Hvala

ODGOVOR: Poslati čemo vam mailom sve o tečajevima ,te preporučljive start pakete,a vi se javite imate li dodatnih pitanja.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: zanima me da li se moze u splitu zavrsit vas tecaj za geliranje noktiju i koliko traje i cjena naravno!!

ODGOVOR: Cijene i uvjete poslati čemo vam mailom no nažalost zbog samog pristupa tečajevima,opremi i načinu izvođenja,te certificiranom edukatoru nužno je doći u Zagreb.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas ako mi mozete poslat sve o tecaju manikure i cijene vasih usluga.Unaprijed hvala

ODGOVOR: Pretpostavljamo da znate kako je manikura njega prirodnih noktiju i ruku,a ne ugradnja umjetnih noktiju.Mi vam šaljemo sve tečajeve koje mi radimo pa nam se slobodno obratite.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, zanima me koliko traje tečaj za kozmetičara, cijena, naćin plačanja te mogućnost zaposlenja nakon završenog tečaja odnosno osposobljenost za rad.

ODGOVOR: Poslali smo vam sve o tečaju e-mailom.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, zainteresirana sam za tečaj ugradnje noktiju i zanimam me da li bi mi mogli poslati na e-mail cijenu tečaja i uvijete? hvala

ODGOVOR: Poslali smo vam sve o tečaju ugradnje pa se javite.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: pozdrav,zanima me vas tecaj za pedikuru,cijena,i da li je kod vas moguce nabavit pribor za pedikuru,skalpere nožiće isl,i po kojoj cijeni...unaprijed hvala

ODGOVOR: Uvjete i cijene tečaja pedikure čemo vam poslati,a isto tako i cijenu pribora.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: zanima me cijena tecaja ugradnje noktiju samo uv gel tehnika? i gdje se tocno nalazite?

ODGOVOR: Opširnije o tečajevima Gel tehnike šaljemo vam mailom.Mi se nalazimo na adresi Cvijete Zuzorić 3,Zagreb.Telefon 01/7774746.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Pozdrav! Zanima me tečaj za nokte koji uključuje sve bitne faze i molila bi da li mi možete poslati cijene početnog paketa i tečaja.Nadam se da ću otvoriti salon u Varaždinu tako da bi molila da mi pošaljete sve što mi je potrebno za realizaciju... Hvala!

ODGOVOR: Tečaj ugradnje noktiju prolazi sve faze ugradnje :gel na tipse,šablone i geliranje ,te korekcija noktiju.Poslati čemo vam prilog mailom a vi se javite na telefon 01/7774746.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: pozdrav..
zanima me što moram napraviti da postanem edukator.
hvala:)

ODGOVOR: Niste baš specificirala kakav edukator pa čemo vam objasniti na primjeru nail desagna.
Morate imati barem 5 godina rada u toj struci.Poznavati sve tehnike,manikuru,nail art,Gel i Acryl.Morate postati distributor ili poddistributor u Hrvatskoj neke od poznati svijetskih tvrtkih Nail tvrtki i i potom završiti instrukcije u inozemstvu.Dobro je i zbog vještina vođenja i poznavanja tečajeva završiti majstorski ispit HOK-a.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Ja sam iz Delnica i zanima me gdje i po kojoj cijeni mogu upisati tečaj. Zanima me neki grad što bliže meni npr. Rijeka.

ODGOVOR: Tečajevi se održavaju u Zagrebu,a cijenu i uvjete smo vam poslali mailom.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Pozdrav,zanima me tečaj geliranja noktiju..njegova cijena i pojedinosti,dali imate start pakete... Po mogućnosti u Puli.. Hvala!

ODGOVOR: Poslali smo vam sve na vaš e-mail.Javite se u vezi dodatnih upita ili naruđbe.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,zanima me da li mogu nekako dobiti katalog sa cijenama NSI proizvoda i kako mogu postati zastupnik za proizvode !ja sam iz Rijeke!Hvala

ODGOVOR: Poslali smo vam sve o NSI proizvodima.Što se tiče zastupništva za vaše područje sve je stvar dogoivora,jer imamo dosta upita baš s Rječkog područja pa nam se telefonski javite zbog dogovora.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani.
Imam 24 godine, i živim u Varaždinu. Po struci sam dizajner i rado bih završila tečaj za geliranje noktiju. Želja mi je završiti tečaj i otvoriti salon za nokte. Molim Vas da mi pošaljete što mi sve za to treba, te da li ćete održavati tečajeve na području Varaždina. Zahvaljujem.

ODGOVOR: poslali smo vam sve o tečajevima s cijenama i uvjetima.Mi tečajeve održavamo individualno sa svakim korisnikom i nije isplativo dolaziti do Varaždina koji je stvarno blizu Zagreba,a to bi tečaj samo poskupjelo.Također ovdje je sva oprema za rad i ovlašteni edulator što je važno zbog certifikata.Javite se da vam i usmeno sve objasnimo.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,jako sam zainteresirana za rad sa gel tehnikom uređivanja noktiju kao jednom vrstom rad u slobodno vrijeme, pa Vas ovim putem molim za informacije što se tiće tečajeva,a i potrebnog materijala i uređaja.Točnije zanima me cijena tečaja i cijena početnog seta za gel tehniku ako se može nabaviti kod Vas.I da li možda održavate tečajeve na području Siska? Unaprijed hvala!

ODGOVOR: Poslali smo vam sve o tečaju na e-mail.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,imam 20 godina i razmišljam o otvaranju kozmetičkog salona.Zanima me cjenik vaših tečaja i termini polaska tečaja.Hvala

ODGOVOR: Termini su individualni i dogovaraju se osobno s vama.Prvi mogući termin je od 16.og 11.2009.Cjenik i uvjete svih tečaja ćemo vam poslati.U gmailu ste upisala gmail.hr, a mislimo da bi trebalo gmail.com pa ako mail ne stigne javite se ponovno.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, molila bih Vas informacije o tečaju za kozmetičarku,tečaju za geliranje noktiju,ugradnju i akril tehniku te manikuru i brazilsku depilaciju....te njihovom trajanju, uvjetima za navedeno, cijeni i načinu plaćanja, lokaciji i vremenu pohađanja. Također me zanima kakvu je opremu neophodno imati u salonu te barem okvirne cijene..Zahvaljujemo na odgovoru....Bojana

ODGOVOR: Hvala na upitu Bojana,poslali smo vam odgovor na e-mail i nadam se da ste ga već dobila.Ukoliko ima još pitanja nazovite ili pošaljite mail.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Lijep pozdrav,
htjela bih završiti tečaj za ugradnju umjetnih noktiju sa gel i akril tehnikom, pa me zanima cijena, uvjeti, materijal koji mi je potreban (cijena toga materijala) i ostale pojedinosti koje bi trebala znati u vezi polaženja tečaja i uputa za daljnji rad!
Unaprijed hvala

ODGOVOR: Poslali smo vam sve opširnije mailom.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,da li potoji neka stranica ili knjiga o geliranju notiju?Radim i nemam vremena ići na tečajeve,a stvarno bi htjela naučiti gelirati nokte,pošto bi to radila samo sebi.Lijep pozdrav,Marta

ODGOVOR: Imamo DVD na engleskom u trajanju 75 minuta u kojem vam se u slici prikazuju postupci i izrada noktiju tehnike gel,acryl i nail art.takav DVD možete od nas naručiti pouzećem na tel.7774746 ,a cijena mu je 360,00 kn.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Postovani molim informaciju vezanu za zastupnisto u VARAZDINU !! Imam frizerski salon,polozeni tecaj za geliranje noktiju pa me zanima koj su uvjeti otvaranja zastupnistva sa mmaterijalom za manikuru posto u Varazdinu nema nista slicno!!! hvala

ODGOVOR: Zahvaljijemo na upitu no pitanje je previše kompleksno da bi vam mogli odgovoriti pismeno.Ukratko važna je dobra volja i još jedan važan podatak,a to je financiranje materijala za zastupništvo.Ukoliko možete i želite se baviti se tim poslom nazovite nas na tel:01/7774746.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: postovani,da li vi vrsite obuku za frizera,manikira,pedikira,depilaciju i nadogradnju noktiju svih vrsta,ako vrsite,koliko traje obuka,koliko je cena i da li se dobija diploma nakon zavrsene obuke?A,ako ne treba mi pomoc gde ja to da nadjem?Unapred hvala!

ODGOVOR: poslali smo vam mailom cjenike i uvjete svih tečajeva.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani! Zanima me tečaj za kozmetičarku, koliko dugo traje, kolika mu je cijena, inače ja sam početnik a htjela bih završiti tečaj ako se nakon završetka mogu zaposliti u kozmetičkom salonu. Hvala!

ODGOVOR: Poslati čemo vam sve o kozmetičkom tečaju pa nas kontaktirajte.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, molila bih Vas informacije o tečaju za kozmetičarku,tečaju za geliranje noktiju te manikuru....te njihovom trajanju, uvjetima za navedeno, cijeni i načinu plaćanja, lokaciji i vremenu pohađanja. Također me zanima kakvu je opremu neophodno imati u salonu te barem okvirne cijene..Zahvaljujemo na odgovoru....Ana

ODGOVOR: Poslati čemo vam opširniji odgovor putem e-maila.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: POŠTOVANI!znima me kolika je cjena tečaja i početnog str paket za manikuru.hvala!

ODGOVOR: Šaljemo vam sve o tečajevima i uvjetima e-mailom.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, molila bih Vas informacije o tečaju za kozmetičarku, njegovom trajanju, uvjetima za navedeno, cijeni i načinu plaćanja, lokaciji i vremenu pohađanja. Također me zanima kakvu je opremu neophodno imati u salonu te barem okvirne cijene.

ODGOVOR: Poslti čemo vam sve za tečaj kozmetike na vaš e-mail.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: kolika je cjena tećaja za manikuru i koliko je star paket?s lampom..hvala

ODGOVOR: Poslati čemo vam cjenik tečaja i start paketa koji je preporučen za početak rada.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, molila bih Vas informacije o tečaju za kozmetičarku, njegovom trajanju, uvjetima za navedeno, cijeni i načinu plaćanja, lokaciji i vremenu pohađanja. Također me zanima kakvu je opremu neophodno imati u salonu te barem okvirne cijene.

ODGOVOR: Poslati čemo vam cjenik tečajeva,pa se nakon toga javite oko opreme i da vam probamo usmeno više oko toga objasniti.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Postovani,
zanima me cijena tog dvd-a i kako doci do njega, te cijena tecaja za (medicinskog) pedikera?
unaprijed hvala!
S postovanjem,
Tamara

ODGOVOR: DVD možete kod nas naručiti po cijeni od 360,00 kn pouzečem.Samo nam pošaljite adresu.Cjenik i uvjete tećaja poslati ćemo na mail.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,s obzirom da Živim i radim u umagu, te drugih obaveza (studiram u Puli) nisam u mogućnosti doći u Zagreb na tečaj, stoga me zanima postoji li adekvatan cd koji bi mogao nadomjestiti tečaj te kolika bi bila cijena tog cd-a.
Unaprijed zahvalna Bojana

ODGOVOR: Postoji DVD sa kompletnim načinom rada ,međutim edukacija koja se radi kod nas sa svim objašnjenjima ,načinima rada i komentarima,te na kraju certifikat je nezamjenjiva.Planiramo uskoro napraviti distribuciju u Puli i ukoliko želite poslati čemo vam kontakt da ih pitate kada bi trebali započeti rad u Puli.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
zanima me što je potrebn za geliranje i produživanje noktiju sa šablonama, koji pribor i da li se to može naručiti kod Vas, te po kojoj cijeni?
Unaprijed zahvaljujem.

S poštovanjem.

ODGOVOR: Kao prvo potrebno vam je znanje kako gelirati nokte i raditi ugradnju .Ukoliko ste to završili ili znate najbolje je kupiti start paket s gelovima ,šablonama ,UV lampom itd.
Sve možete kupiti kod nas,a mi ćemo vam poslati cijenu start paketa.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, molila bih Vas informacije o tečaju za kozmetičarku, znači zanima me cijenik svih navedenih stavki koje se mogu naučiti kod vas...

Hvala, MM

ODGOVOR: Poslali smo vam cjenik i uvjete tečaja,a vi se javite ukoliko vam možemo još usmeno prenjeti više o tome.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, molim Vas da mi pošaljete cjenik i opis Vaših tečajeva.Namjeravam otvoriti kozmetički salon i zanima me sve što mi je potrebno od znanja do opreme za salon te cijena koštanja opreme.
Hvala, Vlatka

ODGOVOR: Može Vlatka ,poslati ćemo vam sve na vaš mail,a vi nas nakon toga kontaktirajte ukoliko ima još nepoznanica.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Postovani,
molila bih Vas za informacije o tecaju za kozmeticarku,njegovom trajanju,cijeni i nacinu placanja. Unaprijed hvala,Ivana

ODGOVOR: Šaljemo vam cjenike i odgovore na vaša pitanja putem e-maila.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, molim Vas da mi pošaljete što više inoformacija u vezi Vaših tečajeva i cijene. Željela bi otvoriti salon i širiti se no početnik sam.Unaprijed zahvaljujem.
Srdačan pozdrav
Mirela Sačić Gović

ODGOVOR: Zahvaljujemo na upitu Mirela,šaljemo vam sve mailom.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, molila bih Vas informacije o tečaju za kozmetičarku, njegovom trajanju, uvjetima za navedeno, cijeni i načinu plaćanja, lokaciji i vremenu pohađanja. Također me zanima kakvu je opremu neophodno imati u salonu te barem okvirne cijene.

ODGOVOR: Poslali smo vam odgovor mailom,a vi se javite imate li dodatnih pitanja.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,zanima me sve o tečaju za kozmetičarku pa Vas molim da mi pošaljete na mail sve o tom tečaju.
Hvala na odgovoru

ODGOVOR: Poslali smo vam odgovor mailom.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, zamolila bih vas da mi posaljete cijene za vase tecaje za ugradnju noktiju,nail art i sve vezano za to. nisam pocetnica,ali bi voljela zavrsiti jos neki tecaj i nauciti nesto novo. i zanima me jel se moze sa polozenim tecajom otvoriti vlastita radnja,iako nemam zavrsenu kozmeticku srednju skolu,nego neku drugu,te sam studentica. sta bi mi sve trebalo da otvorim recimo svoj salon ? HVALA, Martina !

ODGOVOR: Opširniji odgovor poslati čemo vam mailom.S našim certifikatom i edukacijom možete otvoriti vlastiti obrt ili pokrenuti tvrtku i otvoriti salon.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,zanima me sve o tečaju za kozmetičarku pa Vas molim da mi pošaljete na mail sve o tom tečaju.
Hvala na odgovoru

ODGOVOR: šaljemo vam sve o tečaju kozmetike.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,htjela bih završiti što više vaših tečajeva vezanih za uređenje noktiju,molim vas da mi pošaljete cijene tečaja i što bi mi kao početniku trebalo za rad kod kuće i kolika je cijena start paketa.Unaprijed hvala.

ODGOVOR: Poslali smo vam mailom koji ste naznačili uvjete i cijene tečajeva,te sve što vam je kao početniku potrebno za rad.Imate li dodatnih pitanja nazovite nas ili pošaljite e-mail.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: kurs za medicinsku pedikuru u Zadru. hvala

ODGOVOR: Svi naši tečajevi održavaju se isključivo u Zagrebu.Polaznici nam dolaze iz svih krajeva HR,pa ukoliko nam se želite dodatno informirati za tečaj u Zagrebu pošaljite nam e-mail s upitom.
nsi@nsi.com.hr


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
zanimaju me cijene vaših tečajeva i uvijeti pohađanja istih. Hvala

ODGOVOR: Poslali smo uvjete sa cijenama svih naših tečajeva.Kako radimo individualno sa svakim polaznikom potrebno je samo pribaviti dva modela i kontaktirati nas oko dogovora za svoj termin.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
zanima me što je potrebno za geliranje noktiju, koji pribor, i dali se to može naručiti kod vas i po kojoj cijeni, unaprijed hvala!

ODGOVOR: Kako smo napisali poslati čemo start paket koji bi bio minimalno potreban za početak rada i možete sve kod nas kupiti.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,koji mi sve materijal treba za izradu geliranih noktiju?

ODGOVOR: Niste naveli dali ste več završila neki tečaj ili niste ,te dali možda trebate materijal za početak rada.Mi ćemo na vaš mail poslati što vam treba za početak rada ,a vi nam odgovorite putem maila ukoliko imate pitanja ili nazovite na tel:01/7774746.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,htjela bih završiti što više vaših tečajeva vezanih za uređenje noktiju,molim vas da mi pošaljete cijene tečaja i što bi mi kao početniku trebalo za rad kod kuće i kolika je cijena start paketa.Unaprijed hvala.

ODGOVOR: Šaljemo također sve na e-mail.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Molim informacije o osposobljavanju za kozmetičarku - trajanje tečaja, mogućnost održavanja u Osijeku, te cijena. Živim u Donjem Miholjcu . Zahvaljujem i pozdravljam vas.

ODGOVOR: Poslati čemo vam sve o kozmetičkom tečaju no morate doći na tečaj u Zagreb ,jer se tečaj zasniva u večem dijelu na praktičnom radu,a to je moguće jedino kod nas.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, zanima me tečaj za medicinsku pedikuru, cijena tečaja i koliko dugo traje,
Hvala

ODGOVOR: Sve o medicinskoj pedikuri šaljemo mailom s uvjetima i cijenama.Tečaj traje 7 dana i radi se individualno sa svakim korisnikom.Obrađuje sve od klasične pedikure i obrade zadebljale kože do problematike nogu i noktiju.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, zanima me vaš kozmetički tečaj, koliko traje, koja je cijena i šta točno dobijemo s tim tečajem, odnosno koje poslove možemo nakon toga raditi, otvarala bi svoj salon pa me zanima jel mi taj tečaj odnosno diploma koju dobijem nakon tečaja dovoljna za otvaranje obrta ili ipak nije.
Hvala

ODGOVOR: Preopširno je da vam odgovaramo na stranici pa čemo vam poslati e-mail da vam pokušamo sve pojasniti,a možete i nazvati na tel.01/7774746 ili mob. 098212115 da vam više o tome objasnimo.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: ..zanima me kolika je cijena Basic tecaja Gela ili Arcyla..hvala

ODGOVOR: Poslali smo vam mailom cjenike i uvjete svih tečajeva,a za termin nas nazovite na tel :01/7774746.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, da li bi mi mogli poslati cijenik tečaja za medicinsku pedikuru i da mi kažete koliko dugo traje tečaj.
Unaprijed hvala

ODGOVOR: Sve o medicinskoj pedikuri sa cijenama poslali smo na vaš mail.Inaće smo vam sve također poslali i 04.09.09 pa provjerite.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
zanimaju me informacije o tečaju manikure, ugradnje noktiju, odnosno termini, cijena i mjesto odvijanja i ima li tih tečajeva u Osijeku.
Unaprijed se zahvaljujem, Sanja

ODGOVOR: Informacije i cjene šaljemo mailom.tečajevi se zbog certifikata održavaju samo u Zagrebu.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Završila sam tečaj kod jedne cure za 1500,00 kn .Nisam baš ništa naučila,a radi sa nekim proizvodima za koje nisam nikad čula.Certifikat je čudan i mislim da to nigdje neću moči iskoristiti pa vas želim samo pitati mogu li kod vas završiti dodatan tečaj ,ali da nemoram toliko platiti ,jer sam sada uzalud bacila te novce?

ODGOVOR: U pravo o tome i pišemo na našim stranicama da se raspitate tko daje tečajeve i s kojim svijetskim materijalima radi,te dali je cerifikat važeći u HR i drugim zemljama svijeta.Možete doći do nas i odraditi ćemo napredni tečaj s NSI materijalima.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, voljela bi znati šta bi trebala završiti da bi mogla otvoriti kozmetički salon...imam završenu ekonomsku školu....ali mi onda ništa ne znači u ovom smijeru. Znači dali su mi dovoljni tečajevi ili se moram nadoškolavati?

Hvala lijepa

ODGOVOR: Naši tečajevi namjenjeni su osposobljavanju za rad no kozmetički posao zahtjeva i određenu školu,što je preopširno da vam objašnjavamo u kratkom odgovoru.Nazovite 01/7774746 ili nas posjetite i tražite gosp. Brenc koji će vam pokušati približiti načine otvaranja salona i rada.


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,prije par dana sam vam poslala svoj upit vezano za tečaj i start paket,ali nisam dobila vaš mail,ovim putem vas molim da mi probate poslati još jednom.Unaprijed hvala.

ODGOVOR: Poslali smo vam još 24.08.09 odgovor no mail se vračao s obrazloženjem da je mail sandučić pun.Poslali smo vam sve ponovno i nadamo se da će stići.Ukoliko ne stigne javite se telefonski ili pošaljite drugi mail.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Pozdrav!
lijepo vas molim vise informacija o tecaju pedikure i manikure, odnosno termine odrzavanja te cijenu. unaprijed hvala uz srdacan pozdrav.

ODGOVOR: Poslali smo vam sve o našim tečajevima s cjenikom.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,

molim Vas da nam pošaljete cijenik tećajeva koje imate, te mogućnosti tj. naćini plaćanja.

Unaprijed hvala

Lijep pozdrav

ODGOVOR: Drago nam je da ste iskazali zanimanje za naše tečajeve.Htjeli smo vam poslati mail s tečajevima no vrača nam se kao neispravna adresa maila.Molimo vas javite se ponovno i provjerite mail.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani htjela bi završiti tečaj vezan za ugradnju noktiju pa bi vas molila da mi pošaljete cijene tečaja i koje su mogućnosti plaćanj i koliko je start paket?!Unaprijed hvala!!

ODGOVOR: Jučer smo vam mailom poslali sve o našem tečaju,no evo šaljemo vam ponovno pa nas kontaktirajte na tel :01/7774746
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,htjela bih završiti što više vaših tečajeva vezanih za uređenje noktiju,molim vas da mi pošaljete cijene tečaja i što bi mi kao početniku trebalo za rad kod kuće i kolika je cijena start paketa.Unaprijed hvala.

ODGOVOR: Zahvaljujemo se na upitu i šaljemo vam mailom sve o tečaju.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: zanima me cijena tecaja za medicinsku pedikuru te jeli potrebno donositi svoj pribor na tecaj,hvala?!

ODGOVOR: Cijenu pedikure šaljemo šaljemo mailom.Nije potrebno donositi nikakav pribor.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: zanima me koje tečajeve održavate i cijene istih,te pribor.hvala unaprijed!

ODGOVOR: Poštovana,
Svi tečajevi koje radimo imate pod tečajevima na našoj stranici.Poslati čemo vam cjenik i uvjete tečajeva.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, zanima me nešto više o vašem tečaju, prvenstveno cijena i trajanje? Unaprijed hvala

ODGOVOR: Cijene svih tećajeva čemo poslati mailom kako bi saznali više o njima,a vi se javite ukoliko želite provjeriti kada imamo slobodnih termina.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: srdačan pozdrav,upisala bih tečaj za kozmetičarku i za ugradnju noktiju,pa me zanima cijena i trajanje tečaja...hvala unaprijed

ODGOVOR: Zahvaljujemo na upitu.Poslati čemo vam e-mail sa uvjetima i cjenom svih tečajeva.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Srdacan pozdrav! Upisala bih tecaj ugradnje noktiju,pocetnik sam i radila bih doma,pa me zanima kolika bi bila cijena tecaja i da li mogu (ako mogu na koliko rata)platiti American jarticom? Zahvaljujem uz pozdrav

ODGOVOR: Tečaj ugradnje umjetnih noktiju kao dopuna posla ili primarni posao je odličan odabir jer je velika potražnja za tom djelatnosti ,a dobra zarada.Tečaj i materijal za početak rada možete platiti American karticom na 3-60 rata.Pokušali smo vam poslati sve putem maila međutim kako imate mail preko net.hr sandučić vam je pun pa vam poruke nemogu stići.Ispraznite mailove i javite se ponovno.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Pštovani,htjela bih se prijaviti na tečaj za kozmetičarku,zanima me cijena i trajanje cjelokupnog tečaja,unaprijed hvala

ODGOVOR: Cijenu i uvjete poslati ćemo putem e-maila,a trajanje je sedam dana.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Molim informacije o osposobljavanju za kozmetičarku - trajanje tečaja, mogućnost održavanja u Osijeku, te cijena. Živim u Našicama i po zanimanju sam VŠS ekonomist. Zahvaljujem i pozdravljam vas.

ODGOVOR: Više informacija poslati čemo vam mailom,no održavanje tečaja i praktična obuka mogući su jedino u Zagrebu.Imali smo već nekoliko polaznika iz Osijeka no oni su odsjeli na tjedan dana u Zagrebu dok ne završe osposobljavanje.
NSi


PITANJE POSJETIOCA: poštovani,zanima me kolika bi bila cjena cjelokupnpg tečaja za kozmetičara,
ako možete poslati na ovaj e-mail,onaj mi ne štima,hvala unaprijed

ODGOVOR: Poslali smo vam ponovno sve o tečajevima.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
upisala bih tečaj ugradnje noktiju.Zanima me cijena i koliko traje tečaj.,,Hvala unaprijed

ODGOVOR: Poslali smo vam sve o tečajevima pa nas možete kontaktirati mailom ili telefonom pon-petak od 09-16.30 sati.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: poštovani,zanima me kolika bi bila cjena cjelokupnpg tečaja za kozmetičara,hvala unaprijed

ODGOVOR: Cijena kozmetičkog tečaja poslana je također putem e-maila.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: poštovani,
upisala bih tečaj ugradnje noktiju.zanima me cijena,kada počinje i koliko traje tečaj.dali se može brzo naći posao u salonu,završila sam ekonomsku školu,hvala unaprijed

ODGOVOR: Tečajevi umjetnih noktiju rade se individualno tako da samo trebate kod nas provijeriti prvi slobodan termin.Što se tiće posla znamo da je to zanimanje koje možete završiti uz najmanje uloženog novca uz najveći dobitak,bilo da se bavite njime kao dopunom posla ili glavnim zanimanjem.Po završetku treba još malo truda da se usavrši znanje koje ste stekli na tečaju i sigurno čete naći posao ili moći sama zarađivati.Šaljemo vam mailom cjenik s uvjetima.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: POSJETIOCA: PoĹĄtovani,
zanima me kolika je kod Vas cijena tečaja + startni paket....s tim da uz sami tečaj ugradnje noktiju željela bih završiti i samu manikuru i nail art...znači koliko to sve zajedno dođe i kakva su sredstva plačanja?unaprijed Vam hvala
Snezana

ODGOVOR: Cijjene i uvjete tečaja šaljemo vam putem e-maila,također i start paketa tj. materijala za profesionalan rad njege i ugradnje noktiju.Osnovni tečaj ugradnje platiti ćete po punoj cijene,a svaki drugi tečaj za naše polaznike biti će umanjen za 20%.Za slobodne individualne termine javite se s upitom na mail ili telefon 01/7774746.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: molim vas da mi posaljete cjenovnik ukljucujuci sve sto je potrebno za rad,za nadogradnju noktiju,geliranje i sl.kao i uv lampu...unaprijed hvala

ODGOVOR: Poslati čemo vam sve o tečajevima i materijalima za početak rada.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: zanima me cijena tečaja za početnike, gel tehnika i cijena materijala (start paket)i sta sve sadrži.hvala

ODGOVOR: Poslali smo vam cjenike i uvjete tečaja.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
zanima me kolika je cijena tečaja s startnim paketom? unaprijed hvala, Romana

ODGOVOR: Sve što ste tražila o tečajevima poslali smo vam na mail.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: možete li mi poslati cjenik tečaja (od tečaja za početnike do nail arta...) i cjenik vaših proizvoda te startnih paketa..hvala

ODGOVOR: Sve o tečajevima šaljemo vam putem e-maila
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
molim Vas cijenu tečaja i startnog paketa.Unaprijed hvala

ODGOVOR: Ispričavamo se zbog nemogućnosti slanja odgovora vama i ostalim korisnicima koji su tražili odgovore na svoje upite.Naime koristili smo godišnji odmor te prošli tjedan nismo bili u mogućnosti poslati odgovore na vaša pitanja..S današnjim danom prodaja radi po starom ,a edukacije počinju od 17.08.09.Sve što ste tražili u vezi tečajeva šaljemo vam putem e-maila.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani!!
Moje pitanje se tiče Basic tečaja. Zanima me cijena tečaja sa materijalom!

ODGOVOR: Poslati čemo vam uslove i cijene tečaja,te preporučenog materijala za početak rada i načinima plačanja.Ukoliko se odlučite za tečaj ili imate dodatna pitanja nazovite nas ili uputite mail.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Postovani!
u cijenu tecaja ugradnje umjetnih noktiju dali je uracunat materijal ne sto se koristi na tecaju nego kad se zavrsi tecaj?!!
Hvala unaprijed
Mirela Majnaric

ODGOVOR: To vam je vrlo jednostavno Tečaj je edukacija i naukovanje za rad ,a materijal za rad kupuje se posebno .Mi ne nudimo besplatne tečajeve uz kupnju materijala ,jer radimo kvalitetnu edukaciju u trajanju tri dana,materijal s kojim se radi ,te certifikat s kojim možete otvoriti obrt i vlastiti salon,a materijali su tvrtke NSI koja ih sama proizvodi uz stalne inovacije već 50 godina.
Nadam se da razumijete razliku između uvjeta kupnje materijala uz besplatne tečajeve i naše edukacije.
Želite li da vam pošaljemo start paket za početak rada jednostavno pošaljite mail na :nsi@nsi.com.hr


PITANJE POSJETIOCA: POSTOVANI!
U privitku vam saljem svoju e-mail adresu i ocekujem vas odgovor!
srdacan pozdrav
Mirela Majnaric

ODGOVOR: Šaljemo vam sve što ste tražili na vaš mail.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: postovani zanima me cijena tecaja ugradnje umjetnih noktiju i sta mi treba sve hvala maja

ODGOVOR: Odgovorili smo vam i poslali sve u vezi tečajeva.Sada ćemo vam poslati i start paket za početak rada da vidite s kojim bi materijalom mogli početi raditi nakon tečaja.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Postovani!
Zanima me cijena cijelokupnog tecaj umijetnih noktiju,manikura ,pedikura,nail art-a?!
Srdacan pozdrav,
Mirela Majnaric

ODGOVOR: Poštovana Mirela,
Niste ostavili svoj e-mail ili kontakt kako bi vam mogli dostaviti cijene i uslove svih tečajeva.U prilogu savjeti možemo vam samo kratko odgovoriti.Za opširnije odgovore pošaljite vaš e-mail ili nam pišite direktno na : nsi@nsi.com.hr
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
zanima me tečaj klasične pedikure,cijena,trajanje,dali održavta tečaj u Varaždinu?
Srdačan pozdrav,
Žaklina

ODGOVOR: Tečaj pedikure se održava isključivo kod nas ,jer je on baziran na praktičnom radu u direktno u salonu gdje se radi s klijentima ,a teorija se također odrađuje uz praksu.Zbog toga je nemoguće tečaj koji traje sedam dana odrađivati na drugom mjestu.Termin termina se dogovara iskljućivo s jednim polaznikom i vrijeme dolaska i dani kojima čete dolaziti dogovara se direktno s voditeljicom.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
zanima me što je potrebno za geliranje noktiju, koji pribor, i dali se to može naručiti kod vas, unaprijed hvala!

ODGOVOR: Pribor za geliranje i početak rada možete kupiti kod nas kompletan kao i sve što vam je potrebno u njezi prirodnih i umjetnih noktiju.
Cjenik vam šaljemo mailom.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Molila bih Vas da mi pošaljete uvjete i cijene za vaše tečajeve i cijene proizvoda...Unaprijed hvala

ODGOVOR: poslano vam je sve u e-mailu,a ako imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Da li se tečaj upisuje u radnu knjigu?

ODGOVOR: Već smo odgovorili da je certifikat dokaz o osposobljenosti i s njim možete raditi u salonu ili otvoriti vlastiti obrt za njegu ruku i noktiju ili tvrtku,te zbog toga nije potreban upis u radnu knjižicu ,jer bi isti znatno poskupjelo,a za time nema potrebe.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani
zainteresirana sam za tečaj ugradnje umjetnih noktiju zanima me kolikoa je cijena tečaja.Koliko puta tijedno se tečaj odrzava i u kojim terminima?Da li se nakon završetka tečaja stječe pravo za upisom u radnu knjižicu?
Unaprijed hvala
Lijep pozdrav

ODGOVOR: Sve o tečajevima i uvjetima poslati čemo na vaš mail.S našim certifikatom i osposobljenosču možete raditi u svakom salonu ili otvoriti vlastiti salon ili obrt za njegu ruku i noktiju.Ne upisuje se u radnu knjižicu ,jer bi to isti samo poskupjelo ,a sam certifikat je dovoljan za rad i otvaranje obrta.Ostalo stiže putem maila.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Zainteresirana sam za vaš tečaj mediciske pedikure.Zanima me cijena,koliko traje tečaj i cijena startnog paketa. Hvala

ODGOVOR: Tečaj medicinske pedikure traje sedam dana direktno sa praksom u salonu medicinske pedikure.Dolazak i modeli su po dogovoru,a uvjete cijene i sve ostalo poslano vam je na vaš e-mail.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, primila sam vaš odgovor, ali nisam dobila ništa u privitku gdje bih mogla vidjeti cijenu. Stoga vas molim da mi ponovo pošaljete na mail detaljnije podatke, dakle cijenu tečaja,i cijenu svega onoga što je potrebno za adekvatnu obuku. Hvala još jednom! Tanja

ODGOVOR: Poslano vam je sigurno u prilogu sve o tečajevima.Šaljemo vam ponovno pogledajte ili se javite telefonom 01/7774746
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Mene zanima kolika je cijena tečaja i u kojem terminu se odvija, te cijena cjelokupnog seta za geliranje, ugradnju tipsi i sl.
Hvala,

Tanja

ODGOVOR: Poslali smo vam mailom upute,cijene i preporučljivi start paket.Tečaj se odvija po individualnom principu sa svakim korisnikom,te je samo potrebno pribaviti dva modela i dogovoriti svoj termin.Telefon za dogovor je 01/7774746.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani ! Zanima me cijena i trajanje tečaja za akril,i molila bi vas ako mi možete poslati cijene vaših proizvoda i opreme(stolovi,lampe i dr.) Hvala !! pozzzz..

ODGOVOR: Tečaj akryla traje isto kao i gela tri dana.Prvi dan radi se na tipse,drugi šablone ,a treći korekcija.trebaju vam dva modela ,po jedan za svaki dan.Cijene uvjete i načini plačanja stižu na vaš e-mail.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me dali se mogu predbilježiti za tečaj ugradnje noktiju od 11.07.09. Koliko puta tjedno se održava tečaj i koliko dođe cjeli tečaj. Hvala, Anamarija

ODGOVOR: Možete se predbilježiti za taj termin i to čim prije jer su krajem mjeseca godišnji odmori.
Sve o tečajevima trajanju i plačanju poslati čemo mailom ,a vi se za predbilježbu javite na tel:01/7774746.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, zanima me cijena cjelokupnog seta za geliranje, ugradnju tipsi i sl.
Hvala!

ODGOVOR: Poslali smo vam putem maila sve što vam je potreno za početak rada.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Lijepo bih vas molila da mi pošaljete uvjete i cijene za vaše tečajeve i cijene proizvoda.

Hvala,

Vedrana

ODGOVOR: Zahvaljujemo na upitu i šaljemo uskoro sve o tečajevima putem maila.Imate li pitanja ili se želite naručiti nazovite na tel.01/7774746.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovanje!
Rado bi kod vas upisala tečaj noktiju, ali ne znam koji, tj. koji mi vi preporučate s obzirom da ja ništa o tome ne znam?? Unaprijed hvala! Anamarija

ODGOVOR: Zahvaljujemo na upitu.Evo kako ste i nazvala telefonski poslati čemo vam sve o tečajevima i uvjetima na vaš mail.Ukoliko čete imati još pitanja slobodno nazovite.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: zanima me isto kao i vecinu ovdje,da li mogu od vas naruciti gelove i sve potrebno za manikuru i koja je cjena? znaci od lampe,gelova, turpija...i koliko je tecaj kod vas i gdje ima? Zivim u Kutini pa ako ima negdje blize ili samo u zg?

ODGOVOR: Poštovana,
Kao i večini kojima smo odgovorili koji su također postavili upite odgovaramo ,možete sve kupovati.Prodaja i tečajevi su u Zagrebu,sva se roba šalje HP expresom i stiže sljedeći dan na vašu adresu.Najbliži centar za obuku je kod nas u Zagrebu i tu nebi trebalo biti problema.jer je Kutina stvarno dobro prometno povezana i u blizini Zagreba.Sve o tečajevima poslati čemo također na vaš e-mail.

nsi


PITANJE POSJETIOCA: Molila bih Vas da mi pošaljete cijenik tečajeva za noke,i cjenik vaših proizvoda najpotrebnijih koji su potrebniu početku,pribor i materijal itd. Hvala

ODGOVOR: Šaljemo vam sve putem maila,a sutra se možete javiti i telefonski imate li dodatnih pitanja na tel.01/7774746.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: zainteresirana sam vaš tečaj medicinske pedikure,zanima me cijena i kada tecajevi počinju(meni bi pasalo početkom rujna).hvala

ODGOVOR: Tečajevi se održavaju individualno tako da nije problem pridbilježiti svoj termin za početak rujna.Cijenu i uvjete smo vam pokušali poslati putem maila ,ali vam je sandučić pun.Javite se telefonom na broj 01-7774746.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: možete mi poslati cjenik vaših proizvoda i napisatu mi šta mi je najpotrebnije u početku,pribor i materijal. unaprijed zahvaljujem!!!

ODGOVOR: Sve što je najpotrebnije za početak rada poslali smo mailom.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Molila bih Vas da mi pošaljete cijenik tečaja ugradnje umjetnih noktiju,i osnovnog pribora koji je potreban za tečaj. Hvala

ODGOVOR: Upravo vam je poslan cjenik tečajeva i start paktea.Javite se slobodno imate li još pitanja ili nazovite u vezi naruđbe za tečaj na edukacijutel:01/7774746.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: molila bi VAs da mi pošaljete cijeniktečajeva i cijenik vaših proizvoda.... lampa, lakovi,tipse, gel, cirkoni i sl.... umaprijed hvala

ODGOVOR: Poslali smo cjenik,start paket i uvjete sa cijenama tečajeva.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Molila bih Vas da mi napišete cijenu tečaja ugradnje umjetnih noktiju, jedna tehnika i koliko košta osnovni pribor. Hvala

ODGOVOR: Poslali smo vam sve traženo u vezi tečaja putem e-maila.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Molila bi vas da me obavjestite o cjenama vasih tecaja,i cjene startnih paketa?hvala

ODGOVOR: Šaljemo vam putem maila uslove i cijene naših tečajeva,te preporučeni start paket za početak rada.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,

Da li slučajno imate poslovnicu ili zastupnika u Splitu? Da li bi se mogao pohađati Vaš tečaj u Splitu, koliko bi to koštalo i koliko bi koštala cijela oprema za osnovnu manikuru, a također i oprema za ugradnju umjetnih noktiju i za nail art? Iskreno pogledavši vaše stranice i informacije dosta sam zainteresirana i bilo bi lijepo educirati se kod Vas, ali samo ako je to moguće u Splitu.Molim Vaš odgovor što hitnije!

ODGOVOR: Edukacije se vrše u Zagrebu.To je zbog opreme,certifikata isl.Iznimno možemo odraditi edukaciju i kod vas u Splitu no morali bi nam urediti smještaj za dva dana ,a može se dogovoriti i za vikend.Mi ćemo vam poslati uvjete i cijene ,a vi nam se nakon toga javite radi dogovora.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Molila bih Vas da me obavijestite o cijenama vaših tečajeva. Zahvaljujem! Vesna

ODGOVOR: Poslali smo uvjete i cijene tečaja na vašu e-mail adresu.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,molila bi Vas da mi napišete cijene tečajeva manikure i pedikure,koliko traje tečaj pedikure i koliko koštaju startni paketi za oba tečaja,ukoliko ih želim kupiti.
Hvala

ODGOVOR: Poslati čemo vam putem e-maila tražene cijene i uslove tečajeva za koje ste zainteresirani.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: postovani,zanimaju me cijene vasih gelova i nacin rada s njima,naime vec radim sa gel tehnikom ali bi htijela isprobati i vase proizvode,cula sam da imate i 3d gel,mozete li mi nesto vise reci o njemu unaprijed hvala

ODGOVOR: Cjenik NSI proizvoda poslan je na vašu e-mail adresu.3D gelovi biti će dostupni i kod nas već sljedeći mjesec.Svi kupci biti će na vrijeme obaviješteni.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,molila bi Vas da mi napišete cijene tečajeva manikure i pedikure,koliko traje tečaj pedikure i koliko koštaju startni paketi za oba tečaja,ukoliko ih želim kupiti.
Hvala!

ODGOVOR: Poslali smo vam traženo putem e-maila.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, zamolila bih Vas da mi pošaljete cijene tečajeva: nail art, manikura, ugradnja umjetnih noktiju jedna tehnika, ugradnja umjetnih noktiju dvije tehnike i basic tečaj gel ili acryl

ODGOVOR: Šaljemo vam poštom sve cijene i uvjete tečajeva.Kako se tečaj održava individualno sa svakim korisnikom slobodno pitajte za slobodne termine na našu edukaciju:01/7774746.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: molim vas da mi pošaljete cijenu za tecaj manikure!je li u tu cijenu ukljucen i pocetni set?
i posto sam pocetnik jel bi bolje bilo ici na tecaj obicne manikure ili medicinske manikure?i koja je razlika u cijeni ... ukratko sve vezano za manikuru i medicinsku manikuru, te kada pocinju tecajevi.hvala

ODGOVOR: Poslati čemo vam cjenike i uvjete svih tečajeva.
Nije jasno o kakvoj medicinskoj manikuri pitate.Postoji samo medicinska pedikura i takvo jedino radimo zbog toga jer ona obuhvača i problematiku noktiju.Uz tečaj se ne dobiva nikakav materijal već se materijal kupuje po želji nezavisno od tečaja.Manikura je njega prirodnih noktiju.Tečajevi se rade svaki tjedan no zavisno od tečaja treba provjeriti raspoloživost termina.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, molila bih Vas da mi pošaljete cijene osnovnih tecajeva, nail arta i manikure i cijenik prozivoda. Hvala

ODGOVOR: Poslali smo vam traženo e-mailom .Javite se slobodno kada pogledate uvjete i cijene.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Postovani,zamolila bih vas za cijenu kozmetckog tecaja a uz to i za nadogradnju noktiju i dobije li se sta od start opreme.Vec imam iskustva u nadogradnji ali bi htjela steci certifikat.Unaprijed zahvaljujem,

ODGOVOR: Poslati čemo vam uvjete svih tečajeva pa se javite ukoliko imate želju i mogućnost pohađati neki od njih.Start paket je zasebno od tečaja ,jer se za naš tečaj priprema za profesionalan rad uz certifikat i mogučnost otvaranja obrta.Start paket je posebno i također vam šaljemo cjenik sa popisom robe.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: zanima me sve u vezi pedikure i manikure(koliko traje tecaj,gdje se nalazi,cijena i sl.)pa ako mi mozete poslati sve informacije. unaprijed hvala

ODGOVOR: Poslati čemo vam cjenik svih edukacija sa cijenama i uslovima tečaja.Ukoliko želite dodatne usmene informacije zovite na tel:01/7774746
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Postovani, zamolila bih Vas ukoliko mi mozete posleti na mail tecaja ugradnje, nadogradnje itd te cijenu za nail art, te cijenik proizvoda. Isla bih kod vas na tecaj ali bi htjela odmah sve tako da sam mirna i da znam koja bi cijena ukupna bila tedali je to sa priborom za rad ili bez (sto se od peibora dobije}. Unaprijed zahvaljujem

ODGOVOR: Šaljemo vam sve putem maila koji ste naznačili.Ukoliko želite saznati slobodne termine i dogovoriti tečaj nazovite molim 01/7774746.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, zanima me koji su uvjeti tečaja ugradnje noktiju i nail arta, te koja je cijena? hvala

ODGOVOR: Šaljemo vam uvjete tečaja i cjenik na e-mail.Javite se slobodno u vezi termina ili ostalih puitanja na 01/7774746.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: dobar dan
molila bi Vas da mi pošaljete informacije o tome kolika je cijena pojedinog tečaja,koliko traje, koje termine imate te što se sve ubraja u pojedini tečaj i kolika je cijena start paketa!
hvala

ODGOVOR: Tečajeve radimo individualno sa svakim korisnikom tako da po završetku uz malo prakse možete otvoriti studio za njegu ruku i noktiju ,raditi u nekom salonu ili dopunskim radom kod kuće.Na mail vam šaljemo sve uvjete ,a u vezi termina se javite na broj 01/7774746.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: molim vas da mi posaljete cjenovnik ukljucujuci sve sto je potrebno za rad,za nadogradnju noktiju,geliranje i sl.kao i uv lampu...unaprijed hvala

ODGOVOR: Poslati čemo vam sve ptem e-maila od preporučenog start paketa za početak rada do cjenika svih proizvoda.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me koja je cijena BASIC TEČAJA, u kojim se gradovima održava i što sve uključuje start paket?

ODGOVOR: Tečajevi se održavaju isključivo u Zagrebu zbog certifikata i zbog toga što ne radimo u grupama već pojedinačno sa svakim polaznikom.Cijenik tečajeva i preporučljivog start paketa šaljemo vam mailom.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: željela bih naručiti start paket za pedikuru i dvd,molim vas zanima me cijena i da li se plača pouzećem,unaprijed hvala!

ODGOVOR: Naravno šaljemo sve i pouzećem.Uz start paket DVD s uputama za rad svim tehnikama je besplatan.Traje 75 min.,a jezik je Engleski.Poslati čemo vam na e-mail sadržaj start paketa i cijenu.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas recite mi ko jegeneralni distributer za lakove Orly u Srbiji ili gde se moze kupiti u maloprodaji

ODGOVOR: Koliko mi znamo nema zastupnika u Srbiji.U maloprodaji se može kupiti kod nas u HR ili u svim većim gradovima Svijeta.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, molila bih Vas da mi pošaljete informacije o cijenama pojedinih tečajeva, vrijeme trajanja tečaja, termine, te koja je cijena i što sve uključuje start paket.
Hvala

ODGOVOR: Informacije o tečaju poslali smo na vašu e-mail adresu.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, zainteresirana sam za tečaj ugradnje noktiju i bila bi Vam zahvalna ako mi pošaljete cjenik tečajeva.

ODGOVOR: Hvala na interesu,poslali smo sve na vaš e-mail ,a vi nas kontaktirajte na tel: 01/7774746 u vezi termina ili dodatnih pitanja.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: imam jaku volju da zavrsim tecaj nadogradnje noktiju pa me zanima gdje u bih ima taj tecaj u kojim gradovima hvala

ODGOVOR: Tečajevi se održavaju u Zagrebu zbog certifikata i kompletne opreme za rad.Više o tečaju i cjenik poslali smo vam e-mailom.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Zainteresirana sam za tečaj ugradnje i nail arta... bila bih vam zahvalna kad bi mi poslali uvjete i cijenu tečajeva i start paketa te br. na koji vas mogu nazvati za dogovor termina za tečaj. Hvala

ODGOVOR: Poslati čemo uvjete i cjene tečaja ,a vi se javite na naš telefon 01/7774746 ili 4668445.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me cijena acryla i cijeli postupak rada s acrylom...

ODGOVOR: Niste baš precizirali kakva cijena acryla?Materijala ili ugradnje noktiju acrylom ili nešto drugo?
Osnova postupka rada Acrylom je Acrylna Tekućina i prah.Suši se na zraku i nije potrebna UV lampa.Ukoliko vas interesira tečaj Acryla obratite se na naš centar edukacije 01/7774746 ili kupite DVD po cijeni od 360 kn u kojem se objašnjavaju sve tehnike rada.Za izradu noktiju Acrylom posjetite naš salon u Ilici 129-Noelle.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,zainteresirana sam za vrijeme,cijenu i upis na tečaj?
Hvala

ODGOVOR: Zahvaljujemo se na interesu.Uvijete i cijenu tečajva šaljemo vam na vaš mail.Radimo individualno tako da se za termin dogovorite telefonski na tel: 01/7774746.
Nsi


PITANJE POSJETIOCA: dobar dan
molila bi Vas da mi pošaljete informacije o tome kolika je cijena pojedinog tečaja,koliko traje, koje termine imate te što se sve ubraja u pojedini tečaj i kolika je cijena start paketa!
hvala

ODGOVOR: Sve što ste tražili poslali smo na vaš e-mail.Ukoliko imate dodatnih pitanja ili se želite pridbilježiti za neki od tečajeva slobodno nas kontaktirajte.
Tel: 01/7774746
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Zanimaju me cijene i uvijeti tečaja za početnike i tečaja za kozmetičara?

ODGOVOR: Cijene i uvjeti svih tečajeva poslani su vam putem maila.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,zanima me cijena tečaja,start paketa i termini tečaja...Hvala!

ODGOVOR: Cjene i uvjeti poslani su na vaš e-mail.Što se tiće termina nazovite tel: 01/7774746 radi dogovora,jer ne skupljamo grupe već radimo individualno sa svakim polaznikom,tako da sve dogovaramo.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: ZANIMA ME VRIJEME TRAJANJA TEČAJA ZA KOZMETIČARA,VRIJEME UPISA I CIJENA?

ODGOVOR: Poslati čemo vam sve traženo putem e-maila koji ste naznačili za primanje pošte.Radi se individualno tako da se dogovaraju dani kada se dolazi na tečaj prema mogučnostima..
Vi se javite ukoliko imate dodatna pitanja,
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me cijena kozmetičkog tečaja?

ODGOVOR: Uvijete i cijene kozmetičkog tečaja poslali smo na vaš e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,molim Vas da mi pošaljete cijenu tečaja za ugradnju noktiju...Hvala!

ODGOVOR: poslali smo vam cijene i uvjete na vaš e-mail.Imate li dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, lijepo Vas molim pošaljite mi cijenu tečaja, start paketa i dvd-a. Unaprijed hvala i lijep pozdrav!

ODGOVOR: Sve smo vam poslali putem e-maila .Kada pogledate javite se ukoliko se želite dodatno informirati ili naručiti.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: zelim se baviti nadogradnjom noktiju,geliranjem i sl..gdje i kako u Sarajevu mogu kontaktirati nekoga ko bi vodi takav tecaj i gdje se mogu kupiti proizvodi koji su potrebni za taj posao

ODGOVOR: Mnogi iz BiH bili su kod nas na tečaju.Slobodno nam se obratite nije Sarajevo toliko daleko.Mi za potrebe novosti i edukacija svake godine putujemo do Belgije i USA.
Nazovite nas na tel:+38517774746 ili dogovorite svoj termin.Sve proivode za rad možete kod nas kupiti.Također možete vi kasnije distribuirati NSI materijale i tečajeve u vašoj regiji ukoliko postoji interesa kod vas.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, lijepo Vas molim pošaljite mi cijenu tečaja, start paketa i dvd-a za pedikuru. Unaprijed hvala i lijep pozdrav!

ODGOVOR: Poslali smo vam sve što ste tražili putem e-maila.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me cijena, trajanje i što sve uključuje tečaj pedikure, hvala

ODGOVOR: Više o tečajevima pročitajte u rubrici tečajevi.Tečaj Medicinske pedikure obuhvača sve u teoriji i najviše praksi: Bolesti noktiju i nogu,urasli nokat,kurje oko,skidanje zadebljale kože,ispravljanje noktiju,klasična i spa pedikura.Traje sedam dana i dolasci su po dogovoru.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me tečaj za početnike,cijena start paketa i da li je moguće upisivanje u radnu knjižicu?

ODGOVOR: Poslati čemo vam cjenik tečaja i start paketa..Da bi otvorili obrt ili tvrtku ,te mogli raditi nije potreban upis u radnu knjižicu već je dovoljan cerifikat koji je dokaz osposobljavanja.Radna knjižica se kao dokument ukida.Ukoliko trebate podrobnije informacije o tome slobodno nas kontaktirajte.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me cijena tečaja za početnike te cijena start paketa te što on sadrži.
Pozdrav, Ljiljana

ODGOVOR: Cijenu uvjete i start paket poslati ćemo na vaš e-mail pa nam se javite.
NSI


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me što sve sadrži početni paket, koliko košta zajedno s dvd-om i koliko mu treba da stigne nakon narudžbe?

ODGOVOR: Start paket za početak rada s UV lampom i DVD besplatno u paketu vam je poslan na vaš e-mail.
nsi


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me kako nabaviti DVD za ugradnju noktiju kao i početni komplet i koja je cijena

ODGOVOR: DVD na Engleskom u trajanju 75 min. objašnjava način rada tehnike Gel,Acryl i Nail art te pripreme prirodnih noktiju.Cijena je 360,00 kn ,a može se naručiti putem e-maila ili pozivom na telefon 01/7774746.Ukoliko kupite start paket za početak rada DVD je besplatan.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: poštovani,ja se ispricavam ali nisam uspjela naci cjenu start paketa niti sta on ukljucuje,ni cjene proizvoda u vasim podatcima koje ste mi poslali

ODGOVOR: Cjena start paketa vam je poslana u atachmentu tj. prilogu e-maila koje smo vam poslali.Kliknite na spajalicu.Ukoliko imate dodatnih pitanja odgovorite jednostavno na poslani mail i nije potrebno ulogirati se na web stranicu.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: poštovani,kao i većinu zanima me vaša ponuda proizvoda,te oprema potrebna za rad te njihove cijene i da li ako se odlučim za kupnju moram doći u zg po to ili saljete i preko pošte te sve sta mi treba vezano za nabavu cd,unaprijed hvala!

ODGOVOR: Start paket sa cijenom poslati ćemo vam putem e-maila.Sve šaljemo i poštom HP express.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: ispričavam se,zaboravila sam naglasiti da bih zeljela kupiti vaše proizvode za iskljucivo privatnu svrhu vidjela sam da imate taj basic gel tečaj da li se to podudara sa dvd s obzirom da nisam u mogućnosti doći u zg?,hvala josš jednom

ODGOVOR: Ukoliko uzmete Start paket za početak rada DVD je uključen u cijenu bez naplate.DVD obrađuje sve teme: pripremu prirodnog nokta,sanitaciju,geliranje,šablone,tipse,nail art.
Jezik je Engleski i traje 75 minuta.Robu možemo poslati na vašu adresu.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: zelim poceti da se bavim nadogradnjom noktiju,pa vas molim ako mozete da mi objasnite najlaksi postupak rada- unapred hvala

ODGOVOR: Zar mislite da vam možemo u nekoliko rečenica mailom objasniti posao za koji ljudi idu na tečajeve i svojim radom stječu iskustva godinama?Naša preporuka je da ukoliko baš nemožete pohađati tečaj kupite baemr DVD koji je na Engleskom no sve teoretski i u slici objašnjava.Cijena je 360,00 kn.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: možeta li mi poslati fotografije kliješta kakva nudite u prodaji (za pedikuru)i cijenik kompletnog alata za pedikiranje.Po struci sam pediker pa me zanimaju vaši proizvodi.

ODGOVOR: Nemožemo vam poslati fotografije no poslati ćemo vam sve što nudimo u start paketu za pedikere bez kadice za namakanje.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: zdravo.zanima me u kojim sve zemljama vi imate te svoje skole i kurseve za nadogradnju noktiju.ja sma trenutno u njemackoj al sam porijeklom iz bosne,dali postoje neki cd_ovi-hvala unaprijed.

ODGOVOR: Postoji DVD sa kompletnim načinom rada u trajanju od 75 minuta.Jezik je Engleski ,a cijena je 360,00 kuna.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Zainteresirana sam za tečaj pedikure i ugradnje umjetnih noktiju. zanima me da li se to upisuje u radnu knjižicu i da li na osnovu tih tečajeva kod vas mogu otvoriti svoj obrt ili samo raditi kod nekoga ili trebam otvoriti doo. Hvala

ODGOVOR: Obrt možete otvoriti i raditi njegu ruku i noktiju tj . ugradnju noktiju na osnovi certifikata koji od nas dobivate.Potrebno je samo da imate barem neku srednju školu.
Što se tiće Pedikure tu je nešto teže no može se raditi pod njegom nogu ili zaposliti pedikera pa uz njega možete i vi raditi.
Kompletan način i pristup radu i zanimanju čete kod nas naučiti.
Šaljemo vam uslove i cjenike.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molila bih da mi kazeta gdje u Hrvatskoj mogu kupiti cijeli set za geliranje noktiju(gel, lampa...)Hvala!!

ODGOVOR: Kod nas možete kupiti sve za geliranje tj. sve što trebate za ugradnju noktiju.
Telefon za kontakt: 01/7774746 ili 4668445.
Cvijete Zuzorić 3,(kruge) Zagreb.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: zainteresirana sam za kozmetički zečaj pa vas molim da mi posaljete cjenik tečajeva

ODGOVOR: Poslati čemo vam uvjete i cjenik svih tečajeva na vaš e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: zainteresirana sam za tecaj ugradnje umjetnih noktiju,također me zanima koji je tecaj najbolje zavrsiti ako bi se u buducnosti profesionalno bavila time.Zanima me cijen tecaja,start paketa. Također me zanima cijena opreme i potrosnog materijala,koja mi je kao pocetniku potrebna.Dali su obavezni modeli,sta ako nemogu uskladiti vrijeme sa njima. Hvala!

ODGOVOR: Cijene tečajeva sa uvjetima i start paket poslati čermo vam u odgovoru na vaš e-mail.
Najbolje je završiti tečaj umjetnih noktiju tehnike Gel.U njemu čete naučititi gel geliranje,tišpse i šablone tako da se tim poslom možete baviti profesionalno ili privatno.
Trebate dva modela .Jednog za prvi da i jednog za drugi dan.Nakon cca 15 dana sa jednim od modela dolazite na treći dan-korekciju izrasta.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovanje, završila sam tečaj ugradnje noktiju i radim ih već neko vrijeme, ali zainteresirana sam za vaše proizvode pa Vas molim da mi pošaljete cjenik proizvoda i uvijete poslovanja, jer bih rado koristila Vaše proizvode. Ivana

ODGOVOR: Zahvaljujemo Ivana za interesu.Poslati ćemo vam na e-mail novi NSI cjenik pa se javite.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: nisam nikad radila profesionalno nokte,jako me to zanima te bi se htjela baviti time, možda i pokrenuti vlastiti posao. molim vas da mi pošaljete cijene i uvijete tečaja

ODGOVOR: Dobra odluka,pogotovo ako to volite i zanima vas.Posao nail desagnera je zanimanje uz najmanji ulog,brzi povrat uloženog uz odličnu zaradu,te je zbog toga velik interes za tu vrstu posla.Poslati čemo vam sve uvjete sa cijenama.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: počela bi se baviti ugradnjom noktiju,pa me zanima početni tećaj,tj.koliko traje i koja je cijena?ISTO TAKO ME ZANIMA DALI IMA POČETNIČKI SET I DALI JE ONDA TEČAJ GRATIS?

ODGOVOR: Cijene i uvjeti tečajeva poslani su na vašu adresu.Što se tiće gratis tečajeve uz materijal ,mi to ne radimo.To je prodajni trik u kojemu se utrpava što više materijala ,često nepotrebnog,edukacija je kratka i nedostatna ,a materijali upitni.No na vama je odluka,mi pokušavamo pomoći savjetima,jer nešto jako jeftino i gratis nevalja i neisplativo je zbog navedenih razloga.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas, zanimaju me tečajevi ugradnje umjetnih noktiju te nail arta, možete li mi navesti cijenu, mjesto održavanja tečaja te opremu koja mi je potrebna. Zahvaljujem

ODGOVOR: Uvjete i cijene tečaja poslali smo vam na vaš e-mail.Javite se nakon što pogledate da vam eventualno usmeno objasnimo.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
Vi ste inače jedini pedikerski salon gdje povremeno obavljam pedikuru.Pitanje:idem krajem godine u mirovinu,visoko sam obrazovana,što i sada nije važno.Željela bih edukaciju iz pedikure;ima puno starijih i nemoćnih ljudi,tako da bih to rado znala raditi.Ako to ide u paketu sa manijurom,O.K.
Znači zanima me cijena tečaja,trajanje i sl.,a također i cijene potrošnog materijala,orjentacijski naravno.
Hvala.

ODGOVOR: Zahvaljujemo što koristite naše usluge.Šaljemo vam cijene i uvjete na vaš e-mail ,te se javite radi dogovora i termina na tel 01/7774746 ili 4668445.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,molim Vas da mi pošaljete cjenik i uvjete tečajeva te cjenik opreme.Unaprijed hvala.

ODGOVOR: Šaljemo vam uvjete i cijene tečaja na vaš mail.
Javite se sa upitom ili predbilježbom kada pogledate uslove i cijene .
noelle


PITANJE POSJETIOCA: ZANIMA ME TEČAJ USAVRŠAVANJA ZA UGRADNJU NOKTIJU,MANIKURA,PEDIKURA,CIJENE,DATUMI POČETKA TEČAJA,ICIJENE OPREME KOJA MI U STARTU TREBA,HVALA

ODGOVOR: Tečajevi se ne održavaju u grupamo već se sa svakim polaznikom radi osobno kako bi polaznik maximalno naučio i bio spreman za samostalan rad.Tako se tečajevi rade u dogovoru sa vama.Uvjete ,cjene i opremu koju trebate šaljemo vam na naznačni mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: zanimalo bi me koliko košta ,te koliko traje tečaj manikiranja,ugradnje umjetnih noktiju,koliko košta osnovna oprema i slično....unaprijed hvala,monika

ODGOVOR: Šaljemo kompletne cjenike i uslove mailom,a vi se javite ukoliko imate dodatnih pitanja.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: poštovani,
zainteresirana sam za tečaj ugradnje umjetnih noktiju, zanima me dali mi je to dovoljno da bih mogla otvoriti svoj obrt, ili trebam završiti i druge tečaje. zanimaju me i cijene svih vaših tečaja, pa ako bi mogli da mi pošaljete cijenik. također me zanima kolika je cijena opreme (lampe, gelovi...) koja bi meni kao početniku bila potrebna, pa vas molim da mi i taj cijenik pošaljete. Unaprijed hvala i veliki pozdrav iz vinkovaca. Ivana

ODGOVOR: U tečaju koji mi radimo vas praktično i teoretski osposobljavamo da možete otvoriti salon za njegu ruku i noktiju.Dobro je još završiti manikuru što podrazumjeva njegu prirodnog nokta.Sve opširnije šaljemo na vaš email.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: interesira me:pedikura,manikura,nail art,geliranje noktiju,dvije tehnike,ugradnja ,nadogradnja,tipse,start paket,pocetna oprema za rad,sadrzaj proizvoda sa instrukcijama te cjenik proizvoda ili neki katalog,ujedno i cjenik tecajeva i dali postoji ikakav popust ako se polazu svi tecajevi koje sam nabrojila.koliko bi to vremenski trajalo i kostalo. nadam se da vam nije problem odgovoriti mi.unaprijed zahvaljujem

ODGOVOR: Sve što ste upitali poslali smo s objašnjenjima na vaš email.Hvala na upitu
noelle


PITANJE POSJETIOCA: zanima me tečaj ugradnje umjetnih noktiju.Koliko traje, kolika je cijena,u kojim gradovima je moguća edukacija. Možete li mi poslati cjenik proizvoda, lampe...? i gdje se vi točno nalazite? Unaprijed hvala

ODGOVOR: Sve je poslano na e-mail adresu koju ste naznačili..Imate li dodatnih pitanja ili se želite predbilježiti slobodno nas ponovno kontaktirajte.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Postovani molim vas moyete li mi reci cijenu tecaja za nail art?gdje se odrzava?dali sadrzi startni paket??Koliko je startni paket i sto on mora sadrzavati?

ODGOVOR: Poslati čemo vam cjenik svih tečajeva pa i nail arta s uvjetima.
Nema posebnog start paketa već robu izabirete sama po želji.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Zainteresirana sam za tečaj ugradnje umjetnih noktiju ( gel), pa me zanima da li mi je ovaj tečaj dovoljan za otvaranje obrta i samostalan rad ( nakon malo prakse )ili moram još upisivati dodatne tečajeve kao npr.nail art i tečaj manikure. Ukoliko se treba upisati još taj jedan ili dva dodatna tečaja, zanima me koja bi bila cijena tih tečajeva.Isto tako vas molim za informaciju o tome da li je moguće pohađati tečaj u popodnevnim satima, tj.iza 14 h,? Koja je cijena opreme ( UV lampa i gelovi i sl. ) koju nudite a nužna je za početak rada polaznika tečaja?
Unaprijed vam se zahvaljujem na vašim odgovorima.

ODGOVOR: Poslali smo vam kompletne odgovore na e-mail koji ste upisali.Tečaj se može održati i poslije 14 sati nije problem ,sve je po dogovoru i slobodnim terminima.Pogledajte uvjete i cijene pa se javite.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: interesira me cijena tečaja za ugradnju noktiju i nail arta te trajanje samog pošto živim u Bihaću i zaposlena sam
pozdrav Alma

ODGOVOR: Pozdrav Alma,poslali smo vam sve o tečajevima pa pogledajte i javte se.Nije problem što ste iz Bosne ,jer upravo imamo jednu polaznicu koja završava sve tečajeve ,a dosta polaznika dolazi iz BiH.Također je dobro što individualno radimo tečajeve te se možemo dogovoriti za termine kako vama odgovaraju.Javite se kad pogledate cjenik i uvjete.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molim Vas da mi pošaljete svoj cijenik proizvoda za ugradnju umjetnih noktiju, te katalog i cijenik proizvoda za opremanje kozmetičkih salona. Unaprijed Vam se zahvaljujem.

ODGOVOR: Poslali smo vam cjenik Nails system Internationala i cjenik diva.Javite se slobodno s pitanjima ili komentarima na 01/4668445.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Možete li mi poslati cjenik alata potrebnih za medicinsku pedikuru tj.što je sve potrebno.

ODGOVOR: Materijal i cjenik za medicinsku pedikuru poslan je na vaš mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
zanima me tečaj ugradnje umjetnih noktiju.Koliko traje, kolika je cijena,u kojim gradovima je moguća edukacija. Možete li mi poslati cjenik proizvoda, lampe...? Unaprijed hvala

ODGOVOR: Sve u vezi tečajeva poslano je na vsšu mail adresu.Pogledajte cijene i uvjete pa se javite.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: zanimaju me informacije: kolika je cijena tecaja za frizerke i nacin placanja?Kolko tecaj traje?U kojim gradovima?Ima li u Splitu....Moze li se s tecajem otvoriti obrt...ili se jos nesto mora zavrsiti uz to....ili se moze otvoriti samo s zavrsenom srednjom skolom??unapred hvala

ODGOVOR: Nažalost mi ne radimo tečajeve za frizerke već umjetne nokte,pedikuru,manikuru i kozmetiku.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: zanima me gelirate li ili ugradujete nokte i kolike su cijene?..

ODGOVOR: U našem salonu Ilica 129 geliramo i ugrađujemo nokte.Za slobodne termine i cijene nazovite na telefone:
3702195 ili 3707120.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Zainteresirana sam za tečaj ugradnje umjetnih noktiju. Zanima me kojiko traje jedan takav tečaj i kolika je cijena, i ako bih mogla dobiti cjenik proizvoda i opreme! Unaprijed hvala i srdacan pozdrav iz Tuzle!

ODGOVOR: Sve smo vam poslali na vaš e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Možete li mi poslati cjenik tečaja? Gdje se u Zagrebu točno nalazite? Hvala

ODGOVOR: Poslati čemo vam sve u vezi tečajeva.Nalazimo se na Novoj vesi 49 međutim uskoro očekujemo preseljenje na novu lokaciju i veći prostor na Krugama.Telefon za informacije je:01/4668445.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Mozete li mi poslati cjenik tecaja, i cjenik oprema?

ODGOVOR: Sve smo vam već poslali putem maila,pa kada proučite materijale javite se u edukaciju na tel. 01/4668445.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,

zanimaju me informacije o tečajevima ugradnje noktiju, geliranje...
Zanima me koliko traje tečaj, cijena tečaja, te način plaćanja, popusti.
Također me zanima možete li mi poslati cjenik proizvoda i opreme.

Koliko često se održavaju tečajevi i na kojim likacijama.

Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru.

Srdačan pozdrav.

ODGOVOR: Sve informacije o tečajevima šaljemo na vaš naznačeni mail.Tečajevi se održavaju stalno i individualno sa svakom korisnikom. i zbog toga nemamo određene datume.Slobodne termine možete provjeriti na tel. 01/4668445.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Zainteresirana sam za tečaj ugradnje umjetnih noktiju. Zanima me kojiko traje jedan takav tečaj i kolika je otprilike cijena tečaja. Hvala unaprijed

ODGOVOR: Potpune podatke uslova i cijena šaljemo na mail koji ste upisala.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: zainteresirana sam za tečaj ugradnje umjetnih noktijupa me zanima koliko traje tečaj,koja je cijena tečaja i način plačanja te dali seupisuje u radnu knjigu.postoji li održavanje tečaja na području međimurske ili varaždinske županije.hvala

ODGOVOR: Sve o uvjetima i cjenama tečajeva šaljemo vam na e-mail.Tečajevi se održavaju isključivo u Zagrebu zbog certificiranja i niže cijene ,te opreme i edukatora koji su ovdje dostupni.Ne upisuje se u radnu knjižicu ,jer to je tečaj ,a ne školovanje ,te bi to dodatno poskupjelo isti .S certifikatom i znanjem koje ćete steći možete otvarati salon za njrgu ruku i noktiju ,te raditi u svakom salonu.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: zainteresirana sam za tečaj ugradnje umjetnih noktiju pa me zanima koliko tečaj traje, koja je cijena tečaja i koji su načini plačanja...hvala unaprijed

ODGOVOR: odgovor je poslan na vašu e-mail adresu koju ste naveli.također i cjenik tečaja i načini plačanja.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Mozete li mi poslati cjenik tecaja,trajanje i cjenik opreme? Da li postoji tecaj u blizini Banja Luke?

ODGOVOR: cjenik smo vam poslali a za tečajeve bi morali doći do Zagreba.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molim da mi posaljete cijenik opreme i nacin placanja,narudzbe i dostave! Hvala!

ODGOVOR: cjenik smo vam poslali na mail.Robu možete plačati gotovinom,karticama,karticama na rate,gotovinom.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Postovani,javljam se iz BiH, jako sam zainteresirana za vase tecaje manikure,odnosno sve vezano za uredivanje, nadogradnju i geliranje noktiju.Takodje me zanima tecaj vezan uz tretmane lica,ciscenje,masaza,i dr.molila bih vas da odgovor sadrzava cijene i vrijeme odrzavanja tecaja,te cijene preparata potrebnih za manikuru.Unaprijed zahvalna,Mladenka

ODGOVOR: Sve vam je poslano mailom pa se javite.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Dali biste mi mogli poslati cjenik tecajeva i opreme? Hvala!

ODGOVOR: Poslali smo sve na vaš mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštvoani,
Dali mi možete poslati cjenik opreme i tečajeva?
I dali dobivam nekakav popust ako se odlučim na više tečajeva?(npr.manikura+umjetni nokti)
Hvala

ODGOVOR: Poslati čemo vam sve na vaš e-mail.Naravno na više tečajeva ostvaruje se popust.Također svi korisnici naših tečajeva imaju pravo na besplatne novosti i pomoć,te popust kod naprednih tečajeva.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: poštovani, zainteresirana sam za tečaj ugradnje umjetnih noktiju pa me zanima koliko tečaj traje, koja je cijena tečaja i koji su načini plačanja...hvala unaprijed

ODGOVOR: Šaljemo sve na vaš e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,zanima me dali potoji kakav tečej u blizini Šibenika?Unaprijed Hvala
Božena

ODGOVOR: Pokušali smo vam poslati opširniji odgovor na vaš mail no izgleda da ste upisali krivi mail i na tu adresu je nemoguće išta poslati pa nam se ponovno javite sa ispravnom adresom.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: poštovani,molila bi vas da mi pošaljete na mail sve info o tečajevima za nokte,cijenu startnog paketa,te pojedinačnih proizvoda,i načine plaćanja...hvala

ODGOVOR: Zahvaljujemo na upitu poslali smo vam sve na vaš e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me da li imate organizirane tečaje u Splitu, kad počinju, koliko traju i koja je cijena?

ODGOVOR: Nažalost ne radimo u Splitu,jer bi u tom slučaju morali skupljati grupe ,a tada se nebi mogli posvetiti samo vama.Postoji i takva mogućnost no tada tečaj zbog smještaja košta nešto više.Poslati ćemo vam e-mail s uslovima i cijenom.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,zanima me koliko traje početni tečaj za ugradnju umjetnih noktiju ,šta u njemu sve nudite te takodjer da li postoji mogućnost da ga napravite negdje u Rijeci?? Hvala...

ODGOVOR: Sve traženo poslati čemo putem e-maila tako da vidite što se sve uči u tečaju umjetnih noktiju.Garancija kvalitete je Američka tvrtka Nail System International koja već 50 godina samostalno proizvodi nove proizvode ,te naša tvrtka i podružnice noelle koje se tim poslom bave već 15 godina uz položene majstorske ispite u HR i sve edukacije u Americi i EU.
Što se tiće tečajeva u Rijeci ima mogućnosti ,jer imamo dosta upita iz Rijeke,ali morate nam ostaviti kontakt broj i kada skupimo dvije do tri polaznice dolazimo u Rijeku.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: koja je cijena tečaja za kozmetičare?

ODGOVOR: Poslati čemo vam cjenik i uvjete svih tečajeva pa nam se javite na naš e-mail noelle@noelle.com.hr
noelle


PITANJE POSJETIOCA: koja je cijena tečaja?

ODGOVOR: Morate nam precizirati kojeg tečaja,jer mi radimo tečajeve umjetnih noktiju, manikure ,medicinske pedikure i kozmetike.


PITANJE POSJETIOCA: Pozdrav!
Molila bih inf ormaciju gdje mogu, u Zenici, kupiti pribor (set) za ugradnju noktiju sa lampom za nokte?
Koje su cijene?
HVALA!

ODGOVOR: Neznamo gdje možete kupiti start paket u Zenici no kod nas možete kupiti cijeli start paket s UV lampom.Što vam je sve potrebno za rad i kolike su cijene poslati čemo vam u posebnom mailu no pošaljite nam molimo vas vaš točan e-mail na našu e-mail adresu: noelle@noelle.com.hr.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
tražim preko poznatih pedikera koji bi došao u kućnu posjetu i ne vjerujem da u Zagrebu takva osoba ne postoji. Molim Vas javite mi da li imate takvu službu, i ako ne VI, možda znate tko to radi. Treba mi pediker za stariju osobu kojoj je momentalno problem dolazak u salon. Zahvaljujem

ODGOVOR: Nema problema.Sve se može napraviti.Najbolje je nazvati našu voditeljicu Gospođu Zlatu na telefon 3702195 ili 3707120 i sve dogovorite.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: zanima me tečaj za kozmetičara.koliko traje,cijena,kada počinje?

ODGOVOR: Tečaj zavisno od predznanja traje 7 dana.Po potrebi radi se duže ili kraće.Praksa se izvodi direktno u salonu uz teoriju .Kako se radi individualan pristup s polaznikom vrijeme i održavanje tečaja dogovara se po željama i mogućnostima polaznika,te slobodnih termina.Ostalo vam šaljemo putem maila.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: POŠTOVANI, htijela bih upisati tečaj za ugradnju noktiju, pa me zanimaju cijene tecaja, i koliko košta start paket asortiman sa gelovima, lampom itd... ako može na mail... hvala

ODGOVOR: Zahvaljujemo na interesu.Sve traženo poslano je na vaš e-mail,a ukoliko imate dodatnih usmenih pitanja nazovite edukaciju na tel: 01/4668445.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: zanima me da li se na tecaj moze ici u rijeci?i cijene tecaja!hvala

ODGOVOR: Sve o uvjetima i tečajevima šaljemo vam putem e-maila.Tečajevi se inaće zbog certifikata održavaju u Zagrebu no vi pogledajte uvjete i cijene i ako vam odgovaraju čim se pojavi bar jedna polaznica iz Rijeke možemo vas odraditi zajedno u Rijeci.


PITANJE POSJETIOCA: dobar dan! molila bih vas da mi na mail pošaljete cjenik tečaja za geliranje noktiju. zanima me trajanje tečaja i koliko bi došao start paket.
Hvala!

ODGOVOR: Poslali smo vam sve u vezi tečajeva ,te start paket na vaš mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: poštovani, zanimaju me cijene gelova, pa ako mi mozete poslati mailom. unaprijed hvala

ODGOVOR: Poslati čemo vam najnoviji cjenik NSI sa gotovo 20 % sniženim cijenama Gelova od ovog mjeseca na vaš e-mail.Imate li pitanja nazovite prodaju na tel: 01/4668445
noelle


PITANJE POSJETIOCA: molim Vas da mi pošaljete cjenik i termine kada se održavaju tečajevi ugradnje noktiju tj. geliranje, početnica....

ODGOVOR: cjenik i uvjeti poslani su vam putem maila koji ste naznačili u pitanju.Kako radimo individualno s svakim polaznikom možete po želji i slobodnim terminima odrediti svoj datum polaska.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molim Vas da mi pošaljete cijenik i dali se tečajevi održavaju individualno i da li ja mogu odrediti datum.hvala

ODGOVOR: Poslati čemo vam uslove i cijene tečajeva na vaš mail.Tečajevi se održavaju individualno kako bi najviše naučili.Također možete sami odrediti datum tečaja uplatom rezervacije od 500,00 kn koji se kasnije vraća ili uračunava u cijenu tečaja po vašem izboru.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovanje! Moje ime je Sanja. Položila sam tečaj ugradnje umjetnih noktiju kod vas još 2004. god, tada je to bio Millenium.U međuvremenu sam radila u jednom salonu gdje se koristio abalico,sada radim doma za sebe i htjela bih saznati cijene i kvalitetu vaših proizvoda pa vas molim da mi pošaljete cjenik proizvoda,a ako imate i namještaj molila bih vas i taj cjenik i katalog jer želim urediti prostor u kojem radim. Također me zanima koliko bi bila cijena usavršavanja, zanima me acril tehnika i tečaj nail arta (već koristim gelove u boji i "nail art" koji sam usput naučila). Evo toliko za sad i nadam se našoj budućoj suradnji. Pohađanje tečaja kod vas pamtim kao jako ugodno iskustvo i mislim da ste jako profesionalni i susretljivi pa vas preporučujem svima.Unaprijed zahvaljujem!

ODGOVOR: Hvala Sanja na pohvalama.Poslati čemo vam cijenike tečajeva,NSI i Diva namještaja.Bilo koji tečaj još izaberete pošto ste već jedan obavili kod nas dobiti čete 20 % popusta samo se javite u edukaciju-prodaju na 4668445.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me dali postoji u Osijeku tecaj manikure i adresa? hvala unaprijed! odgovorite na moju e-mail adresu

ODGOVOR: U Osjeku nema tečajeva.Najbolje je doći do Zagreba ,jer ne traje dugo i možete to sve vrlo brzo obaviti.Poslati čemo vam uslove tečaja.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Pozdrav,
Molim Vas da mi pošaljete cijenik i uvjete tečaja- ugradnja umjetnih noktiju dvije tehnike i manikure.

ODGOVOR: Cjenici i uvjeti poslani su na vaš mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Puno Vam hvala na brzom i iscrpnom odgovoru,te bih Vas molila još ako mi možete poslati cijenu i sadržaj osnovnog start paketa i da li postoji mogućnost pohađanja tečaja subotom?
hvala!

ODGOVOR: Hvala na pohvalama.Međutim naš posao je da vam damo što više informacija,a znanje u tečaju kvalitetno prenjeli na vas.Moguće je odraditi i subotom,a start paket šaljemo mailom.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Pozdrav!
Molim Vas da mi pošaljete cjenik i uvjete tečaja (ugradnja umjetnih noktiju - dvije teh. i manikura).
Zanima me da li je poželjno pohađati tečaj manikure prije ostalih tečajeva?
Kako bih ja za početak radila kod kuće, pročitala sam da je moguć basic tečaj (namjenjen za potrebe kod kuće)... dobro bi mi došao i Vaš savjet za koji se tečaj odlučiti u tom slučaju i da li su velike razlike između basic tečaja i nekog drugog?
unaprijed hvala!!!

ODGOVOR: Za početak nebi bilo loše napraviti tečaj manikure koji se bavi njegom prirodnih noktiju,no ukoliko želite raditi samo kod kuće tada vam i nije potreban osim ako se jednog dana namjeravate baviti tim poslom.Basic tečaj je dobar baš za one koji misle raditi kod kuće ,a kasnije možete odraditi i napredni tečaj ukoliko ipak želite dopuniti znanje drugim tehnikama.Preporuka je ipak ukoliko možete odvojiti nešto više novca da završite početni tečaj Gel u kojem ćete naučiti sve od postavljanja na tipse i šablone do geliranja.Uvjete vam šaljemo mailom.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Voljela bih se upisati na tecaj manikure i pedikure. Gdje bih se mogla upisati u Puli? Molim kontankt broj i cijene. Hvala.

ODGOVOR: Upisati se i dogovoriti termin na broju telefona:
01/4668445 no tečajevi se održavaju u Zagrebu.Poslati čemo vam detalje o svim našim tečajevima.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,molim Vas da mi pošaljete cijenu tečaja za kozmetičara i zanima me da li se samo na temelju tog certifikata može otvoriti kozmetički salon. Hvala

ODGOVOR: Cjena i uslovi poslani su vam na e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani!Pročitala sam uvjete i cijenu tečaja za ugradnju noktiju-dvije tehnike koji me zanima i namjeravam se dogovorit za termin jer živim u Splitu,a do tad bi vas molila da mi pošaljete sadržaj i cijenu start paketa.

ODGOVOR: Poslati čemo vam na e-mail preporučene start pakete za tehniku Gel i Acryl s obzirom da vas interesiraju obje tehnike,a u vezi termina javite se na edukaciju 01/4668445.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Mozete li mi poslati cenovnik gelova na mail.Unapred hvala

ODGOVOR: Poslati čemo vam kompletan cjenik,a prizvode pogledajte na www.nsi.com.hr.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: ZANIMA ME TEČAJ AKRILA I GELA JA SAM IZ RIJEKE DALI SE I TU ODRŽAVA TEČAJ

ODGOVOR: Poslati čemo vam uvjete tečajeva sa cijenama.tečajevi se zbog certifikata održavaju isključivo u Zagrebu.Rijeka je odlično povezana tako da možete stvarno brzo stići do nas i već smo imali dosta polznika iz Rijeke,Pule ,poreća,Umaga itd.Javite se slobodno oko dogovora,jer postoji mogućnost i kod vas u Rijeci kako radimo individualno sa svakim polaznikom no nešto je skuplje za trošak puta.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Otvaram salon u Splitu pa Vas molim nekoliko informacija u svezi uređenja noktiju,gel,acryl,manikura,pedikura...cijenike,način plačanja.Zanima me cijena lampe i alata, te dali se može kod vas nabavit. Hvala unaprijed!

ODGOVOR: Poslati čemo vam opširniji odgovor sa našom ponudom no ukratko mi smo tako koncipirani da imamo sve na jednom mjestu za salone: uređenje sa svom potrebnom opremom,NSI umjetni nokti,Orly prirodni nokti,Dr.Grandel kozmetika lica i tijela te sve za medicinsku i spa pedikuru.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Možete li mi poslati kompletan cjenik sa svim proizvodima i tečajevima na mail?? :) Unaprijed hvala....

ODGOVOR: poslati čemo vam sve o tečajevima i start paket na mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Prvo da se zahvalim na odgovoru, puno mi je pomogao da se informiram, ali još me zanima koliko dugo traje tečaj za ugradnju umjetnih noktiju te za manikuru budući da ste mi napisali da ga održavate samo u Zagrebu.

ODGOVOR: Tečaj manikure traje jedan dan ,a ugradnje tri dana.Za ugradnju trebate dva modela.Poslati čemo vam još jednom prilog s uvjetima i trajanjima.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me zašto su različite cijene UV lampi kod različitih proizvođača ,a također i Gelova za rad.Hvala

ODGOVOR: Uv lampe razlikuju se po tome koliko sadrže Uv žarulja ,te imaju li Timer za samoisključenje ili ne.Nadalje je važno tko proizvodi lampe.Ukoliko je to Kineski proizvođać tada je kvaliteta ,ali i cijena niska.
Što se tiće Gelova i materijala razlike su u tome dali neka tvrtka stvarno proizvodi sama taj materijal,ulaže li u nove tehnologije i nove proizvode kao NSI ili se gelovi uvoze iz Kine i na njih se samo ljepe naljepnice raznih nails firmi.Tu je i razlika u postojanosti i kvaliteti,te podršci najkvalitetnijih kompanija.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: postovani, kolika je cena uv lampi za manikir???hvala unapred

ODGOVOR: UV lampa s 4 UV žarulje i ugrađenim timerom i promjenjivom podlogom košta 1.250,00 kn.
Naručiti možete na 01/4668445.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me koja je cijena tečaja za nadogradnju noktiju i za manikura, te cijena start paketa. Živim u Čakovcu pa me zanima da li imate kakav tečaj u Čakovcu? Hvala

ODGOVOR: Poslati čemo vam cijene i uvjete na mail.Tečajevi se zbog certificiranja održavaju u Zagrebu.Čakovec nam je stvarno blizu i dobro povezan pa mislim da možete vrlo brzo stići do nas.Javite se ukoliko ima još pitanja.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani bavim se ugradnjom umjetnih noktiju, zanimaju me vaše cijene materijala za ugradnju.dali mi cjenik možete poslati na mail? unaprijed hvala

ODGOVOR: Poslali smo vam cjenik putem e-maila.Ukoliko imate nekih tehničkih pitanja ili naruđbu nazovite 01/4668445.
Noelle
Nsi


PITANJE POSJETIOCA: Lijep pozdrav,
zanima me dali mi mailom možete poslati cijene, gelova i ostalih pribora i materijala,te također me zanimaju i stolovi, usisavač i lampe za gel tehniku. Ako ima i slika molila bi vas i za slike. hvala

ODGOVOR: Poslati čemo vam NSI cjenik .Proizvode pogledajte na web stranici www.umjetni-nokti.net.Cjenik namještaja i stolova za manikuru sa ili bez sisavača također šaljemo mailom,a ako vam po cijeni neki od njih odgovara pošaljite nam mail da vam pošaljemo i slike.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Postovani,zeljela bi napravit tecaj za nadogradnju noktiju i sve ostalo sto je vezano za manikuru.Zivim u njemackoj ali zeljela bi tecaj napravit u hrvatskoj.Zanima me dal imate salon u Splitu,koliko traje tecaj i kolika mu je ukupna cijena.Unaprijed Zahvalna

ODGOVOR: Šaljemo vam uvjete tečaja na vaš e-mail,no tečaj bi trebala obaviti u Zagrebu,jer zbog međunarodnog certifikata NSI možemo jedino u našem edukacijskom centru to obaviti.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Postovani, molim Vas da mi kazete da li je kod Vas moguce naruciti DVD s uputstvima za rad ( konkretno me zanima geliranje noktiju, ugradnja umjetnih i sl. I kolika mu je cijena?
Unaprijed hvala!

ODGOVOR: Da kod nas možete naručiti NSI DVD s uputstvima za rad tehnike Gel,Acryl i Nail art sa svim podskupinama.Trajanje je 75 minuta ,a jezik je Engleski.Cijena 370,00 kn.Šaljemo i pouzečem.Naručiti možete na e-mail noelle@noelle.com.hr ili direktno u prodaji na tel: 01/4668445.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Lijepi pozdrav prije svega!
Prije svega zanima me sve u svezi uređenja noktiju gel,acryl,manikura pedikura.Otvaram salon po bih se školovala i za to,dakle ako bi mi mogli poslatu kompletnu ponudu i cijenike i kada počinju tečajevi,dali lampe i ostali materijal i alat za rad mogu nabaviti kod Vas.Unaprijed se zahvaljujem i želim Vam ugodan radni dan. Tamara

ODGOVOR: Evo Tamara poslali smo vam sve emailom i naravno uz tečajeve svu robu i materijal za Pedikuru,umjetne nokte,manikuru i kozmetiku možete kod nas pribaviti.Kako sve tečajeve radimo u dogovoru sa svakim polaznikom tako i termine dogovaramo po vašim mogućnostima.Javite se slobodno u edukaciju radi dodatnih pitanja ili dogovora.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: zanima me koja je cijena stola za manikuru sa usisavacem i lampi za gel tehniku? unaprijed hvala

ODGOVOR: Cijenik stolova za manikuru Tvornice Diva sa i bez usisavača poslati čemo vam na mail.Za stolove kojii vas po cjeniku zanimaju poslati čemo i slike ,te nam se javite ponovno.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: zanima me koliko dodje cijena tecaja??ja bih sve tehnike...il mi posaljite cjenik na mail.....

ODGOVOR: Može poslati čemo vam cjenike i u vjete tečajeva.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me tečaj ugradnja umjetnih noktiju te gel i akril tehnika kod vas, te vas molim da mi ako je moguće dostavite cjenik. zanima me također dali ima kakav popust ako to sve kod vas polažem. Hvala unaprijed.

ODGOVOR: Poslati čemo vam uvjete i cjene na vaš priloženi mail.Naravno ukoliko ukoliko uzmete više tečajeva na drugi dobivate popust.Također možete odjednom uzeti tečaj obje tehnike Gel i Acryl ,te dobiti značajno bolju cijenu za takav tečaj.Šaljemo sve mailom ,te nas kontaktirajte na edukaciju 01/4668445.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Mozete li mi reci koliko vremenski, koliko sati, traje tecaj manikure. HVALA

ODGOVOR: Tečaj manikure predviđen je za trajanje jedan radni dan.Od samog polaznika i njegovih sposobnosti ovisi koliko će raditi.Kako manikura nije previše zahtjevna završava se uglavnom za 4 radna sata.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
na koji broj Vas mogu nazvati da se dogovorimo za tečaj?
Kolika je cijena početnog paketa, materijala itd ?
U prethodnom mailu ste mi napisali da se možemo dogovoriti subotom za tečaj - možete objasnit ?
Da li postoji npr. mogućnost da Vi dođete kod mene, iz Zagreba sam ali imam zdrastvenih problema - ako postoji mogućnost da li se dodatno plaća i koliko?

hvala

ODGOVOR: Cijenu start paketa poslati ču vam na vaš email.Kao što smo dobili povrat iz edukacije dogovorili ste da dođete posljepodne u naš salon u Ilici što je također dobra mogučnost .Kao što su vam u edukaciji objasnili ne dolazimo u kuu ,jer sav potreban pribor za rad imamo ovdje i to nije moguće.Zahvaljujemo se na povjerenju za izbor tečajeva.Popust od 20 % na tečaj manikure vam je odobren i tu nema problema.
Imate li još pitanja nazovite slobodno edukaciju ili pošaljite e-mail na :noelle@noelle.com.hr


PITANJE POSJETIOCA: Zeljela bih nauciti kako nanijeti gel na vlastite nokte i ugradnju umjetnih noktiju.Koliko bi takav tecaj trajao i koliko jer novaca.I kad bih mogla vec krenuti na tecaj?Hvala

ODGOVOR: Tečajevi se već rade od početka godine.Raspoloživost provjerite na tel:01/4668445.Uvjete šaljemo mailom.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molim Vas pošaljite mi kompletan cjenik i uvjete tečaja. I kada će tečajevi biti u Osijeku i što se sve treba donijeti, odnosno što od materijala dobijemo od Vas. Hvala unaprijed!

ODGOVOR: Poslati čemo vam kompletan cjenik i uvjete tečajeva.Tečajevi se zbog certifikata održavaju samo u Zagrebu.Sav materijal za izvođenje tečaja osiguravamo mi i netreba ništa nositi osim modela na kojem če se raditi.Materijal za kasniji rad možete također kod nas kupovati.
proučite materijale pa nam se javite.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Zanimaju me kompletna ponuda tečajeva vezana za pedikuru, geliranje i akril

ODGOVOR: Sve što vas zanima poslati čemo vam na vaš mail.Imate li dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte na noelle@noelle.com.hr ili nsi@umjetni-nokti.net.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: molim vas da mi pošaljete cjene za tečajeve i kada počinju prvi tečajevi? hvala

ODGOVOR: Cijene čemo vam poslati na email,a tečajevi počinju odmah iza novogodišnjih praznika i najbolje je rezervirati svoj termin unaprijed.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, zaposlena sam i pomalo umorna od papira i poslovne rutine. Željela bih to promjeniti prije nego postane depresivno, a evo, oduvijek su me oduševljavale uredne i dotjerane žene, a ono što bih prvo uočila su lijepe ruke i uredni nokti. Stoga bih htjela evo, početi s njima. Konkretno me zanimaju nokti i njihovo uređenje (ugradnja i sve ostalo). Molim da me savjetujete koji tečaj bi bio meni najbolji. Koliko traje i koja je cijena? Inače sam iz Slavonskog Broda pa me zanima da li ste možda u Osijeku prisutni? Unaprijed hvala i veliki pozdrav. gordana.

ODGOVOR: Zahvaljujemo se na upitu.Dobro ste primjetila da su ruke i nokti prvo što se kod svakog primječuje i zato je taj posao stalno u ekspanziji.To je jedan zanimljiv i kreativan način za dobru zaradu i ugodan rad.Lako se dopunjuje novim tehnikama i kozmetikom,može se raditi kod kuće ili u salonu.Mi vas učimo individualno ,što znači ne u grupi već rad sa svakim osobno kako bi maksimalno naučili i radili taj posao kao zvanje ,bez obzira kako ga kasnije koristili.U Osijeku nemamo podružnicu ,međutim kako ste vi iz Slavonskog Broda imate do Zagreba kao i do Osijeka.Postoji i mogučnost dolaska do vas u Slavonski brod no to je sve stvar odluke i dogovora inešto malo većom cijenom zbog troška puta.Razmislite te nam se javite sve se može dogovoriti.Mi vam šaljemo uvjete i cijene na email.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: molim vas da mi pošaljete cjene za tečajeve i kada počinju prvi tečajevi? hvala

ODGOVOR: Prvi tečajevi počinju odmah nakon novogodišnjih praznika i najbolje je odmah rezervirati svoj termin na telefon edukacije: 01/4668445.Uvjete i cijene šaljemo na vaš email.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: zanima me cijena tečaja za gel i akril zajedno. Zahvaljujem

ODGOVOR: Šaljemo vam kompletan cjenik i uvjete tečaja.Tečaj koji vi tražite je tečaj dvije tehnike i jpuno je povoljniji u paketu nego pojedinačni tečajevi.


PITANJE POSJETIOCA: poštovani, molila bi vas cijenu tečaja za ugradnju noktiju i pedikerstvo? koliko traje tečaj pedikerstva? hvala

ODGOVOR: Šaljemo vam uvjete i cjene na vaš email pa nam se javite ukoliko se želite naručiti ili još dodatno raspitati.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: bok! Zanimaju me cijene tecaja jedne i dvije tehnike i startni paket. Dobili ste lijepu preporuku. ;) Hvala na odgovoru! Martina

ODGOVOR: Hvala Martina,Cijene čemo vam poslati na vaš e-mail.Tečajevi počinju odmah iza Nove godine pa nam se javite kakve su vaše želje i potrebe.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: zanima me što sve obuhvača početni tečaj..i kolika mu je cijena..i trajanje..te dali kod vas mogu naručivati proizvode kada bih se time bavila..

ODGOVOR: Tečaj jedne tehnike obuhvača sve od geliranja do ugradnje na tipse ,šablone i korekcije.Sve proizvode možete kupovati kod nas i uz nas čete i kasnije imati svu podršku u novostima i pomoći u daljnjem radu.Sve vam još šaljemo putem maila.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
također me zanima Acryl i nail art ili nešto drugo i molim vas da mi pošaljete dodatne cjenike.

Zahvaljujem

ODGOVOR: Poslani su vam cjenici i uvjeti svih tečajeva.Ukoliko vas uz Gel zanima i Acryl tehnika najbolje je da krenete na tečaj dvije tehnike koji je u tom slučaju dosta povoljniji.Cijene nail Arta i Manikure također su vam u privitku maila koji je poslan.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
JA BIH VAS MOLILA AKO STE U MOGUĆNOST DA MI POŠALJETE CIJENE ZA TEČAJEVE.

Hvala!!

ODGOVOR: Šaljemo cijene i uvjete tečajeva.Proizvode i katalog možete preuzeti sa naše stranice:
www.umjetni-nokti.net
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas da li biste mi htjeli poslati na mail cijenik tečaja za ugradnju noktiju? Što mi je sve potrebno za izradu noktiju i kolika je cijena svega? Puno hvala.

ODGOVOR: Sve čemo vam poslati putem e-maila,a proizvode možete pogledati na stranici www.umjetni-nokti.net ili www.nsi.com.hr.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Zamolila bih vas ako mi možete poslati vaše kataloge i cjenike ? Hvala

ODGOVOR: Cjenik proizvoda vam šaljemo nae-mail.Niste naznačili dali vas interesiraju samo proizvodi ili i tečajevi?Sve proizvode možete vidjeti na stranicama:
www.umjetni-nokti.net
www.nsi.com.hr
Katalog možete skinuti klikom na dnu stranice DOWNLOAD KATALOG.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: Zamolila bih vas ako mi možete poslati vaše kataloge i cjenike ? Hvala

ODGOVOR: Poslati čemo vam sve emailom.Imate li dodatnih pitanja ili naruđbi slobodno nas kontaktirajte.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: molila bih vas da mi pošaljete na mail katalog i cijenik!I zanima me dali se piše u radnu knjižicu?....hvala

ODGOVOR: Katalog i proizvode možete pogledati na HR stranici NSI-a na www.umjetni-nokti.net.
Tečaj se ne upisuje u radnu knjižicu ,jer bi tada znatnije poskupio,a i nije potrebno ,jer s njime možete raditi u bilo kojem salonu i uz srednju školu otvoriti obrt.
Cjene tečajeva i uvjete šaljeo mailom.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Interesira me ako bih mogla kod vas naruciti veliki paket za nokte i po kojoj cijeni?

ODGOVOR: Kod nas nožete naručiti kompletno sve za ugradnju noktiju s najboljim NSI materijalima.Poslati ćemo vam početni start paket s UV lampom ,a vi možete dopuniti ili izbaciti po želji.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Koja je cijena kozmetičkog tečaja, a koja tečaja za manikuru? Hvala.

ODGOVOR: Poslati čemo vam cjenik svih tečajeva pa nas kontaktirajte.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
zanima me početni tečaj ugradnje noktiju i održavanje, cijena start paketa.
hvala

ODGOVOR: Poslali smo vam sve na naznačenu email adresu.Proitvode možete vidjeti na našoj web stranici www.umjetni-nokti.net ,a također i skinuti HR katalog na DOWNLOAD KATALOG.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas ako mi mozete poslati na meil katalog i cjene vasih proizvoda za gel i akril tehniku i koliko kosta tecaj.Hvala

ODGOVOR: Cjenik NSI vam šaljemo na vaš e-mail.Sve proizvode možete vidjeti na našoj NSI stranici www.umjetni-nokti.net ,a katalog možete skinuti na početnoj stranici pri dnu klikom na download katalog.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me dali dobivamo pri zvršetku tečaja poklon paket sa proizvodima ili ne? Čula sam da na nekim tečajima daju za početak materijale za rad.hvala

ODGOVOR: Naši tečajevi se održavaju pojedinačno sa svakim korisnikom ,tako da vas možemo naučiti maximalno kako bi jednoga dana mogli ukoliko želite otvoriti vlastiti salon.U tečaju jedne tehnike učimo vas sve od postavljanja na tipse ,geliranja i šablone ,do korekcije.Sav materijal koji je potreban za održavanje tečaja,te certifikat osiguravamo mi i to je cijena tečaja.Želite li kupiti i materijal mi ćemo vam odabrati u dogovoru s vama točno ono što vam treba i koliko vi želite kupiti, tako da se materijal za kasniji rad posebno kupuje od tečajeva.
Točno je da neke firme koje imaju manje polaznika i upitne kvalitete materijala kako bi privukle polaznike nude robu uz tečaj ,no u tom vam slučaju u taj paket utrpaju mnogo nepotrebnih stvari.Time se mi kao zastupnici NSI jedne od najkvalitetnijih tvrtki na svjetskom tržištu koja proizvodi preko 50 godina ne želimo i nesmijemo baviti ,te su točno odvojeni tečajevi od materijala za rad.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: zanima me gdje bi u zadru mogla upisati tečaj za ugradnju umjetnih noktiju

ODGOVOR: Nažalost u Zadru to nemožete obaviti.Potrebno je doći u Zagreb i prespavati jednu noć ,jer tečaj traje dva dana ,te još jedan dan nakon odprilike 15 dana.Tečajevi se rade pojedinačno sa svakim korisnikom i zbog toga je potrebno doći do nas.Poslati čemo vam uvjete i cijene tečaja.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Mene bi zanimale cijene tečajeva za ugradnju i geliranje noktiju pa bih vas zamolila vaš cijenik i katalog.Isto tako postoji li mogućnost da se napravi popis osnovnog pribora koji se mora pribaviti na samom početku?!Hvala.

ODGOVOR: Poslati čemo na vaš e-mail cijene i uvijete tečajeva,te preporučljivi start paket.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: zanima me način plaćanja tečajeva? i dali može na čekove?hvala

ODGOVOR: Tečajevi i materijali za rad mogu se plačati svim karticama i kreditom master card Zagrebačke banke ,te Americanom i dinersom.Ako baš nemate nikakve kartice izači ćemo vam u susret s otplatom na čekove u nekoliko rata.
Javite se u edukaciju na 01/4668445 oko dogovora.


PITANJE POSJETIOCA: poštovani!
Zainteresirana sam za vaš tečaj ugradnje umjetnih noktiju dvije tehnike, pa me zanima cijena tečaja, te gdje se i kada održavaju tečajevi.Također bih vas molila da mi pošaljete cjenik kompletnog osnovnog pribora za ugradnju noktiju i geliranje te katalog .
Hvala Vam unaprijed, srdačan pozdrav.

ODGOVOR: Šaljemo uvjete i cijene povratno na vaš e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: zanima me cijena tecaja za ugradnju noktiju sablone i tipse tehnika.kao i ostali cijenik vasih proizvoda.Unaprijed zahvaljujem.

ODGOVOR: Poslati čemo vam uvjete i cijene na e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas da mi pošaljete cjenik za vaš tečaj umjetnih noktiju gel i akril tehnikom, cijenik kompletnog osnovnog pribora i nail art pribora, te katalog.Dali održavate tečaj u Čakovcu?
Dali je za tečaj obavezan model? Unaprijed hvala

ODGOVOR: Poslali smo sve na vaš e-mail pa kada sve pogledate javite se ukoliko imate dodatnih pitanja ili se želite naručiti.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas da mi posaljete cijenik za vase tecajeve ugradnje noktiju,nail arta,te za tecaj manikure, i sminkanja,kozmeticke tecajeve i katalog .kakva se diploma dobiva dali je tecaj za upis u radnu knjizicu??i gdje se odrzavaju vasi tecajevi u zagrebu??i cijene svog potrebnog pribora za nail art kad bi zavrsili kod vas tecaj dali mozemo to naruciti kompletno sto nam treba...unaprijed zahvalna...

ODGOVOR: šaljemo vam sve cjenike i uvjete tečajeva pa nam se javite.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas da mi posaljete cijenik za vase tecajeve ugradnje noktiju,te za tecaj manikure,pedikure i sminkanja.
Unaprijed hvala! Srdacan pozdrav!

ODGOVOR: Cjenik svih tečajeva poslan je na vaš e-mail.Tečaj šminkanja nažalost ne održavamo.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, molim vas da mi pošaljete cijenik svakog seminara zasebno i njihove početke, cijene kompletnih pribora koji će mi trebati po završetku seminara. Ujedno vas molim da mi odgovorite koliko traje pojedini seminar s obzirom da sam iz Osijeka a nemam nikoga u Zagrebu. Srdačan pozdrav

ODGOVOR: Šaljemo vam cjenik svih naših tečajeva i uvjeta,te načine plačanja.Javite se ukoliko imate dodatnih pitanja na naš e-mail ili direktno u edukaciju na 01/4668445.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Postovani

Mene bi zanimale cijene tečajeva za ugradnju noktiju pa bih vas zamolila vaš cijenik i katalog.

Hvala!

ODGOVOR: Šaljemo vam sve traženo putem e-maila.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Postovana,zainteresovana sam za tecajeve nadogradnje noktiju, nail art itd. te vas ljubazno molim da mi posaljete vas kompletan katalog i cijenik kad su tecajevi u pitanju. Unaprijed hvala!

ODGOVOR: Poslati čemo vam cjenik i uvjete svih tečajeva,te popis svih proizvoda za izradu umjetnih noktiju Nail System Internationala.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: Živim u Omišu i zanima me da li je moguče ovdje napraviti tečaj za geliranje i tipse i cijena. radila bi doma. Hvala Vesna

ODGOVOR: Hvala na upitu Vesna,no za vas je njisplativije doći do Zagreba.Vjerujte nam dolaze ljudi iz Dubrovnika,Splita,Raba,Krka,Pule itd. dovoljno je jednu noć prespavati i sljedeći dan se vračate.
Mi ćemo vam poslati uvjete i cijene pa nas nazovite ukoliko se odlučite.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas možete li mi reći cijenu tečaja za nadogradnju noktiju gel metodom, i poslati mi vaš kompletan katalog i cijenik. Zahvaljujem!

ODGOVOR: Poslati čemo vam cjenik i uvjete tečajeva,preporučeni start paket i cjenik.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: volila bih da mi pošaljete katalog i cijenik.unaprijed hvala

ODGOVOR: Vrlo je važno upisati točnu e-mail adresu.Adresa maila koju ste naveli za cjenike nije odgovarajuća ,te nam se e-mail s cjenicima vraća natrag.Molimo pošaljite točnu adresu na naš e-mail:noelle@noelle.com.hr
noelle


PITANJE POSJETIOCA: poštovani, zanima me koliko mi je potrebna jaka lampa za gel za kućnu uporabu i kolika joj je cijena.unaprijed hvala!

ODGOVOR: UV lampa s Timerom i žaruljama 4x9w kod nas košta 1.250,00 kn.S njom možete raditi privatno i profesionalno.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: volila bi upisati na vas tecaj za nokte posto sam iz hercegovine zanima me sve u detalje koliko traje tecaj, cijena tecaja sve

ODGOVOR: Nije problem što ste iz Hercegovine.Sve se može organizirati.već smo imali dosta polaznika iz vašeg kraja.uvjete i cijene šaljemo e.mailom.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: dali mi mozete poslati cijene tecaja za ugradnu noktiju, i za nail art koliko bi to sve zajedno ispalo po mogucnosti ako moze sto prije hitno je!!!!

ODGOVOR: Može.šaljemo vam.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Postovani bila bih vam zahvalna kad bi mi mogli poslati vas katalog NSI proizvoda i cijenik.. Hvala unaprijed..

ODGOVOR: Poslati čemo vam sve na vaš e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani!
Živim u Puli i interesiralo bi me dali postoji mogucnost obavljanja tecaja 2+1 i kolika bi bila cijena.HVALA

ODGOVOR: Ukoliko ste mislila dali možemo tečaj obaviti u Puli moramo vam rewći da je to izvedivo no cijena tečaja bi bila duplo veća nego da dođete u Zagreb.Preporuka je ipak doći u Zagreb i prespavati jedu većer ,a drugi dan idete kući.Treći dan se i tako radi jedno prijepodne otprilike 15 dana nakon tečaja tako da idete isti dan kući.Cijene i uvjete šaljemo e-mailom.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, molila bih vas za cjenik NSI proizvoda (gel i akril) te cijenu brusilica i stolova za manikuru. Unaprijed hvala!

ODGOVOR: Poslati čemo vam tražene cjenike na vaš e-mail.
Brusilice za nokte jedino ne prodajemo ,jer trajno oštečuju prirodne nokte,a sve ostalo imamo u ponudi.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molim da mi pošaljete cjenik NSI proizvoda, posebno me zanima uređaj za ukrašavanje noktiju. Hvala!

ODGOVOR: Cjenik s proizvodima smo pokušali poslati na goga33 koji ste priložila no vrača se zbog nepoznate adrese.Napišite još jednom točnu e-mail adresu i vratite na noelle@noelle.com.hr,,a uređaj za koji pitate ,vjerovatno printer,ne držimo .kompletno objašnjenje šaljemo mailom ukoliko dobijemo dobru adresu..
noelle


PITANJE POSJETIOCA: zanima me cijenik usluga tečaja za ugradnju noktiju tehnikama gelom i tipsama i da li imate u planu možda u Osijeku organizirati kakav tečaj ??
hvala

ODGOVOR: U našem tečaju učimo vas geliranju ,ugradnji na tipse i šablone,te korekciju.Zbog certifikata i cijene tečajaodržavamo ih samo u Zagrebu.Kako je povezanost dobra dolaze nam polaznici iz cijele Hrvatske.Ukoliko bi organizirali tečajeve u drugim gradovima morali bi skupljati grupe,a tada se nebi mogli posvetiti svakom korisniku osobno.Cijene i uvjete šaljemo e-mailom.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: dali ste mi u mogučnosti poslati novi cjenik sa proizvodima za manikuru putem pošte s obzirom da imam poteškoča sa računalom, pa neke stvari ne funkcioniraju na mom mailu???

ODGOVOR: Poslati čemo vam cjenik poštom no trebali bi navesti ime ,prezime i adresu.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me koliko kosta tecaj za ugradnju noktiju,ja bi to privatno radila pa me zanima koliko mi prakse treba da bi to radila dobro,cijenik tecaja i start opreme koja je potrebna za pocetak posaljite mi sto prije,i jos samo jedno,dali imate u slavoniji podruznicu? Hvala

ODGOVOR: Sve o tečaju poslali smo vam e-mailom.Kod nas učite sve što je potrebno za ugradnju bilo privatno ili u salonu uz certifikat po završetku.S vremenom čete samo dobiti na rutini i brzini te vam treba samo rad poslije tečaja da to postignete.Nekim polaznicima je dovolan mjesec dana do dva ,a u 6 mjeseci čete ukoliko raditi sve već dobro obavljati.Nema podružnice u Slavoniji već treba doći u Zagreb.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: ZANIMA ME TAKOĐER SVE VEZANO UZ DISTRIBUCIJU, PA AKO MI MOŽETE U KRATKO POSLATI ODGOVOR. HVALA

ODGOVOR: Poslati čemo vam opširniji odgovor no prvi uvjet je da u vašoj županiji nema distributera,a dalje je sve po dogovoru.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,ljubazno Vas molim da mi pošaljete kompletan katalog sa svim proizvodima NSI i cijenama. Unaprijed Vam se zahvaljujem. Tanja

ODGOVOR: Zahvaljujemo se na interesu.Šaljemo vam e-mailom specijalno pripremljen katalog svih NSI proizvoda za slanje e-mailom ,te cjenik NSI.
noelle
Želite li primati daljnje novosti iz NSI-a na e-mail samo odgovorite potvrdno.


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me tečaj pedikure za početnike, molim vas za sve informacije vezane uz to.
Iz Čakovca sam.Hvala

ODGOVOR: Radimo tečajeve medicinske pedikure u kojemu čete naučiti sve od njege nogu,SPA pedikuri do problematike nogu.Cijene i uvjete čemo vam poslati ,a vi se slobodno javite u edukaciju na 01/4668445 ili postavite dodatan upit na naš e-mail:
noelle@noelle.com.hr


PITANJE POSJETIOCA: PITANJE POSJETIOCA: Molim vas da mi pošaljete cjenik tečaja za početnike i sadržaj i cijenu start paketa.Također me zanima da li postoji mogućnost dogovora oko načina plaćanja, naime dio tečaja sam u mogućnosti platiti gotovinom,a drugi dio maestro karticom karlovačke banke.Uz pozdrave zahvaljujem na odgovoru.Vesna

ODGOVOR: Zahvaljujemo na upitu i dostavljenom e-mailu.Sve možete platiti i kombinacijom gotovine i kartice.Javite se oko dogovora na edukaciju 01/4668445.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas da mi pošaljete cjenik tečaja za početnike i sadržaj i cijenu start paketa.Također me zanima da li postoji mogućnost dogovora oko načina plaćanja, naime dio tečaja sam u mogućnosti platiti gotovinom,a drugi dio maestro karticom karlovačke banke.Uz pozdrave zahvaljujem na odgovoru.Vesna

ODGOVOR: Niste nažalost upisali e-mail adresu i nemožemo vam poslati odgovor.Možete plačati kombinacijom gotovine i kartice,a za ostalo molim pošaljite kućnu ili e-mail adresu na noelle@noelle.com.hr.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Zahvaljujem se na cjeniku,molim Vas da mi pošaljete katalog NSI.moja adresa je Brkić Mila
Kastav.

ODGOVOR: Poslati čemo vam e-mailom kompletan sadržaj NSI proizvoda s objašnjenjima,te kompletan NSI cjenik
noelle


PITANJE POSJETIOCA: zanima me tečaj za početnike. molim vas da mi pošljete cjenik i trajanje tečaja. hvala

ODGOVOR: šaljemo vam sve traženo e-mailom.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molim Vas da mi pošaljete cijenik proizvoda.Da li mogu koristiti Vaše proizode iako nisam završila Vaš tečaj.Unaprijed hvala.

ODGOVOR: Poslati čemo vam cjenik.Za nas je najvažnije da znate raditi,a gdje ste i dali ste završila tečaj ne pitamo .Šaljemo vam sve na vaš e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, htjela bih završiti tečaj ugradnje umjetnih noktiju pa Vas molim da mi napišete koji bi mi tečaj kao početniku najviše odgovarao? Zanima me i kada je, koliko traje, cijena , koliko je modela potrebno i šta mi je sve potrebno za rad nakon završenog tečaja(koji pribor,proizvodi i sl. i cijena tog nekog startnog paketa)? Unaprijed zahvaljujem, lijep pozdrav. Marina

ODGOVOR: U početnom tečaju umjetnih noktiju učite sve od geliranja na prirodne do postavljanje na tipse i šablone.Više o svemu poslati čemo vam na e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: molim vas biste li mi mogli poslati cjenik tecaja pedikure?

ODGOVOR: U tečaju medicinske Pedikure učite u teoriji i praksi sve što trebate naučiti za rad u salonu.Radi se također individualno samo sa vama.
cjenik tečajeva ,te uvjete tečaja šaljemo na vaš priloženi e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: molim Vas da mi pošaljete cijenik za tečaj ugradnje umjetnih noktiju i za materijal( lampa, gel i sve potrebno) za mene kao početnika, hvala

ODGOVOR: Može poslati čemo sve traženo uz preporučeni start paket Gel.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me cijena tečaja ugradnje noktiju i dali ih ima možda i u Rijeci?Unaprijed zahvaljujem!

ODGOVOR: U Rijeci čemo otvoriti podružnicu sljedeće godine no za sada treba doći u Zagreb.Srečom je dobra povezanost pa ste u Zagrebu za već za jedan sat vožnje.Šaljemo vam uvjete mailom.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
bi li mi mogli poslati cijenik tečajeva i vaših proizvoda?
I mogu li kog vas bez zavrsenog tecčaj i ikakve diplome narućit prizvode?!

ODGOVOR: Šaljemo vam cjenik i uvjete tečaja.Možete i bez tečaja naručivati robu ,ali bi bilo dobro da barem naručite DVD s uputstvima za rad.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: bokic,mozete mi poslati cjenik proizvoda gel,lampa itd,hvala pusac

ODGOVOR: Šalemo na e-mail koji ste priložila NSI cjenik.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: molim vas da mi pošaljete cijenu tečaja za kozmetičare.
unaprijed hvala

ODGOVOR: Pokušali smo vam poslati cjenik i uvjete na e-mail koji ste upisala no mail se vrača nazad.Provjerite molim ili nam pošaljite ponovno upit na noelle@noelle.com.hr.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: oduvjek mi se sviđalo šminkanje i uredni nokti voljela bih završit tećaj ali neznam dali ima to u osijeku i koliko košta tećaj za uređenje noktiju i šminkanje unaprijed zahvalna !

ODGOVOR: Šaljemo vam uvjete tečajeva.U Osijeku nažalost nemamo podružnicu pa bi trebali doći do nas u Zageb.Srećom povezanost je dobra autoputom pa ste vrlo brzo kod nas.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: oduvjek mi se sviđalo lijepi i urdni nokti i ruke , zanima me ,pošto sam u radnom odnosu , a htjela bi se baviti uređenjem noktiu ,šta mi preporučate za početak ,i koliko bi me sve to koštalo
unaprijed zahvalna!!darija

ODGOVOR: Poslati čemo vam uvjete i cjene tečajeva za ugradnju i njegu noktiju na vaš e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me cijena tečaja ugradnje noktiju, cijene stolova za ugradnju noktiju i ako imate slike istih stolova. Unaprijed zahvaljujem.

ODGOVOR: Naravno imamo tečajeve ugradnje,materijale Američke tvrtke Nail System International čiji smo zastupnici i namještaj za uređenje salona tvrtke Diva-Italija.Poslati čemo slike i cijene putem e-maila.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,


Zanima me da li imate tečaj za pedikuru, ili kakav drugi tečaj osim manikure. Molim vas da mi pošaljete slike i cijene stolova za manikuru.


HVALA!

ODGOVOR: Poslati čemo vam i cjenik stolova za manikuru,a vi se ukoliko se po cijeni za kojeg odlučite pošaljite šifre da vam mailom pošaljemo i slike.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Kolika je cijena tečaja pedikure? Molim Vas da mi javite na mail. Hvala!

ODGOVOR: Šaljemo vam cjenik tečajeva i medicinske pedikure u teoriji i praksi na vaš e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molila bih vas ako mi možete poslati cjenik tečajeva za ugradnju noktiju i cjenik pribora i preparata za ugradnju. Hvala

ODGOVOR: Sve čemo vam poslati na vaš e-mail koji ste upisali.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Možete li mi reći koliko sati traje taj 2+1 tečaj i što sve mogu naučiti u tom kratkom periodu.Te bih vas zamolila cjenik vaših proizvoda za početak rada.Zahvaljujem

ODGOVOR: U tečaju umjetnih noktiju u trajanju tri dana jedne tehnike učite sve što treba jednom nail desagneru bilo da mislite raditi privatno ili u salonu.U praksi se kasnije dobiva samo rutina i brzina.Znači uči se geliranje na prirodne,postavljanje na tipse i postavljanje na šablone.Cjenik i uvjete šaljemo na priloženi e-mail.


PITANJE POSJETIOCA: dali postoji tečaj za vizažist na područiju Poreča i okolice?i kolko je cijena?

ODGOVOR: Nažalost ne radimo tečajeve za vizažiste i neznamo tko to na vašem području radi.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
bi li mi mogli poslati cijenik tečajeva i vaših proizvoda?

Unaprijed zahvaljujem!

ODGOVOR: poslati čemo vam uvjete i cijene ,te preporučeni start paket tehnike Gel.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Htijela bih se upisati na tecaj.Nova sam u svemu tome.Koji bi mi tecaj najvise odgovarao i koja je cijena.Htijela bi upistai tecaj vezan uz nokte.

ODGOVOR: Najbolje je da uzmete tečaj umjetnih noktiju tehnike Gel.Kasnije se možete usavršavati u drugim tehnikama.Pojedinosti sa uvjetima i cijenama čemo vam poslati mailom.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molila bih vas cijenik tečaja i uvjete! Hvala

ODGOVOR: Mi u svom programu imamo Kozmetički tečaj,tečaj acryla,Gela i medicinske pedikure pa bi bilo dobro da precizirate za koji tečaj želite uvjete.Mi čemo vam za početak poslati cjenik svih tečajeva pa nas nakon toga kontaktirajte.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: zanima me stol za manikuru sa usisavacem pa vas molim ako mi mozete poslat cjene i sliku htjela bi si ga narucit , hvala

ODGOVOR: Sljedeći radni dan poslati čemo vam nekoliko slika stolova s usisavačem sa cijenama pa izaberite i kontaktirajte nas u vezi daljnjih pitanja ili naruđbi.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molim Vas da mi pošaljete Vaš cjenik proizvoda, te cjenik tečaja za ugradnju umjetnih noktiju. Unaprijed zahvaljujem! Ines

ODGOVOR: Poslano vam je sve na e-mail ,zajedno sa cjenama preporučenog paketa za početak rada.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,

uz predhodni upit vas molim i da mi posaljete cjenik za tecaj ugradnje umjetnih noktiju - dvije tehnike + paket za rad.

Veliko hvala, Andrea

ODGOVOR: već smo vam sve poslali.Ukoliko trebate još nešto nemorate se više ulogirati sa pitanjem na stranicu već je dovoljno da odgovorite na poslani e-mail:
noelle@noelle.com.hr


PITANJE POSJETIOCA: Molim Vas lijepo da mi pošaljete Vaš cijenik pribora za nokte, unaprijed zahvaljujem!

Anita, Zagreb

ODGOVOR: Cjenik NSI proslijediti čemo na vašu e-mail adresu.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molila bih Vas da mi pošaljete cijenik za tečaj ugradnje noktiju tehnike Gel. i paket za početnike rada. Unaprijed hvala

ODGOVOR: Šaljemo vam traženo na e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: dali se tečaj upisuje u radnu knjižicu ,jer bi htjela otvoriti obrt.

ODGOVOR: Sa srednjom školom i uz našu diplomu možete otvoriti obrt za njegu ruku i noktiju.Tečaj se ne upisuje u radnu knjižicu što vam je u ovom slučaju i nepotrebno ,a tečaj bi dodatno poskupjelo.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani ,
Molila bih vas da mi pošaljete cijenik za tečaj ugradnje noktiju teh.GEL i paket za početnike rada.

s poštovanjem

IVANA

ODGOVOR: Šaljemo na vaš e-mail cjenik i uvjete tečajeva te preporučenu ponudu za početak rada.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molila bih Vas da mi pošaljete cjenik tečaja (početnog). Unaprijed hvala

ODGOVOR: Šaljemo cjenik i uvjete tečaja na vašu e-mail adresu.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molila bih Vas da mi pošaljete cjenik tečaja i paketa za početak rada, te koliko sveukupno traje tečaj?

ODGOVOR: Pretpostavljamo da ste mislila na tečaj ugradnje noktiju tehnike Gel.,pa čemo vam to poslati na e-mail koji ste upisala.Ukoliko ste mislila nešto drugo pošaljite samo e-mail na noelle@noelle.com.hr


PITANJE POSJETIOCA: molila bih Vas da mi pošaljete cjenik tečaja i cjenik paketa za početak rada, te koliko se , ukoliko se odlučim za tečaj , mora prije prijaviti . Unaprijed hvala!

ODGOVOR: Popunjenost je dosta velika s obzirom da ne radimo u grupama već do dva polaznika maksimalno.No dogovorom vas uvijek možemo ubaciti na tečaj no najbolje se je dva tjedna ranije najaviti tj. rezervirati svoj termin.Cijene šaljemo na vaš e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: lijepo bih Vas molila da mi pošaljete cjenik tečaja i cjenik paketa za početni rad (nadogradnja noktiju). voljela bi da mi posaljete i katalog vasih proizvoda!!!!
unaprijed hvala!!!

ODGOVOR: Poslati čemo vam cjenik tečajeva.Katalog vam nemožemo poslati e-mailom.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: poštovani mozete nam reci gdje se odrzavaju tecajevi za nadogradnju noktiju u sarajevu

ODGOVOR: Nemamo tečajeve za ugradnju noktiju u Sarajevu.Možete kupiti DVD sa instrukcijama ,te sama po njemu probati raditi na modelu ili doći do Zagreba i odraditi tečaj kod nas.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, molim vas da mi pošaljete cijenik tečaja i cijenik početnog materijala za rad, te katalog na adresu-ivana mahin,gdje se može nabaviti vaš cd s instrukcijama?

ODGOVOR: Poslati čemo vam sve e-mailom.DVD sa instrukcijama za rad možete kupti zajedno s start paketom ,naručiti pouzećem ili osobno u edukaciji-prodaji ,Noelle Nova ves 49,tel.4668445.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Postovani, posto sam iz Srbije interesuje me gde ovde mogu da kupim Vas cd sa instrukcijama ili ako znate nesto slicno da mi preporucite! Hvala unapred! Pozdrav

ODGOVOR: DVD Nsi koji traje 75 minuta na Engleskom jeziku i svim uputama za rad košta 370,00 kn što je približno 50 eur.Nažalost u Srbiji još nema zastupnika,a nismo u mogućnosti poslati ga pouzećem ,jer nema takve mogućnosti naplate uz pošiljku.imate li nekog iz HR da to za vas učini rado čemo vam izaći u susret.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: Veliki pozdrav!Jako sam zainteresirana za vaše tečajeve pa bih vas molila da mi pošaljete cijenik tečajeva.Da li se dobije certifikat ili nešto slično nakon uspješno završenog tečaja?Hvala

ODGOVOR: šaljemo vam cijene i uvjete tečajeva e-mailom.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Bok!zamolila bih vas da mi na moju e-mail adresu pošaljete cijenik svih vaših tečajeva i ako može vrijeme trajanja svakog od njih.Unaprijed hvala!

ODGOVOR: Šaljemo e-mailom .
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas da mi pošaljete cjene tečajeva za nokte i preporučite koje bi trebala proč da bi se mogla sa tim baviti doma.Unaprijed hvala.

ODGOVOR: Najbolje je završiti početni tečaj umjetnih nokziju u kome čete naučiti gel na tipse,geliranje i nadogradnju na šablone.
detalje šaljemo sljedećim e-mailom.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: molim da mi posaljete ponudu za kompletnu njegu noktiju,tj.za ugradnju umjetnih noktiju,i za prirodne nokte,i dali osoba koja je punoljetna i nema završenu srednju školu moze upisati vaše tečajeve,i dali imate promotivne kataloge vaših proizvoda da mi ih pošaljete na mail adresu......hvala

ODGOVOR: Svaka osoba bez obzira na završenu školu može završiti sve naše tečajeve.Poslati čemo vam uvjete i cjene na e-mail.
Za katalog trebate poslati adresu jer se nemože poslati e-mailom,međutim dok ne završite tečaj i ne upoznate se sa proizvodima katalog vam neće puno pomoći.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas da mi posaljete cjenik pribora i tecaja za umjetne nokte

ODGOVOR: Nažalost e-mail koji ste naveli nije ispravani i pošta nam se vraća neisporučena,te niste mogli primiti cjenik koji smo vam poslali.Naznačite molim točnu adresu.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molim Vas cjenik svih proizvoda za profesionalnu njegu noktiju gel, ljepilo,... i također cijenik tečaja ugradnje noktiju.Hvala

ODGOVOR: Šaljemo traženo putem e-maila.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas da mi pošaljete cijene vaših proizvoda i cijenu tečaja za make up, otvaram svoj salon u kom bi radila nokte i šminkala, pa mi pošaljite sve informacije koje imate u vezi toga Hvala

ODGOVOR: Poslati čemo vam uvjete i cijene na e-mail,međutim ne radimo tečaj za make up već samo za kozmetiku ,umjetne i prirodne nokte.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molim vas da mi pošaljete cijene tečajeva!
unaprijed hvala!

ODGOVOR: Poslati čemo vam cjenik svih tečajeva na vaš e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: koliko vam košta pekač za nokte?

ODGOVOR: pretpostavljamo da mislite na UV lampu koja gelove koji su UV osjetljivi stvrdnjava tj. neki vole reći zapeku.Mi držimo Njemačke UV lampe sa 4 žarulje i vremenskim Timerom.Poslati čemo vam sliku i cijenu.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: molim vas da mi posaljete cjenik pribora i tecaja za umjetne nokte. hvala.

ODGOVOR: šalljemo sve e-mailom.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molim Vas da mi pošaljete cijenik svakog seminara zasebno i njihove početke,cijene kompletnog pribora koji će mi trebati nakon završenog seminara.Da li mogu otvoriti vlastiti obrt nakon seminara?
Unaprijed hvala!

ODGOVOR: Šaljemo mailom.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molim Vas da mi pošaljete cjenik tečaja za umjetne nokte za jednu i za dvije tehnike, te cjenik za nail art. Hvala

ODGOVOR: poslati čemo vam sve traženo putem upisanog e-maila.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molim Vas da mi pošaljete cjenik tečaja za umjetne nokte i cjenik tečaja za geliranje noktiju.Hvala

ODGOVOR: U našem tečaju uči se i geliranje i umjetni nokti na tipse i šablone.Poslati čemo vam cijene i uvjete.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: molim vas da mi pošaljete cjenik tečaja za geliranje noktiju,i cijene kompletnog pribora koje će mi nakon toga trebati?da li mogu otvoriti vlastiti obrt nakon toga?hvala..

ODGOVOR: Šaljemo sve na priloženu e-mail adresu.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: poštovani,zanima me kolika je cijena gela ,frencha, i akrila.. i tako jos tih sitnica...raspica i tipsi..hvala

ODGOVOR: Da vam ne pišemo pojedinačne cijene poslati čemo vam NSI cjenik na e-mail adresu koju ste naznačili.


PITANJE POSJETIOCA: ako moze cjenik proizvoda vezanih za ugradnju noktiju i katalog na e-mail. hvala

ODGOVOR: Poslati čemo vam cjenik NSI na e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: pozdrav, živim u Rijeci i zanima me koliko mi je dana potrebno za proći obuku u pedikuri i ugradnji umjetnih noktiju, cijena i kada se održavaju tečajevi, te osnovni paketi za početak bavljenja pedikurom i manikurom. hvala

ODGOVOR: Zbog opsežnosti tematike poslati čemo vam sve na vaš e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: molila bih vas da mi pošaljete vaš katalog sa proizvodima i cjenik te tel.broj na koji vas mogu kontaktirati kod naručivanja robe,hvala

ODGOVOR: Za naručivanje robe možete nas kontaktirati na broj 01/4668445,a za katalog bi trebali poslati adresu za dostavu.Cjenik čemo vam poslati na e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: : Lijepo bih vas molila dal mi možete poslati cjenik svih svojih tečajeva i početnog materijala na e-mail. Hvala!

ODGOVOR: Šaljemo cjenik svih tečajeva i početnog materijala za Gel.Ukoliko želite i nešto drugo pošaljite nam e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molila bi vas da mi pošaljete cijenik vaših tečajeva za nokte i početnog paketa koji je potreban za rad. Te termine tečajeva. Unaprjed zahvalna.

ODGOVOR: Zahvaljujemo na interesu.Šaljemo na vaš e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani , zanima me cijena tečajeva manikure , ugradnje noktiju i pedikure te kada su termini tečajeva
Unaprijed hvala

ODGOVOR: Poslati čemo vam cjene i uvjete na e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Lijepo bih vas molila dal mi možete poslati cjenik svih svojih tečajeva i početnog materijala na e-mail. Hvala!

ODGOVOR: može .šaljemo vam e-mailom.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: zamolila bih vas da mi kažete da li se od vas mogu naručiti vaši proizvodi bezobzira da li sam bila na vašem tečaju i da li mi možete poslati cjenik.

Unaprijed hvala!

ODGOVOR: Naravno možete sve kupovati.Cjenik čemo vam poslati e-mailom.Imate li još pitanja slobodno nas kontaktirajte.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: Lijepo bih vas molila dal mi možete poslati cjenik tečaja i početnog materijala na e-mail.

Zahvaljujem

ODGOVOR: može,šaljemo vam na e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Postovani,
Zanima me cjenik za tecaj ugradnju noktiju, jedna tehnika i sa dvije tehnike, te nail art.
I kolika je cijena početnog materijala.
Unaprijed zahvaljujem.

ODGOVOR: Šaljemo cjenik tečajeva i početnog materijala na e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Pozdrav...
Zanima me jel bi mi mogli poslati katalog i cjenik na e mail..?
Unaprijed zahvaljujem.

ODGOVOR: Žao nam je ali katalog vam mogu poslati jedino na adresu.Za e-mail je prevelik.Cjenik predspostavljam NSI ,jer niste naznačili koji ,poslati ču vam na mail.Ukoliko ste mislila na neki drugi cjenik,javite se pa čemo vam i njega poslati.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Dobar dan. Upravo smo od vas naručili te dobili dvd za ugradnju noktiju.
Sada nas Zanima gdje i kako doči do stolova za manikuru te kako im se vrti cjena.
Hvala.

ODGOVOR: Drago nam je da ste primili DVD.Treba li vam i materijal za rad možete ga naručiti na 01/4668445.Najjeftiniji stol za rad košta 1590,00 kn s pdv-om. Stolovi sa dodatnim ladicama ili veći stolovi sa usisavačima,različitih dizajna i slično mogu se naručiti takođeer preko nas iz Italije tvornice Diva,a isporuka je do 30 dana.Cijene čemo vam poslati e-mailom.


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
uskoro otvaram svoj studio pa Vas molim da mi posaljete cijene vaših proizvoda i cijenu kompletnog tecaja.
Zahvaljujem

ODGOVOR: Šaljemo sve traženo na vaš e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: pozdrav!javlam se iz slovenije pa me zanima za gelirane nohte imam svoj studio pa me zanimajo uv geli lahko cenik in katalok gelov suzana

ODGOVOR: Cjenik smo poslali e-mailom.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Postovani,jako sam zainterisirana za tecaj manikure (odnosno svega vezano za ugradnju i geliranje noktiju)Mozete li mi napisati nesto o tecaju,kada su upisi,koliko traje tecaj,te koliko kosta materijal i pribor,te kolika je cjelovita cjena tecaja.S postovanjem Ivana Kralj

ODGOVOR: Sve o tečaju i što ste tražili zbog opširnosti čemo vam poslati na e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: molim vas da mi posaljete cjenik i uvjete mailom

pozdrav
Mirela

ODGOVOR: Molim vas da nam pošaljete e-mail za što da vam pošaljemo cjenik i uvjete: Tečajeve,NSI,Orly,Diva,Dr.Grandel
Mi čemo vam poslati cjenik svih tečajeva ,a vi se javite ukoliko ste htjeli i nešto drugo.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: da li mogu kupiti kod vas gelove u boji a nisam završila tečaj samouka sam. Ako mogu pošaljite mi cjenik Hvala unaprijed

ODGOVOR: Možete kupovati svu robu.Bitno je da znate raditi .U vezi proizvoda ili razlika u odnosu na druge proizvode informirajte se u NSI prodaji:
01/4668445.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Postovani, molim Vas da mi posaljete cijene i uvjete svih Vasih tecajeva.
Pozdrav,Marina.

ODGOVOR: Šaljemo sve e-mailom
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani zanima me tecaj ugradnje i geliranje noktiju kada pocinje i koliko košta,i popratna oprema za to cijenik milim vas da mi pošaljete meilom.Hvala

ODGOVOR: Šaljemo traženo na vaš mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: molim vas da mi objasnite da li na dvd-u o ugradnji i geliranju nokti steknem potrebno znanje?
Pošto sam iz Dubrovnika predaleko mi je doći kod vas na tečaj.

Lijep pozdrav,

Marija Matuško

ODGOVOR: U DVD-u je sve objašnjeno,tj cijeli postupak rada ,no ipak je tečaj taj koji bi vas trebao uvesti u taj posao.Inače imali smo nekoliko polaznika iz Dubrovnika.U današnje vrijeme stvarno nije problem odvojiti za svoje zanimanje i uložiti u sebe i svoje znanje tri dana u Zagrebu. Mi recimo za potrebe novih znanja putujemo u Ameriku i Belgiju minimalno jednom godišnje.Preporučujem kupnju Dvd-a koji če vam biti od jako velike pomoći ,a nakon toga i tečaj ,jer čete dobiti i diplomu s kojom možete raditi u zemlji i inozemstvu.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: poštovani ako se odlučim kupiti od vas startni paket za pocetak rada nakon potrošnje materijala mogu li preko vas naručivati daljnji materijal?

ODGOVOR: Naravno.Sve možete kupovati direktno kod nas ili pouzečem .Za naruđbe preko 800,00 kn mi snosimo trošak dostave.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: Zamolila bih vas cjenik vaših tečajeva za izradu noktiju gelom i akrilom.Jučer ste mi poslali odgovor,ali bez cjenika u prilogu.
Kristina

ODGOVOR: u redu ,šaljemo i cjenike.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Interesira me dali imate distributera u područj Koprivničko Križevačke županije!

Hvala !

ODGOVOR: Nemamo distributera u toj županiji.
Svi tečajevi se odvijaju isključivo u Zagrebu zbog certifikata i educiranih učitelja koji su završili u Americi ili cetru u Europi.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: želim upisati tečaj ugradnje i geliranja noktiju, pa me zanima kako se kreču cijene tečaja i pribora!? hvala

ODGOVOR: vijete i cijene za tečaj gela poslati čemo vam na e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Dali postoji za kupiti DVD o ugradnji, geliranju te svim tehnikama vezano uz nokte?
Hvala

ODGOVOR: Da ,NSI je izdao DVD na Engleskom jeziku sa kompletnim načinom izrade noktiju Gelom,acrylom i nail artom ,te svi perifernim stvarima kao što je sanitacija,kistovi,pribor,manikura idr.
Možete ga kupiti pouzečem za 370,00 kn .Dostava je besplatna.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: počela sam se baviti geliranjem noktiju,ali mi je još sve nejasno pa bih vas molila alo mi možete poslati katalog i cjenik vaših proizvoda. Slavica Štepanko,

ODGOVOR: Cjenik šaljemo poštom.Bilo bi dobro da nam napišete dali ste negdje završila tečaj i što vam je nejasno.Možete i kupiti naš DVD sa kompletnim objašnjenjima rada po 370,00 kn sa troškovima dostave.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me koliko košta tečaj geliranja noktiju, termini istoga te početni start paket.
Unaprijed hvala

ODGOVOR: Uvjete i cijene šaljemo na vaš e-mail.
Za slobodne termine obratite se direktno u edukaciju ,jer ne skupljamo grupe već radimo pojedinačno.Tel: 01/4668445.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: Ako otvorim poduzeče koliko je maksimalno vrjeme za početak rada kako mi nebi prooalo otvaranje doo

ODGOVOR: Ukoliko imate prostor možete odmah započeti sa radom.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,zanima me cijena tečaja za manikuru,ugradnja umjetnih noktiju gel i akril tehnikom,koliko to vremenski traje,cijenu i sastav početnog kompleta za ugradnju noktiju i katalog vaših proizvoda sa cijenama

ODGOVOR: cijene tečajeva i uvjete šaljemo na vaš e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molim Vas da mi pošaljete cijene tečajeva, koliko traju, cijene materijala za početak. Ja sam iz Nove Gradiške, gdje imate najbliže tečajeve?

ODGOVOR: Niste točno naznačili koji tečajevi vas interesiraju no pretpostavljamo da želite tečaj koji se najviše traži ugradnja umjetnih noktiju pa ćemo vam poslati uvjete na vaš e-mail.ukoliko ste željeli neki drugi tečaj ili imate dodatnih pitanja pošaljite mail na noelle@noelle.com.hr
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molim Vas da mi pošaljete cijene svih tečajeva i koliko traju, te cijene materijala za rad.
Unaprijed zahvalna!

ODGOVOR: Šaljemo uvjete i cijene tečajeva na vaš mail
noelle


PITANJE POSJETIOCA: molim vas da mi posaljete cijene tecajeva, koliko dana traju i dali imate tecajeve u splitu?
unaprijed hvala.
antonia

ODGOVOR: poslati čemo na vaš e-mail uvijete i cijene.Nažalost u Splitu još nemamo nikog,jer je za potrebe edukacije završiti poseban tečaj educiranja i certificiranja i do sada nam se iz Splita nije nitko javio za regionalnog predstavnika.
očekujte naš e-mail s uvjetima i cijenama.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me da li bi mi mogli poslati cijenik Vaših proizvoda na e-mail adresu? Unaprijed hvala!

ODGOVOR: Možeoslati sve što vam treba.međutim samo nam naznačite što vas točno zanima:
NSI-Umnjetni nokti
Orly-Prirodni nokti,losioni,lakovi ,tretmani
Dr.Grandel.Kozmetika lica i tijela
Diva: Program uređenja salona i pribora
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me koliko košta tečaj geliranja noktiju, termini istoga te materjal koji trebamo na početku nabaviti (lampa, gel....)

hvala

ODGOVOR: Poslati čemo vam cjene,uvjete i start paket na vaš e-mail.
Termine dogovaramo sa svakim polaznikom osobno ,jer radimo sa svakim polaznikom osobno ,tako da kada se odlučite za tečaj raspoloživost termina provjerite u edukaciji na tel: 01/4668445.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molim Vas ako mi možete poslat na e-mail sadržaj start paketa za početak rada i kolika je cijena tog paketa, i dali se dobro mogu naučit radit nokti uz dvd? unaprijed hvala

ODGOVOR: Poslati čemo vam odgovore i cijene na vaš e-mail.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molila bi vas cjenu i da mi kažete koliko traje tečaj pedikure i dali je to samo estetska ili se ući i medicinska pedikura? hvala

ODGOVOR: U tečaju Pedikure uči se medicinska pedikura.
Problematična stopala,obrada skidanjem zadebljale kože,kurje oči,zanoktice,zadebljali nokti,sanitacija i dezinfekcija itd.
detalje uvjeta i cijena šaljemo mailom.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,zanima me sve o tačaju za ugradnju noktiju gelom i dali mogu otvorit svoj salon za nokte nakon vašeg tečaja,molim da mi pošaljete odgovore na mail,unaprijed se zahvaljujem.

ODGOVOR: Poslati čemo odgovorew na vaš e-mail.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: poštovani ,
molim vas da mi pošaljete cijene tečajeva manikure i pedikure ,
hvala Žana Gabrić

ODGOVOR: Šaljemo sve na vaš e-mail.hvala na upitu.noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molila bi vas da mi posaljete cijene tecaja za manikuru,pedikuru i ugradnju noktiju. Jos me interesira gdje i kad se organiziraju tecajevi. Hvala unaprijed!

ODGOVOR: Poslati čemo vam uvijete i cijene svih tečajeva.Tečajevi se održavaju u Zagrebu.
ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: Molila bi vas da mi kažeta jel bi se ja mogla upisat na tečaj nadogradnje umjetnih noktiju i na tekaj pomoču šablone.... To vas pitam jel imam 14 godina....I molila bi vas da mi pošaljete cjenik na ovaj e-mail.Unaprjed hvala

ODGOVOR: Možete se upisati na tečaj bez obzira na godine.
U našem tečaju uči se i ugradnja na šablone i tipse ,te geliranje.
Poslati čemo vam cjenik svih tečajeva na vaš
e-mail
noelle


PITANJE POSJETIOCA: molila bih vas za jedan savjet.Kod nekih cura kojima sam nokte radila gel se dize a sve sam radila kako treba.Zasto?Hvala

ODGOVOR: Teško je reći zbog čega,međutim negdje u postupku ste sigurno pogriješili.Jeste li dobro odmastili nokat,matirali stavili odgovarajuću tekućinu za odmašćivanje??Također morate paziti da se gel ne spoji s kožicom nokta ,jer će se i u tom slučaju podizati.Provjerite još jednom postupak.Važno je i gdje ste završili te kojim materijalom radite.Pitajte tamo gdje ste završila u čemu griješite,a ako ste završila kod nas nazovite našu podršku na 01/4668445.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: Hvala vam na odgovoru.

Zanima me kolko sati dnevno traje tecaj i dali je do podne ili poslje podne radi organizacije vremena.

Unaprijed hvala!

ODGOVOR: Tečaj ugradnje umjetnih noktiju odvija se prijepodne od 09 sati na dalje.O vašoj sposobnosti ovisi kada čete završiti ,ali vjerujem da do 16 sati najkasnije morate biti gotova.
Pozdrav,
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, molila bih vas da mi pošaljete cijene tečaja za kozmetički tečaj, manikuru,pedikuru i ugradnju umjetnih noktiju gel i akril tehnikom.hvala

ODGOVOR: Uslove i cijene tečaja šaljemo e-mailom.Javite se slobodno sa pitanjima.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: molim vas da mi pošaljete cijene tečaja manikure i ugradnje umjetnih noktiju,te cijenu materijala koji mi treba za rad!!! HVALA

ODGOVOR: Na vašu e-mail adresu šaljemo sve traženo pa nam se nakon toga javite.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: Zanima me cijena tečaja za manikuru, ugradnju noktiju, nail arta, hvala.

ODGOVOR: Poslati čemo na vaš e-mail cijene i uvjete tečajeva koje ste tražili.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani
vlasnica sam kozmetičkog salona pa vas molim da mi pošaljete katalog i cjenik svega što imate za kozmetičare,pedikuru i ugradnju noktiju.Hvala

ODGOVOR: Poštovana,
Poslati čemo na vaš e-mail cjenike i sve što se može poslati e-mailom.Za kataloge pošaljite molim adresu da Vam pošaljemo poštom.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: molim vas da mi posaljete katalog na adresu: Marina Lulić

ODGOVOR: Poslati čemo vam NSI katalog.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: Zanimaju me cijene pribora, pa bi vas zamolila da mi posaljete katalog sa cjenikom. unaprijed hvala

ODGOVOR: Poštovana,Mogu vam poslati samo cjenik ,također i što vam treba za početak rada,međutim katalog vam mogu poslati samo na adresu.
Ukoliko želite i katalog pošaljite adresu na naš e-mail:noelle@noelle.com.hr


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, interesira me tečaj za kompletnu njegu i manikuru noktiju. Molim vas da mi pošaljete neke promo materijale, kataloge i cjenik vaših usluga. Još nešto, piše li se završeni tečaj u radnu knjigu? S poštovanjem, Nikolina Šestak

ODGOVOR: Na vaš e-mail poslati čemo vam sve o tečajevima i nešto više o Američkoj tvrtci Orly i NSI.Ukoliko želite i kataloge pošaljite svoju adresu da vam ih pošaljemo.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani, zanima me cijena i trajanje tečaja ugradnje i geliranja noktiju. što sve obuhvaća tečaj?

ODGOVOR: Tečaj obuhvača jednu tehniku po izboru i to: geliranje na prirodne nokte,nadogradnja na šablone i ugradnja na tipse.Traje tri dana .Uvjete i cijene šaljemo mailom.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovanje!
Molim vas da mi pošaljete cjenik vaših tečajeva i katalog,te uvjete.Mislim da se uskoro vidimo,Silueta -Vodice.
POZDRAV!

ODGOVOR: Poslati čemo vam uvjete na na mail i poštom.Mislim da smo se mi već čuli i slali vam kataloge.Javite se u svakom slučaju.
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: MOLIM VAS DA MI NA MAIL POŠALJETE CIJENIK I KATALOG.
DANIJELA LJUBETIĆ

ODGOVOR: Poslati čemo vam cjenik i katalog na adresu.
noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,
možete li mi poslati na kučnu adresu DVD Nsi ,cjenik i katalog.
Lijep pozdrav,
Ana Marija Tašić

ODGOVOR: POŠALJITE NAM MOLIM TOČNU ADRESU GDJE ŽELITE PRIMITI POŠTU.
Naš e-mail: noelle@noelle.com.hr
Pozdrav,
Noelle


PITANJE POSJETIOCA: Poštovani,Kupila sam vaš DVD Nsi i oduševljena sam.Radim godinama ali se nakon njega osječam kao da nisam ništa znala.Molim vas da mi pošaljete cjenik i katalog proizvoda.Adrijana

ODGOVOR: Da dobro ste primjetili u DVD je ekipa NSi uložila puno truda i u njemu su opisali baš sve o izradi noktiju .Cjenik i katalo šaljemo poštom.


PITANJE POSJETIOCA: Oduševljena sam Vašim proizvodima ,moja manikerka radi isključivo sa njima pa sam i ja poželjela krenuti na tečaj .Molim Vas da mi odgovorite na moja par pitanja koja su vezana za Vaš tečaj koliko kosta , gdje se održava i koliko traje .Naravno interesira me i cijena potrebnog materijala za početak.
Unaprijed Vam zahvaljujem i nestrpljivo ocekujem odgovor !
Ksenija

ODGOVOR: Drago nam je da ste prepoznali kvalitetu NSI i Orly proizvoda.Što se tiće tečaja dio ste već mogli pogledati na stranici.Tečajeve i termine dogovaramo individualno,a cijenik tečajeva Vam šaljemo na e-mail.


 

 
  

Postavite pitanje

E-mail:


Pitanje:


galerija